Отзывы покупателей о Квадрокоптер профессиональный LYZRC L900 Pro SE с камерой – дрон с 4K HD, GPS, БК двиг. до 1200м, 56 хв. + аккумулятор

Оценка пользователей 3.7/5
на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца UADreamOG
  • Єрьомін М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Дрон не передає зображення з камери ні на телефон (Pocco m6), нв на планшет (Lenovo tab10). Хоча додаток бачить дрон, навіть можно керувати.

Достоинства:
    Ціна, зручність керування.
    Недостатки:
    Немає відео з камери
    • Продавец  UADreamOG

Доброго дня. Дякую, що знайшли змогу приїхати до нас, та ми Вам допомогли з налаштуванням. На даний час все працює, тому якщо будуть ще якісь проблемні питання - звертайтесь. Завжди раді допомогти!

• Юрій Т***

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Якась лажа з цим дроном. Він час від часу губить орієнтацію по вертикалі то від вітру то від того що його штовхнеш. Пару раз вже безконтрольно піднімається вгору на 999 метрів поки не сяде батарейка, потім падає.

Достоинства:
    Добре літає
    Недостатки:
    Не можу відкалібрувати , і час від часу безконтрольно піднімається
    • Продавец  UADreamOG

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Калібрування здійснювати дуже легко, на ютубі є купа відео оглядів, стосовно втрачання орієнтації - не використовуйте його з GPS під час повітрянної тривоги, це може впливати на його роботу

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Даже на малом расстоянии картинка сильно дёргается , тормозит (смена 1080/720 ничего не даёт )

• Продавец  UADreamOG

Дякуємо за відгук. Для того щоб зображення було стабльне, треба обирати квадрокоптери з камерою на 3-осьових підвісах, тоді зображення буде стабільне, але там бюджет квжаротрів у два рази дорожче. На цій моделі механічний підвіс і якість відповідає характеристикам.

• Влад В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Все супер, для першого досвіду те що треба!

Достоинства:
    Батарея
    • Продавец  UADreamOG

Дякуємо за відгук! Завжди раді допомогти!

• Юрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Купив для себе щоб навчитися літати та для пошуку збитих шахідів та інших БпЛА,-побратим теж собі захотів ))) Ще замітив що висота та дальнісь на пульту вимірюється в футах а не в метрам...протестував свій дрон: підняв на 300 футів в висоту,далі не летить,а потім випадково залетів на позначку 1670-тоді і зрозумів що то не в метрах відображення.Ще зрозумів що для пошуку збитих шахідів LYZRC L900 PRO SE не підходить,а ось як для навчання-це варіант,тому що 5000грн не шкода втопити чи загубити в лісі ;)

Достоинства:
    Доступна ціна,багатофункціональна модель,вдалий тренажер для новачка.
    Недостатки:
    Трохи погана якість відео та фото (хотілося б краще на 30%),відсутній звук при записі відео (можливо я не допетрав як його ввімкнути),на пульту не працюють верхні кнопки окрім ВКЛ/ВИМ
    • Продавец  UADreamOG

Доброго дня. Дякую Вам за відгук. Всі показники в метрах, тому тут Ви з початку помилилися. Стосовно камери квадрокоптера, то зрозуміло що тут ще не супер якісна камера, в цілому для навчання це супер варіант і тут Ви праві. Якщо треба моделі з кращою камерою - звертайтесь, підберемо на любимий бюджет варіант

• Юрій О***

Я не міг помелитися,тому що в заявлених розробником характеристиках,дальність польоту сягає 1200 метрів,а я залетув на 1674 метри (показник відображався на пульту) і при цьому міг керувати дроном.Доречі коли я вперше піднявся на позначку 300,я досить добре бачив цього малюка,а 300 футів це приблизно 91 метр-візуально більше мхоже на правду.

• Продавец  UADreamOG

Будемо тестувати, але про фути перший раз чуємо, на всіх моделях метри. Дякуємо за надану інформацію.

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Все ок прийшов завчасно працює відмінно .

Достоинства:
    На свох кошти вартий
    • Продавец  UADreamOG

Дякуємо за відгук! Завжди раді допомогти!

• Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Нажаль, повністю розчарований. По перше, в комплекті була тільки одна АКБ, а не дві. По друге, я так і не зміг підключити його до телефону, він просто не роздає WI-FI, відповідно, користуватись неможливо.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не роздає WI-FI
    • Продавец  UADreamOG

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Стосовно акумуляторів, у Вас йде 2 акумулятори. Один акумулятор буде в самому квадрокоптері, інший додатково лежить у кейсе до квадрокоптера. Як підʼєднатися до квадрокоптер:
      1. Сам квадрокоптер роздає точку WIFI, вона без пароля, підʼєднуєтесь до неї.
      2. Скануєте QR код, який є на інструкції до квадроптера - та скачуєте відповідний додаток.
      3. Заходете у додаток та бачите зображення з камери квадрокоптера у себе на телефоні.
      Якщо у Вас не виходить - спробуйте з іншого телефону.
      Якщо виникнуть якісь запитання - ми постійно на звʼязку та допоможемо Вам.

• Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Дякую магазину що так швидко відреагували на замовлення, буквально через годину після замовлення я вже зміг забрати квадрокоптер. Окремий респект за професійність. Купував квадрокоптер дитині але також і для себе. Хочу сказать що після довгих пошуків у таких бюджет кращого варіанта не знайшов і не пожалував що обрав саме цей, так як сьогодні вже його тестували і були приємно здивовані з дитиною, що цей квадрокоптер відповідає своїм характеристикам, дільність польоту, GPS - це великі переваги перед конкурентами. Якщо вагаєтесь який квадрокоптер брати для дитини, або для дорослого для навчання - то це краще що можна знайти. Рекомендую.

Достоинства:
    Дальність польоту, GPS, надійність, функціонал дрону
  • Богдан З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Вже в другий раз придбав квадрокоптер. Перший був дитячий на тест, тепер вже добрались до цієї моделі. Що можу сказати, одразу як він попадає до руки можна відмітити якість матеріалів з яких зроблений квадрокоптер, дуже надійні матеріали. Довго шукав саме щоб була дальність польоту і за таку вартість я кращого варіанта не знайшов. В польоті стабільний, хоч запускав ще небагато разів, але одразу це помітно, враховуючи те що в мене досвіду небагато, але я впорався майже одразу. Камера непогана, за такий бюджет дрону навіть супер. До супутників підʼєднався одразу, проблем ніякий немає, зображення на телефон передається без проблем через додаток, який скачали з інструкції.
    Рекомендую до придбання, чудова модель, за такі кошти краще не знайти і обовʼязково відмічу професійність менеджера з яким спілкувався - це Богдан, дуже професійно все пояснив. Ще раз Дякую.

Достоинства:
    Дальність польоту, якість дрону, GPS, надійність
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  UADreamOG

Дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук, завжди раді допомогти з вибором квадрокоптера, який підійде під Ваші запити.

• Владимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UADreamOG. Цвет фюзеляжа: Черный

Не работает видео камера в приложении....

• Продавец  UADreamOG

Дякую за відгук, допоможемо Вам у вирішенні проблеми. Дня того що б у Вас працювала камера, потрібно скачати відповідний додаток та підʼєднатися до точки WIFI, яку роздає квадрокоптер і тоді у додатку який Ви завантажили Ви будете бачити зображення з камери квадрокоптера у себе на телефоні. Також для передавання зображення може заважати мобільний інтернет, після того як підʼєднались до квадрокоптера, вимкніть мобільний інтернет.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Непоганий квадрокоптер за свої гроші .

• Продавец  Drone for Ukraine

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Приємно чути, що квадрокоптер відповідає очікуванням і став вдалим вибором за свої гроші.
      Гарних польотів та стабільного сигналу!

• Никита Ш***

Очень-классная вещь!!!

Достоинства:
    Классная для развлечения, снимать воздушное пространство!!!
    Недостатки:
    Ничего негативного нет!!!
    • Продавец  Drone for Ukraine

Дякуємо, Нікіта, за чудовий відгук!
      Раді, що дрон вам сподобався та приносить задоволення від польотів !
      Бажаємо стабільних польотів і яскравих кадрів

• Сергій Б***

Повна п****а. Акум один хв. 6,
    Другий десь. 8. Через години 4 пестав літати взагалі. Запуск іде, а далі під....

• Олександр Б***

Поламався двигун

• Продавец  Drone for Ukraine

Доброго дня. Кожен дрон перевіряється перед відправленням. Нам шкода, що ви його пошкодили. В нас є двигуни окремо. Можете звертатись

• Олександр Н***

Так собі іграшка

• Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

З коробки з одного з двох АКБ дрон не включався.
    Після 7 годин зарядки цієї АКБ, дрон від неї так само не вмикається.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Один з двох АКБ не робочий.
    • Продавец  Drone for Ukraine

Відправляйте акб поміняємо

• Єрем х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Дрон прийшов з одною батареєю

Достоинства:
    Поки не бачу
    Недостатки:
    Не повна комплекція
    • Продавец  Drone for Ukraine

Доброго дня. Не змогли вам додзвонитися. 1 акумулятор в дроні, другий окремо в кейсі. Так як всі дрони перевіряємо перед відправленням. Якщо всеж помилка магазину, то зателефонуйте нам. Виправимо ситуацію

• Василь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Пристойна іграшка за прийнятну ціну.Все працює.Продавцю респект

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Коптер за параметрами, доволі достойна модель, з камерою 4к, зручно заряджати батарею через кабель роз'єм мікро юсб. В комплекті зручний джойстик для управління і встановлення смартфону як екрану.

Достоинства:
    Компактна модель, нічого зайвого.
  • Міша З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Drone for Ukraine. Цвет фюзеляжа: Черный

Квадрокоптер за свої гроші супер, батарея тримає нормально, висоту набирає швидко, довше скидає швидкість.

Достоинства:
    Пульт який заряджається
    Недостатки:
    В мене сигнал з камери передає до 100м
    Хоча сам може летіти дальше
    • Кирилл С***

Що у вас за телефон?