Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Танцующий кактус игрушка-повторюшка с подсветкой Dancing Cactus, 120 песен

Оценка пользователей 4.11/5
  • Отзывы про товар продавца B.Sttab
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый

Чудова іграшка ,дитина задоволена.

• Продавец  B.Sttab

Дуже вдячні за відгук, хай буде завжди радість вашому житті, мирного неба.

• Тамара Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый

Крута іграшка, все працює. Дякую!

Достоинства:
    Обслуговування, якість, співвідношення ціна-якість
    • Продавец  B.Sttab

Дуже вдячні Тамара за відгук, хай буде завжди радість вашому житті, мирного неба.

• Анна М***

Дитині подобається

Достоинства:
    Чудова іграшка ,ще заряджається від блютус
    Недостатки:
    Кожну пісеньку потрібно вкл.,не грає одна за одною
  • Александр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый

Спасибо большое, приносит очень позитивные эмоции ,яркая, большой обьем музыки и конечно, супер , что есть USB вход.

• Катерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый

Чудовий товар за таку ціну. Все працює гарно. Задоволена)

• Іван Б***

Все гарно працюэ

• Продавец  HAHOL

Дякуемо Іван

• Тетяна Ш***

Все працює гарно

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый

Гарна іграшка. Спочатку використання іграшки вистачало на декілька днів між зарядкою, а потім все менше і менше. Через рік використання після зарядки працює 5-10 хвилин.

Достоинства:
    Чудова іграшка, дуже подабаєьься дітям.Заряджається від мережі, не на батарейках.
    Недостатки:
    Пісень не 120, а тільки близько 20.
  • Сніжана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый

Вдруге замовляю цю іграшку, перший раз прийшла в оригінальній коробці, нормально запакована. Цього разу ось в такому вигляді як на фото
    Брала на подарунок, але тепер не знаю що з цим робити.

Недостатки:
    Відсутність пакування
    • Продавец  B.Sttab

дякуемо за відгук , пакунок кактуса іде в целофані , по проханю покупця ми пакуемо товар у фірмову корбку .

• Мария Б***

Ну таке шось

Достоинства:
    Забавно повторює
    Недостатки:
    Якість самої іграшки не дуже. Та ще й танцювати перестав через 5 хвилин після розпаковки
    • Продавец  B.Sttab

дякуемо за відгук , зарядіть кактус повністью , буде довго працювати

• Владислав З***

Прикольна штука

• Продавец  WOLFSHOP

Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Прикольна іграшка, брала для дитини 2 років, цікаво спостерігати за їх спілкуванням)

Достоинства:
    Добре працює
  • Бугайов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый

Все прийшло, племіннику сподобалось, дуже задоволений)

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Очень быстро связались. Доставили в срок.Кактус прикольный. Понравился. USB шнур в комплекте идет. Рекомендую.

Достоинства:
    Отличная игрушка по такой цене.
  • Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MALAGAR. Цвет: Зеленый

Я покупал этот кактус для своей правнучки, которой исполнилось полгода. Когда моя супруга, которой 70, увидела кактус в работе, тут же потребовала такой и себе. Пришлось купить второй.
    Добавлю, что сервис компании-распространителя выше всяких похвал.

Достоинства:
    Превосходная игрушка для всех возрастов.
    • Продавец  MALAGAR

Благодарим Вас за отзыв! Будем стараться и в будущем радовать вас качественным товаром

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Кактус класний, пісні українські. Доставка швидка, продавець майже відразу зателефонував щоб уточнити дані по замовленню.

• Яэль Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Классная игрушка взяла ребёнку на подарок .Спасибо за доставку

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым

Купували на подарунок — дитина задоволена, іграшка працює справно. Танцює бадьоро, пісень багато, голос повторює чітко. За свої гроші — чудовий варіант для підняття настрою.

Достоинства:
    Велика кількість вбудованих пісень та функція запису голосу роблять його класною розвагою для компанії.
    Недостатки:
    Досить гучний, іноді хочеться мати можливість регулювання звуку.
  • Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Зеленый

Кактус похож на моего старого друга- такой же упоротый, шось бормоче а що саме- не ясно. Ностальгия. Крутой кактус

Достоинства:
    Поет и повторяет мой бред
    Недостатки:
    Морда как после десятки в пах
  • Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Зеленый

Детям понравилось

Достоинства:
    Забавный
  • Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iCler. Цвет: Зеленый

Всё работает

Достоинства:
    Звук чёткий громкий
  • Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point. Цвет: Зеленый

Кактус супер крутий. Дуже гучно співаються пісні, українські, навіть є гімн України.А повторює слова, коли майже розряджений трішки не чітко, але коли добре заряджений, тоді все добре.

• Вірсавія
    Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point. Цвет: Зеленый

Дуже богато пісень, донці в 2 місяця сподобався, любить лежати на животику та дивитись на нього. Звук приємний

Достоинства:
    Заряжается, не нужно покупать батарейки
  • Тина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Пів року як маленька дитина юзає і все працює! Багато пісень, гучно співає і відповідає опису.
    Звісно це Китай, але за такі гроші топ)

Достоинства:
    Невбиваємий)))
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый

Дуже задоволена і товаром і працею менеджера. Замовлення отримала навіть скоріше ніж очікувалося. Дякую.

• Продавец  WOLFSHOP

Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый

Іграшка сподобалась, прикольна, багато мелодій, повторює, заряджається без проблем. Трошки гучна

Достоинства:
    Класна іграшка
    Недостатки:
    Гучна
    • Продавец  WOLFSHOP

Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді співпрацювати й надалі!

• Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым

Этот чудо-кактус очень понравился и взрослым, и детям. Смеялись от души. Дети сказали, что у каждого должен быть свой. Все работает исправно

Достоинства:
    Зарядка через USB
    Недостатки:
    Коротковатый USB шнур
    • Продавец  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore

Отримали товар. Дитина у захваті. Все працює як належно.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый

Очень хорошая штука! Внучке понравилось! Весёлый и яркий кактус. Поднимает настроение в наше нелёгкое время. Спасибо!

Достоинства:
    Яркий и весёлый
    Недостатки:
    Не заметили
    • Продавец  WOLFSHOP

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым

все добре, товар співпадає з описом
    зверніть увагу, що кактус йде без шляпи й без гітари, які є у деяких інших продавців
    також упаковка - це звичайний целофановий пакунок, без жодної коробки

p.s. також цей кактус є з українськими піснями
    напевно я б замовив його, замість цього, якби я знав про це раніше

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeDay

Все супер.

• Маргарита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым

Веселий і гучний кактус , подобається діткам)) Швидка доставка.

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  GETLUX

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым

Супер іграшка для дитини, дуже сподобалась)

Достоинства:
    Ціна, якість та заявлені характеристики
    Недостатки:
    не знайдені
    • Продавец  GETLUX

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым

Замовляла дитячу інтерактивну іграшку кактус на подарунок дитині. покупка вдала. Кактус співає пісні, танцює та повторює звуки ) має підсвітку. Дитина дуже задоволена. Плюс ще в тому, що іграшка не на батарейках, в заряджається від usb, вважаю це дуже зручно. Дякую за швидку доставку та гарну іграшку

Достоинства:
    USB зарядка
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  ProductShop

• Анастасія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый

Швидко зв'язались, іграшка працює. Добре заряджається.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeDay

Співає, повторює слова, світиться, рухається. У комплекті - шнур для зарядки.

Достоинства:
    Швидко перетелефонували і відправили