- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Эффективно, колени перестали болеть
- Продавец ShemUA
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наколінник допоміг вам відчути полегшення.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
При ходьби не зручно ходити, злітають, не дуже міцно тримають.
Дякуємо за відгук.
Ці наколінники - бюджетне рішення для помірного фіксування та легкого прогрівання коліна, тому вони можуть не мати такої ж стабільної фіксації, як професійні ортопедичні моделі. Під час активної ходьби вони можуть зміщуватись, особливо якщо зафіксовані не надто щільно або підібрані на ногу з індивідуальними особливостями обхвату ноги.
Рекомендуємо спробувати трохи скоригувати кріплення - зафіксувати щільніше або носити поверх тонкого одягу, це часто допомагає покращити утримання.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Спасибо продавцу, наколенники заменили.
- Продавец ShemUA
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Валерий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Допомагає при ревматоїдному артриті.
- Достоинства:
- Зручні, можна регулювати розмір по нозі. мають зігрівальний ефект.
- Недостатки:
- Трохи натирають під коліном.
- Продавец ShemUA
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наколінник допомагає полегшити стан та зручний у використанні.
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Після двох місяців щоденного використання забула про біль в коліні, що турбував більше року. Я задоволена ефектом.
- Продавец ShemUA
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Добрый день. Товар соответствует описанию. Товар отправили быстро, качество хорошее, греет колени мягким теплом, хорошие ощущения. Спасибо. Магазин рекомендую.
- Достоинства:
- Приятное теплое ощущение.
- Недостатки:
- Пока не видела.
- Продавец ShemUA
Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію!
Раді, що наколінники відповідають очікуванням, приємно зігрівають і залишили хороші враження від використання.
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Дякую за товар.Дуже допомогає.Біль у коліні частково зникла.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що наколінники допомогли зменшити дискомфорт і ви вже відчули покращення. Нехай і надалі користування буде комфортним.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Класні. Краще ніж очікувала. Зручні
- Достоинства:
- Бабушка дуже довольна .
- Продавец ShemUA
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що наколінники відповідають вашим вимогам.
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Товар зовсім не сподобався. У описі товару не акцентовано на розмірі, на який обсяг коліна. Те, що вони універсального розміру не значить, що на всі розміри .То й вийшло, що ці Наколінники не підійшли за обʼємом чоловікові. Викинуті гроші.
Дякуємо за ваш відгук.
У описі товару ми спеціально зазначили повні заміри наколінників у сантиметрах, щоб покупець мав змогу до придбання порівняти їх із власними параметрами коліна та переконатися, чи підходить виріб за об’ємом. Позначення «універсальний розмір» означає, що наколінники мають регулювання на липучках і підходять для певного діапазону об’ємів, а не абсолютно для всіх без винятку.
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Наколінники те що треба, одразу почали зігрівать коліна.. Якість відмінна,на нозі тримаються чудово !
- Продавец ShemUA
Щиро дякуємо за відгук! Раді чути, що наколінники вам сподобались. Гарного користування!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Очень удачно сшиты наколенники. Все очень качественно. К тому же маленький подарочный сюрприз, вложеный в упаковку, приятно удивил. Спасибо вам за такую продукцию и уважение покупателей.
- Достоинства:
- Очень качественный материал наколенников и удобная конструкция. Кроме того, функция согревания способствует усилению кровообращения и повышает подвижность суставов. Все прекрасно.
- Недостатки:
- Никаких недостатков нет.
- Продавец ShemUA
Щиро вдячні за відгук! Дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою й оцінили якість наколінників та наш сервіс. Бажаємо приємного користування!
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Не вартує
- Продавец ShemUA
Загалом на даний товар переважно позитивні відгуки. Будь ласка, уточніть, що саме вас не влаштувало, щоб ми могли краще зрозуміти ситуацію та врахувати ваші зауваження надалі.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Непогано гріють. Мама прикладає до поперека, там гріє навіть більше, ніж на колінах. Таке Рівне тихе тепло. Липучок якраз хватає на коліно
- Достоинства:
- За рахунок простої плоскої форми можна прикласти не тільки до коліна, а й на поперек
- Продавец ShemUA
Дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що наколінники добре гріють і приносять комфорт. Бажаємо гарного користування!
- Наталя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Наколінники чудові. Зігрівають добре. Біль знімають. Но хотілось би, щоб довша ліпучка була. І Дякую за несподіваний подарунок. Пригодиться в побуті.
- Достоинства:
- Біль в коліні зменшилась
- Недостатки:
- Застібка коротка.
- Продавец ShemUA
Дякуємо вам за відгук!
