Отзывы покупателей о Массажный ролик Cornix EVA Marble Design 33 x 14 см (валик, роллер) XR-0347

Оценка пользователей 4.48/5
  • Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Хороший та якісний масажер, саме то що шукав. Користуюсь лиш 2 тижні, та поки дуже задоволений. Рекомендую, ваші мʼязи вам подякують.

Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Это мой первый ролик.Его просто необходимо иметь в каждом доме.Красивый дизайн,очень полезный и надёжный.Уже с первых занятий чувствуешь результат и облегчение.Выдерживает разные нагрузки

Достоинства:
    Качество,дизайн,польза
    Недостатки:

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Артур В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Хочу перш за все подякувати за оперативність та швидку відправку. Буває що довго чекаю на саме підтвердження, а тут все було швидко
    Сам ролик мені сподобався якістю та зручністю , часто займаюсь вправами бо сидяча робота виснажує, але тут декілька разів його використовую для масажу цілого тіла і все чудово))) задоволений буду замовляти іще ;D

Доброго дня, Артуре! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Міцний і якісний. Покупкою задоволена.

• Ігор П***

Дуже допомагає розминати мʼязи

Достоинства:
    Якість, матеріали
    Недостатки:
    Не знайшов
  • божена г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

найкраща покупка року. служить мені десь рік. нічого не тріснуло. ідеальна заміна масажу. попіклується про ваше тіло вдома) але зверніть увагу що зубчики досить гострі , якщо лише починаєте беріть краще такий, де і зубчики і пласка поверхня є

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    нема

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Ірина С***

Класний, міцний ролер.
    Не для початківців))

Достоинства:
    Ефект відчувається одразу) витримує різні навантаження
    Недостатки:

Добрий день, Ірино! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Розовый

Дизайн бомба, користуюсь місяць, не валик а золото! подруги теж хочуть)))

Достоинства:
    Все як треба
    Недостатки:

Доброго дня, Наталя! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Користуюсь не давно, десь тиждень, але роблю вправи кожен день, виглядає міцний для моїх 90кг.. Задоволений, рекомендую

Достоинства:
    Хороший товар, гарна якість.

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Мій улюблений ролик! Подобається така жорстка поверхня, добре масажує та розробляє спину, шию, особливо після роботи. А ще в середину можна покласти гантелі.

Достоинства:
    Гарний ролик для занять
    Недостатки:

Доброго дня, Ганно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Єва С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Не могла повірити що від ролика може бути такий результат, просто супер.

Достоинства:
    Гарно промасажовує, міцний

Добрий день, Єво! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Маргарита Г***

Все чудово, дякую

Доброго дня, Маргарито! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Даміан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Розовый

Все супер!

Достоинства:
    Прийшов цілий та не пошкоджений
  • Інна Г***

Клас

Доброго дня, Інно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класний ролик для різних вправ, а для спини взагалі топ, як я жила раніше без нього?

Достоинства:
    міцний, пружній, зручний
    Недостатки:

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування.

• Оля Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Роликом задоволена. Має комбінований рельєф, кріпкий та довговічний)

Достоинства:
    ефективний, якісний
    Недостатки:
    нуль

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.

• Елена

Удобный в использовании

Доброго дня, Елено! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Марина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Не зовсім зрозуміла чому бокові частини іншого кольору, вони виглядають ніби з іншого ролера

Недостатки:
    Відрізняється від того, що на фото

Доброго дня, Марино.
      В оновленій поставці боковинки дійсно мають більш контрастний та яскравіший відтінок рожевого, щоб краще їх підкреслити у дизайні ролика.
      Нові фото вже завантажено, невдовзі вони зміняться на сайті.
      Дякуємо за розуміння.

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Чудовий, без нарікань. Якість гарна, рекомендую.

Доброго дня, Марино! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Людмила Ш***

Задоволена якістю

Достоинства:
    10 міс користуюсь, ще цілий :)
    Недостатки:

Доброго дня, Людмило! Дякуємо за ваш відгук, бажаємо продуктивних тренувань.

• Ірина Б***

Товар відповідає дійсності

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш відгук, бажаємо продуктивних тренувань.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Тріснув через 2,5 місяця не регулярного користування...

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Висловлюю щиру подяку Rozetka та постачальнику ролів Cornix (SPRINGOS) за адекватну відповідь на рекламацію. Питання вирішено!
    ... щодо браку товару. Готова погодитись із постачальником, що цей брак міг бути випадковим, бо обладнанням цієї фірми користуємось. Співвідношення у CORNIX вартість/якість відповідає.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Брак
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Масажний ролик Cornix XR-0106 EVA Marble Design - брак !!!
    Спочатку луснув та вивалився пластик з двох ролів через три тижні
    Наразі відчуваються на дотик тріщини в пластику та скріплять всі 6. Скоро розваляться. Неподобство повне. Вони мають слугувати дуже довгий термін і ми маємо такий досвід. Rozetka /продавець - чекаємо пропозиції від вас особисто.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Брак
    • Юлія

... щодо браку товару. Погоджуюсь, що цей брак міг бути випадковим, бо обладнанням цієї фірми користуємось. Співвідношення вартість/якість відповідає.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не рекомендую! Придбали 6 шт. Обирали Cornix, сподівались, що це буде гарне співвідношення якість/вартість. Користувались під контролем реабілітолога з багаторічним досвідом роботи, в т.ч. на такому обладнанні. За три тижні (як раз термін повернення закінчився) луснув всередині пластик у 2-х. Всі інші вже мають суттєвий скрип при використанні. Не задоволені. Людина, яка придбала (це я), тепер має відповідати перед закладом за марно витрачені кошти !!
    Знаю, що Rozetka напише у відповідь, що ми не мали їми кидатись та бити по них молотком тощо. Але, це просто не якісний товар. Маємо аналогічний у використанні не перший рік, досі норм.

