Отзывы покупателей о Наушники с кошачьими ушками CATEAR JST-BT035C (Green-Pink)

• Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RIDDL. Цвет: Black

Навушники - супер. Підключаються до телефону, планшету, ноутбуку без проблем. Гарний, якісний звук. Син у захваті.

Добрий день, Вікторіє!
      Дякуємо вам за чудовий відгук)

• Ганна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RIDDL. Цвет: Blue-Violet

Через 1,5 дні користування зламалась чи запала кнопка гучності. Підняти її неможливо, бо ніщо її не тримає внизу. На гаджеті неможливо зробити тихіше, бо ця кнопка постійно робить гучніше. Дитина засмучена.
    Бачила, що є гарантія 6 місяців. Зв'яжіться, будь ласка, зі мною. Чи як можна зв'язатися з вами? . Бо це не діло.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Дивна якість
    • Продавец  RIDDL

Добрий день, Ганно.
      Дякуємо вам за зворотний зв’язок і детальний опис ситуації. Нам щиро шкода, за цю ситуацію — це абсолютно не відповідає нашим стандартам.
      Ми зробимо все можливе, щоб ваш досвід покупки був позитивним і ця ситуація була якнайшвидше вирішена.
      Найближчим часом з вами зв'яжеться наш спеціаліст.

• Єлагіна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RIDDL. Цвет: Black

Добрий день. Купувала сину на подарунок. Сьогодні відкрили, але в наявності немає кабеля 3,5мм для переходу від навушників до телефону, хоча в інструкції він прописан... Дуже й дуже шкода, що комплектація неповна(

Достоинства:
    Швидко доставлено
    Недостатки:
    Немає кабеля 3,5 мм
    • Продавец  RIDDL

Доброго дня. Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
      Хочемо уточнити, що інструкція до навушників є універсальною та використовується для кількох моделей, тому в ній можуть бути зазначені елементи комплектації, які не входять саме до цієї версії навушників.
      Актуальна комплектація завжди вказана в картці товару на сайті. Ми додатково перевірили опис — на даний момент жодних неточностей у ньому не виявлено, і кабель 3,5 мм для цієї моделі не передбачений виробником.
      Дякуємо за відзначену швидку доставку. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання щодо товару або його використання — із задоволенням допоможемо.

• Ганна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RIDDL. Цвет: Blue-Violet

Навушники на перший погляд зроблені доволі непогано, наче якісно. Ще не перевіряли, бо це на подарунок.
    Едине, що замовляли фіолетово-блакитні, приїхали блакитно-рожеві. Шкода. Сподіваюсь, дитина не засмутиться

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  RIDDL

Добрий день, Галино.
      Перепрошуємо за незручності.
      У будь-якому разі, протягом 14 днів при збереженні пакування то товарного вигляду, товар можна обміняти на необхідний.
      Бережіть себе)