Отзывы покупателей о Универсальний стилус Universal Stylus K-2260 розовый для Android

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Черный

Розчарована покупкою. Double touch працює з 4-5 разу. І зарядка яка іде в комплекті, не заряджає. Стилус був 2 години на зарядці, але в результаті все одно 10 секунд працює і тоді виключається, так пробувала вже тричі. Не рекомендую

Добрий день!
      Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження від покупки

Зазначимо, що для коректної роботи стилуса рекомендується заряджати його від повільного адаптера (5V / 1A) або USB-порту ноутбука. Комплектний кабель є справним, однак при використанні швидкісних зарядних адаптерів стилус може заряджатися некоректно або швидко вимикатися.

Щодо Double Touch — функція може спрацьовувати із затримкою, якщо стилус недостатньо заряджений або використовується несумісний зарядний адаптер.

Ми відкриті до вирішення ситуації. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми допоможемо перевірити роботу стилуса та, за потреби, оформити повернення або обмін згідно з правилами магазину та чинного законодавства.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати сервіс.

• Олена Т***

все працює

• Міша В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Голубой

Працюй добре є один нюанс він сам некоторый раз відключається

Дякуємо за ваш відгук
      Щодо автоматичного вимкнення — це нормальна робота стилуса. Він має функцію автовимкнення для економії заряду акумулятора, якщо деякий час не використовується. Після цього стилус легко знову активується двойним тапом по ковпачку.
      Раді, що загалом пристрій вам підійшов. Дякуємо, що обрали наш товар!

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Черный

Жахливий стилус, увімкнути важко, вимикається під час роботи постійно, сенсор працює жахливо, немає нормального конекту з екраном. Я зробила велику помилку, що не прочитала відгуки на нього, це перший раз коли я не звернула увагу на відгуки, зазвичай читаю. Фу просто

Достоинства:
    їх тупо немає))))
    • Продавец  SeventeenChic

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Стилус вимикається лише при низькому заряді батареї або після 30 хвилин бездіяльності (функція енергозбереження). Повна зарядка займає близько 30 хв і забезпечує до 8 годин роботи. Вмикається та вимикається подвійним торканням сенсорної кнопки. Якщо залишаться питання щодо використання – ми завжди готові допомогти.

• Даша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Бело-розовый

Стилус очень хороший работает а некоторые писали что не работает из-за того что Ну не видят типа планшет иногда сам по себе выключается Так это он севший Я его зарядила и всё опять нормально у меня всё устраивает отличный стилус

Достоинства:
    Не мам
  • Діна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Белый

Не рекомендую нікому купляти даний стилус. Купляла для дитини, тільки розчарувалися. Вмикається і вимикається під час роботи. Написати неможливо нічого, планшет і телефон його не бачить взагалі. Гроші потрачено на вітер

Недостатки:
    Не працює!!!
    • Продавец  SeventeenChic

Доброго дня!
      Дуже шкодуємо, що стилус не відповів вашим очікуванням.

Найімовірніше, проблема пов’язана з несумісністю з вашим пристроєм або технічним браком. Наш універсальний стилус підходить для більшості сенсорних екранів, але бувають моделі, з якими він не працює (наприклад, Xiaomi Pad 5, 6 та деякі інші).

Що ми пропонуємо:
      Напишіть нам — домовимося про повернення. Після цього ми або повернемо гроші, або замінимо на працюючий стилус.

Дякуємо за відгук — він допомагає нам ставати кращими!

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Белый

Абсолютно бесполезная вещь, ни разу не удалось что-либо нарисовать, даже линию, круг и квадрат рисует с пропусками, прикрепляю 2 скрина, на одном рисую этим стилусом, на другом пальцем. Даже для того чтобы добиться хоть какой-то линии , нужно крутить вертеть наконечник пол часа чтобы хоть немного сенсор его считывал.
    И если уж удалось настроить наконечник и что-то вырисовать, оказывается что рисунок появляется в нескольких см от наконечника и невозможно даже дорисовать что-либо, потому что рисунок появляется не под наконечником, а где-то рядом, на расстоянии.

Достоинства:
    Никаких.
    Недостатки:
    Он у меня вообще не рисует.
    • Продавец  SeventeenChic

Добрий день, скоріш за все стилус не підходить до вашого пристрою. Так як стилус універсальний, ми не можемо перевірити сумісність зі всіма пристроями які є. Тому рекомендуємо перевіряти сумісність при отримуванні на пошті. У вас яка модель планшету? Перевірте на будь якому смартфоні - повинен працювати без пропусків.

• Софія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Белый

Товар прийшов нормальний , не побитий , але у мене на планшеті дуже погано працює( скоріш за всі із-за тріснувшого скла) на телефоні працює супер , але якщо малювати то 50/50 якщо робити якісь не точні лінії то нормально , а якщо ні то лінія буде в іншій стороні ( збоку , або взагалі не буде малювати , а залише тільки крапки в ряд) я товаром задовільна

Достоинства:
    - 2 наконечники
    Недостатки:
    - Не чіткі лінії
    - може не малювати
  • Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Голубой

Мені сподобався даний стилус дуже дякую!

• Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeventeenChic. Цвет: Голубой

Стилус працює, але коли світяться 4крапочки починає блимає поставив на зарядку світиться 1крапочка червоним.

Достоинства:
    Стильний
    Недостатки:
    Не пише чи розряджене