Достоинства:
    Зовнішний вигляд
    Недостатки:
    Не якісний товар, почав ломатись через 2 тижні
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Лопнула пластмаса після місяця неактивного використання

Недостатки:
    Лопнула пластмаса всередині

Доброго дня, Тетяно.
      Ми щиро шкодуємо, що у вас трапилась така ситуація. Розуміємо ваші емоції, але вважаємо вашу оцінку несправедливою, адже в цьому немає вини ні виробника, ні самого товару.
      Дана модель ролика є дуже витривалою, саме тому виробник не зазначає конкретних вагових обмежень, адже при звичайних тренуваннях передається не більше 30-40% від ваги користувача.

Масажний ролик такої конструкції є одним з найбільш поширених на ринку, а саме ця модель доступна в різних кольорах та різних дизайнах. Виріб є повністю фабричним, над ним працює команда з технологів, інженерів та інших спеціалістів. На виробництві запроваджені строгі етапи перевірки та контролю якості для кожної партії продукції. Аналогічні ролики ми не перший рік реалізуємо на європейський ринок, тож будь-які думки щодо недосконалості конструкції не мають місця, адже подібне було б виявлено та усунено на початкових етапах, до початку масового виробництва.

Чи може пошкодитись каркас, як у вашому випадку? Так, може. Наприклад, у механічний спосіб, при невдалому падінні, особливо на ребро, при нерівномірному розподіленні навантаження (умовно надто сильно завантажити край ролика). Тому як би прикро не було, але виробник на ці речі впливати не може. Ми ж не звинувачуємо виробників: за розбитий екран при падінні телефону; за проколоту шину на дорозі й такі інші речі.
      Завжди стараємось якось заохотити чи підбадьорити наших клієнтів, навіть у таких ситуаціях, але ми не маємо з вами прямого контакту, так як із замовленнями працює Розетка. Спробуйте написати у підтримку через телеграм-чат, можливо, нам передадуть ваші контакти й ми зможемо надати свої рекомендації щодо відновлення вашого екземпляра.

• Олександр С***

Відповідь постачальника - просто топ. Після такої відповіді точно не буду купувати у нього

Доброго дня, Олександре.
      Підкажіть, будь ласка, якої відповіді ви чекали?
      У виробу є гарантійний термін, користувач має змогу перевірити його в умовах експлуатації, впевнитись у відсутності браку. Повірте, якщо в товарі присутній брак (що трапляється просто з мікроскопічною частотністю), то товар можна замінити/повернути протягом гарантійного терміну, цього часу більше ніж достатньо для всіх перевірок.

Крім того, навіть в не гарантійних випадках ми стараємось якось підбадьорити наших клієнтів. Що більше на вашу думку ми маємо зробити?

• Яна

Супер!

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не рекомендую! Даний масажний ролик тріснув через півтора місяця нерегулярного використання.
    Передбачаючи коментарі продвавця... Використовували ролик за призначенням, не прикладали сили, ролик не падав.

Недостатки:
    Швидко зламався
  • Жанна Б***

Дуже гарний ролик.

Достоинства:
    Відмінні якість
  • Володимир Т***

Задоволений покупкою.

Достоинства:
    Виконує свої функції
    Недостатки:
    Не виявив
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Товар приехал качественный, упаковка не повреждена.

Не скользит, в меру жесткий. Есть с чем сравнивать.

Достоинства:
    Не скользит, в меру жесткий
    Недостатки:
    Не обнаружено.
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Було все добре, аж поки не тріснув.

Недостатки:
    Неміцний. Тріснув

Доброго дня, Андрію.
      Дуже прикро, що у вас таке трапилось.
      Масажний ролик є міцним і чудово справляється зі своїм призначенням, однак його справді можна пошкодити. Наприклад, від падіння чи удару. При звичайному використанні цього не станеться, але в механічний спосіб це можливо зробити. Як умовно пошкодити екран телефону при падінні і т.п.
      Ми розуміємо ваші емоції, але при механічному пошкодженні не слід шукати вини виробника чи недоліки у самому товару.
      Дякуємо за розуміння.

• Дмитро Ч***

Добре

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

У мене був ролик іншого бренду, і він в мене зламався через місяць активного використання, хоча вага в мене до 65 кг. Ці ролики - штука реально необхідна тим, хто багато сидить та страждає від набряків. Разом із невеликим щоденним тренуванням результат майже кожного дня помічати можна.

Достоинства:
    Для ніжних ділянок тіла, наприклад, ніг - те, що треба
    Недостатки:
    Поки немає
    • Ольга

Скажіть, будь ласка, цей рол пустий в середині чи повний ( без пустот)? У мене на третій неділі активних занять такий же рол іншої фірми зламався. Це вже третій зламаний, тріскає основа- труба, хоча моя вага 68 кг. Буду чекати вашу відповідь. Хочу придбати.

• Федосей Б***

І Мені цікаво
      В мене інший на 3 день тріснув