Топи продажів

Отзывы покупателей о Набор для творчества KEGAO, витражи и витражные краски "Фестиваль Дракона", 18 подвесок, 6 красок (708-44)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS

Набір виявився з браком (баночка із фарбою була пошкоджена і фарба засохла).Продавець на зауваження відреагував миттєво і надіслав новий аналогічний набір.Дякую за порядність.

• Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що сталася така ситуація з товаром, але ми раді, що змогли швидко все виправити. Для нас важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою. Бажаємо вам натхнення та приємного користування набором!

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS

Замовила набір дитині на подарунок на 8 березня.Нажаль,одна із фарб виявилася з браком (олівець лопнутий,фарба засохла).

• Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Наталіє! Перепрошуємо за цю ситуацію! Нам дуже прикро, що набір виявився зіпсованим, тим паче на подарунок. Ми вже підготували для вас новий набір і сьогодні ж його відправимо. Деталі щодо доставки надіслали вам у приватні повідомлення.

• Альона Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS

Дуже класний набір, дякую за швидку відправку, гарне пакування. Рекомендую

• Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Альоно! Дякуємо за високу оцінку та рекомендацію! Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Нехай творчість приносить лише радість!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIDOOS

Цікава іграшка і доволі якісна, багато прибамбасів) Бачили колись щось схоже у знайомих. Рада, що змогла знайти вітражі у вас для своєї дитини. Дякую за швидку відправку!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    • Продавец  KIDOOS

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що Ви високо оцінили якість товару та швидкість нашої роботи. Нехай процес творчості приносить лише задоволення. Будемо раді новим зустрічам у нашому магазині!