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Пользуюсь две недели. Колено аж горит. Греет офигенно.
- Достоинства:
- Огненный
- Продавец ShemUA
Дякуємо Вам за відгук, раді чути, що наколінники добре зігрівають!
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Отправка и обработка заказа быстрая.
- Достоинства:
- Пока не понятно
- Недостатки:
- Маленький размер. Придется добивать липучку
- Продавец ShemUA
Доброго дня. Картка містить всі параметри: є живі фото, виміри як самого наколінника, так і довжини липучок, щоб допомогти зробити правильний вибір.
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Наколінники купляла мамі.гріють.добре фіксуються
- Достоинства:
- Працюють
Дякуємо за Ваш відгук!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Наколінники незручні, сповзають і не фіксуються, згинати в них коліно дуже не зручно
- Недостатки:
- Незручні
- Продавец ShemUA
Добрий день. Шкода, що наколінники не виправдали ваших очікувань. Вони створені як бюджетне рішення для помірного фіксування та легкого прогрівання коліна — через це можуть не мати такої ж стабільної фіксації, як професійні ортопедичні моделі.
Рекомендуємо спробувати трохи скоригувати кріплення, також іноді допомагає фіксація поверх тонкого одягу.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Купила папе. Нет ощущения тепла никакого.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не греют
- Продавец ShemUA
Добрий день. Шкода, що ви поки не відчули ефект, адже ці наколінники отримують багато позитивних відгуків. Турмалінові наколінники активуються від тепла тіла, і результат може залежати від індивідуальної чутливості. Рекомендуємо щільніше зафіксувати їх, потримати довше або злегка зволожити внутрішню сторону для кращого контакту.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
- Достоинства:
- Швидко відправили. Наколінники гріють гарно. Дякую.
- Продавец ShemUA
Дякуємо за Ваш відгук, раді що все сподобалось!)
- ЮліанаОтзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Все сподобалося, вчасно відправили. Купувала мамі, гріє дуже добре!
- Достоинства:
- Відповідає описанню
- Недостатки:
- Немає інструкції
- Продавец ShemUA
Дякуємо Вам за відгук)
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Туту зподобалась, дякую.
- Достоинства:
- Гріють
- Продавец ShemUA
Це чудово, раді що наколінники сподобались, дякуємо за Ваш відгук)
- Світлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Дякую за швидку обробку замовлення та швидку доставку. Рекомендую цей магазин
- Достоинства:
- Якісний товар, виконує свої функції
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец ShemUA
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Гарні наколінники, за свою ціну!Добре зігрівають, треба тільки добре фіксувати ,бо коли рухаєшся сповзають .
Дякуємо за чудовий сервіс і швидку доставку))- Продавец ShemUA
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Достойное качество на доступную цену! Наколенники покупала маме, у нее большой вес, большой объем колена, а здесь асимметричные, длинные полоски, по бокам наколенников, с липучкам, дающие возможность применить наколенники, в этом случае! Наколенники согревают, работают. Советую! Заказ был хорошо упакован, пришел во время и с подарком) СпасиБо!
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не обнаружены
- Продавец ShemUA
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Отличные наколенники, но нужно быть с ними осторожными - не носить дольше указанного времени, колени перегреются и будут ещё сильнее болеть. Греют очень ощутимо, удобны, и за такую цену...
- Продавец ShemUA
Дуже дякуємо Вам за відгук і за те що поділились своїм досвідом використання)
- Алексашин С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Работают. Прогрев норма
- Продавец ShemUA
Дякуємо Вам за відгук, бажаємо приємного користування)
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Отличные! Дешево и сердито! Очень довольна!
- Продавец ShemUA
Вдячні Вам за відгук, бажаємо приємного користування)
- Вадим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Ось посилка, велика,думав не мені ! Дякую за подарунки!
- Продавец ShemUA
Будь ласка) раді що Вам все сподобалось!)
- Вадим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Кріплення неефективне, краще купити наколінники як гетри,на резинці! Хоч і дорожче буде! А ці треба перешивати на еластичну широку резинку! Другу пару брав у подарунок ,ще не віддавав... Був приємний бонус у пакунку липкий валик для чистки одягу! Дуже дякую Продавцю! Тримаймося, опалення до сих пір, нема в Кривому Розі,а турмалін гріє!
- Достоинства:
- Гріють,працюють,ціна!!!
- Недостатки:
- Система кріплень недосконала
- Продавец ShemUA
Вдячні Вам за відгук))
- Александр к***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Мені дуже все срдобалось!
- Продавец ShemUA
Раді що сподобалось і вдячні Вам за відгук!)