- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
качество никакое, всё размыто,нет единой картинки.Деньги на ветер
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Не зручні
- Игор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Просто даремно витрачені кошти. загрузив планетарій відео 360 картинка накладається одна на другу. добавити більше нічого.
- Достоинства:
- приїхали цілі
- Недостатки:
- регулювання лінз недостатьне джойстик в наборі то якийсь окремий ********
- Продавец SKYTOPIX
Шановний Ігоре, дякуємо за Вашу думку, але не можемо з Вами погодитись- бо саме телефом може задвоювати зображення, якщо не встановити додаток, або завантажити відео яке не є VR сумісним. окуляри то лише як монітор до системного блоку! а пульт доєднується по технології "блютуз" до будь якого телефону і керує ним у будь якому додатку!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Файно дуже круто
- Продавец SKYTOPIX
Дякуємо за Ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Якщо у вас зник звук у навушниках, то це відпав провід, коли налаштовуєте їх по вильоту. Нажаль, це сталося на другий день. Треба розбирати та припаювати. Я їх повністю зняв та під'єднав звичайні.
- Достоинства:
- Недостатки:
- За два дні відірвався провід
- Продавец SKYTOPIX
Дякуємо за Вашу пораду Андрію! Це техніка, будьте з нею трохи обережніше, там все дуже легко висувається, не треба зайвих зусиль!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Дякую. Дитина в захваті від подарунку.
Все працює як треба.- Продавец SKYTOPIX
Андрію, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет- магазині за посиланням ссылка
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Хорошие очки. Ребенку понравились!
- Достоинства:
- Цена, качество
- Продавец SKYTOPIX
Юліє, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Покупка з розряду « купили дитині, а грається вся родина». Бо справді цікаво. Ну і регулюються на будь-який розмір голови.
- Продавец SKYTOPIX
Юліє, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів в нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Анюта К***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Наші перші 3Д окуляри, якість сподобалася. Зображення чітке, телефон тримається надійно.
- Продавец SKYTOPIX
Анно, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів в нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Алёна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Гарна якість зображення та звуку. Легко підключити. Зручний джойстик.
- Продавец SKYTOPIX
Альоно, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів в нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Покупка, яка створила «Вау-ефект»! Цікаво і дітям, і дорослим. Дякую продавцю за консультацію і швидку відправку.
- Продавец SKYTOPIX
Ларисо, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів в нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Ангелина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Окуляри сподобалися. Якісний пластик, без сторонніх запахів. Телефон кріпиться надійно. Зображення чітке. Можна встановити будь-яку безкоштовну програму для окулярів віртуальної реальності.
- Продавец SKYTOPIX
Ангеліно, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів в нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Валерія П***Продавец: SKYTOPIX
Продавець дійсно відповідальний і совісний.Швидко відреагував на повернення товару і швидко перерахував кошти(товар повертали по нашій причині-не підійшли до телефону),хоча повернення оформили в останній день.Сьогодні це велика рідкість співпрацювати з такими надійними продавцями.Дякую за сумлінність!
- Достоинства:
- Гарні,якісні vr окуляри,швидка доставка,відповідальний продавець.
- Продавец SKYTOPIX
Валеріє, дякуємо за високу оцінку нашої роботи!