- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Чудова іграшка ,дитина задоволена.
- Продавец B.Sttab
Дуже вдячні за відгук, хай буде завжди радість вашому житті, мирного неба.
- Тамара Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Крута іграшка, все працює. Дякую!
- Достоинства:
- Обслуговування, якість, співвідношення ціна-якість
- Продавец B.Sttab
Дуже вдячні Тамара за відгук, хай буде завжди радість вашому житті, мирного неба.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Дитині подобається
- Достоинства:
- Чудова іграшка ,ще заряджається від блютус
- Недостатки:
- Кожну пісеньку потрібно вкл.,не грає одна за одною
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Спасибо большое, приносит очень позитивные эмоции ,яркая, большой обьем музыки и конечно, супер , что есть USB вход.
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Чудовий товар за таку ціну. Все працює гарно. Задоволена)
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Все гарно працюэ
- Продавец HAHOL
Дякуемо Іван
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Все працює гарно
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Гарна іграшка. Спочатку використання іграшки вистачало на декілька днів між зарядкою, а потім все менше і менше. Через рік використання після зарядки працює 5-10 хвилин.
- Достоинства:
- Чудова іграшка, дуже подабаєьься дітям.Заряджається від мережі, не на батарейках.
- Недостатки:
- Пісень не 120, а тільки близько 20.
- Сніжана К***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Вдруге замовляю цю іграшку, перший раз прийшла в оригінальній коробці, нормально запакована. Цього разу ось в такому вигляді як на фото
Брала на подарунок, але тепер не знаю що з цим робити.- Недостатки:
- Відсутність пакування
- Продавец B.Sttab
дякуемо за відгук , пакунок кактуса іде в целофані , по проханю покупця ми пакуемо товар у фірмову корбку .
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Зеленый
Ну таке шось
- Достоинства:
- Забавно повторює
- Недостатки:
- Якість самої іграшки не дуже. Та ще й танцювати перестав через 5 хвилин після розпаковки
- Продавец B.Sttab
дякуемо за відгук , зарядіть кактус повністью , буде довго працювати
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый
Прикольна штука
- Продавец WOLFSHOP
Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый
Прикольна іграшка, брала для дитини 2 років, цікаво спостерігати за їх спілкуванням)
- Достоинства:
- Добре працює
- Бугайов В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый
Все прийшло, племіннику сподобалось, дуже задоволений)
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый
Очень быстро связались. Доставили в срок.Кактус прикольный. Понравился. USB шнур в комплекте идет. Рекомендую.
- Достоинства:
- Отличная игрушка по такой цене.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: MALAGAR. Цвет: Зеленый
Я покупал этот кактус для своей правнучки, которой исполнилось полгода. Когда моя супруга, которой 70, увидела кактус в работе, тут же потребовала такой и себе. Пришлось купить второй.
Добавлю, что сервис компании-распространителя выше всяких похвал.- Достоинства:
- Превосходная игрушка для всех возрастов.
- Продавец MALAGAR
Благодарим Вас за отзыв! Будем стараться и в будущем радовать вас качественным товаром
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый
Кактус класний, пісні українські. Доставка швидка, продавець майже відразу зателефонував щоб уточнити дані по замовленню.
- Яэль Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый
Классная игрушка взяла ребёнку на подарок .Спасибо за доставку
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым
Купували на подарунок — дитина задоволена, іграшка працює справно. Танцює бадьоро, пісень багато, голос повторює чітко. За свої гроші — чудовий варіант для підняття настрою.
- Достоинства:
- Велика кількість вбудованих пісень та функція запису голосу роблять його класною розвагою для компанії.
- Недостатки:
- Досить гучний, іноді хочеться мати можливість регулювання звуку.
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Зеленый
Кактус похож на моего старого друга- такой же упоротый, шось бормоче а що саме- не ясно. Ностальгия. Крутой кактус
- Достоинства:
- Поет и повторяет мой бред
- Недостатки:
- Морда как после десятки в пах
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Зеленый
Детям понравилось
- Достоинства:
- Забавный
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: iCler. Цвет: Зеленый
Всё работает
- Достоинства:
- Звук чёткий громкий
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point. Цвет: Зеленый
Кактус супер крутий. Дуже гучно співаються пісні, українські, навіть є гімн України.А повторює слова, коли майже розряджений трішки не чітко, але коли добре заряджений, тоді все добре.
- ВірсавіяОтзыв от покупателя. Продавец: BC.point. Цвет: Зеленый
Дуже богато пісень, донці в 2 місяця сподобався, любить лежати на животику та дивитись на нього. Звук приємний
- Достоинства:
- Заряжается, не нужно покупать батарейки
- ТинаОтзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый
Пів року як маленька дитина юзає і все працює! Багато пісень, гучно співає і відповідає опису.
Звісно це Китай, але за такі гроші топ)- Достоинства:
- Невбиваємий)))
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый
Дуже задоволена і товаром і працею менеджера. Замовлення отримала навіть скоріше ніж очікувалося. Дякую.
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый
Іграшка сподобалась, прикольна, багато мелодій, повторює, заряджається без проблем. Трошки гучна
- Достоинства:
- Класна іграшка
- Недостатки:
- Гучна
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Валерия С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым
Этот чудо-кактус очень понравился и взрослым, и детям. Смеялись от души. Дети сказали, что у каждого должен быть свой. Все работает исправно
- Достоинства:
- Зарядка через USB
- Недостатки:
- Коротковатый USB шнур
- Продавец GETLUX
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Отримали товар. Дитина у захваті. Все працює як належно.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый
Очень хорошая штука! Внучке понравилось! Весёлый и яркий кактус. Поднимает настроение в наше нелёгкое время. Спасибо!
- Достоинства:
- Яркий и весёлый
- Недостатки:
- Не заметили
- Продавец WOLFSHOP
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым
все добре, товар співпадає з описом
зверніть увагу, що кактус йде без шляпи й без гітари, які є у деяких інших продавців
також упаковка - це звичайний целофановий пакунок, без жодної коробки
p.s. також цей кактус є з українськими піснями
напевно я б замовив його, замість цього, якби я знав про це раніше- Продавец GETLUX
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FreeDay
Все супер.
- Маргарита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым
Веселий і гучний кактус , подобається діткам)) Швидка доставка.
- Достоинства:
- Все добре
- Продавец GETLUX
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым
Супер іграшка для дитини, дуже сподобалась)
- Достоинства:
- Ціна, якість та заявлені характеристики
- Недостатки:
- не знайдені
- Продавец GETLUX
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Зеленый с оранжевым
Замовляла дитячу інтерактивну іграшку кактус на подарунок дитині. покупка вдала. Кактус співає пісні, танцює та повторює звуки ) має підсвітку. Дитина дуже задоволена. Плюс ще в тому, що іграшка не на батарейках, в заряджається від usb, вважаю це дуже зручно. Дякую за швидку доставку та гарну іграшку
- Достоинства:
- USB зарядка
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец ProductShop
- Анастасія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Зеленый
Швидко зв'язались, іграшка працює. Добре заряджається.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: FreeDay
Співає, повторює слова, світиться, рухається. У комплекті - шнур для зарядки.
- Достоинства:
- Швидко перетелефонували і відправили