Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Dreame R20 Aqua (VTV21A)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Чернишенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Все добре , гарний дизайн і зручний у використанні

Недостатки:
    На турбо режимі вистачає заряда на 70 кв м , хотілось би більше .
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Користуємось 4 місяці , все працює, покупкою задоволений.

• Олександр К***

Поки все ок

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пилосос достойний, має функцію - при зміні сміття додає потужності, особливо добре коли прибираєш крихти та сміття зі взуття. Насадка для миття, для мене зовсім не сподобалася - за рахунок закругленої форми угли залишаються брудними, по часу прибирання - якщо спочатку пилососити, а потім проходитися насадкою для миття, часу займе багатою. Швидше взяти швабру і промити. Навіть якщо використовувати насадку для миття кожен день, без попереднього сухого прибирання, вона погано всмоктує пилюку, і залишаються розводи. Батарея - можна прибрати квартиру 3 рази поспіль, зручна колба для сміття.

Достоинства:
    батарея, насадка для меблів
  • РК
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Користуюсь 2 тижні. Що можу сказати, до повноцінної заміни дротового пилососу не дотягує. По суті це робот-пилосос, тільки без «робот». Сильний бруд він не прибере, проте для щоденного збору, коли є дитина і тварини, тобто пилу, волосся, шерсті, крихіт, підходить ідеально.
    Щітка для вологого прибирання перестала подавати воду після третього прибирання. До речі щітка безпонтова, бо особо пил не всмоктує, тобто треба пройтись спочатку універсальною, а потом робити вологе прибирання. Універсальна щітка, підтверджує свою назву, сама зручна з усіх.
    З плюсів, батарея, в стандартному режимі дійсно працює довго, під час останнього блекауту прибирав двокімнатну квартиру 3 дні поспіль.

Достоинства:
    Батарея, компактність, зручно для прибирання пилу
    Недостатки:
    Щітка для вологого прибирання не працює, не ефективний для повноцінного прибирання
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини несправності, проте наші менеджери із задоволенням вам допоможуть.
      Для ретельної діагностики товару рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

З повагою, служба підтримки Dreame!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Це топ! По іншому не скажеш, повністю замінив дротовий пилесос, для тих хто хоче компактність однозначно треба брати.
    Миття підлоги як доп опція, суто під вологе прибирання. Хто хоче повноцінне вологе прибирання беріть модель іншу де щітки миє

Достоинства:
    Компактність, потужність
    Недостатки:
    Легке вологе прибрання
  • Ігор Б***

Це топ! Панове! Імба!
    Користуємось миючим пилососом Томпсон вже років 5... але складність в тому, що поки розбереш його, поки помиєш після використання... то це більше я часу чим саме прибирання.

Купив це диво. Тепер в оселі чистіше бо експлуатація настільки легка, що наш миючий склали і забули.

Якість самого матеріалу насадок і самого девайсу гарна.
    Потужний. Тихий.
    Стоснво миття — ну це більше швабра для волого протирання. З миючими пилососами поряд не стоїть але це і не основна задача його.

Короче, хто давно думає шо брати — беріть цей. В порівнянні з Дайсоном — майже те саме по потужгості.

Достоинства:
    Купа насадок. Тихий. Автономний
    Недостатки:
    Миючий режим більш як просто вологе протирання. Рідини не засмоктує. І контейнер не розрахований під це
    • Представник бренду

Ігор, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Альона

Чудовий пилосос!

Достоинства:
    Заряду вистачає, щоб пропилососити всю квартиру. Багато насадок.
    Недостатки:
    Не помітила.
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Назар С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Користуюся вже тиждень! Чудово справляється зі саоєю задачею! Легкий в користуванні! Після првідного пилисоса невід'ємна річ в побуті!

Достоинства:
    Легкий.Поткжний. Великий вибір насадок!
    Недостатки:
    Нема кріплень для додаткових насадок!
    • Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дуже класний пилосос!Особливо подобається режим підсвітки

Достоинства:
    Потужний, легкий
    Недостатки:
    Довго заряджається
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Гарний пилосос, відповідає заявленій автономності, зручні насадки для різних завдань.

Достоинства:
    тихий, легко чистити, є підсвітка для кращого прибирання.
    Недостатки:
    час покаже
    • Представник бренду

Ігор, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Добртй день, сьогодні купили пилосос, дуже задоволені. Працюе тихо, пил збирає чудово, комплектація повна,гарантія 24 місяці. Дуже задовлені. Дякуємо виробнику та продавцю! Дуже вдячні співробітникам магазину "Розетка" м. Суми вул. Британська,41. Миру нам всім!!!!!!!

Достоинства:
    Повна комплектація, робе бездоганно, відповідає заявленим характеристикам.
    Недостатки:
    Недоліки поки відсутні.
    • Представник бренду

Євген, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Рената Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Доброго дня! Придбала нещодавно, пилосос, все працює чудово, не зручно що немає кріплення на стіну, також дуже швидко сідає акумулятор, всмоктує все чудово, легкий у очищенні, також миюча насадка дуже сподобалась.

Достоинства:
    Гарно всмоктує
    Недостатки:
    Немає настінного кріплення, і треба знімати саму основу щоб заряджати, немає можливості окремо тільки акумулятор заряджати, хіба можливо можна купити окремо, але який тоді толк з такого дорогого.
    • Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Дійсно, робота в турборежимі становить до 7 хвилин, проте завдяки високій потужності всмоктування 27 000 Па, Dreame R20 Aqua демонструє чудову ефективність навіть за короткий проміжок. Водночас в стандартному режимі прилад здатен працювати до 90 хвилин, забезпечуючи тривале прибирання без постійної потреби у підзарядці.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Гарний пилосос, не важкий, доволі потужний, підсвітка на обох щітках, але турбощітка з м'яким роликом має підсвітку лише з однієї сторони.
    Думав що буде гучний, але ні, працює доволі тихо.
    Пластик насадок приємний на дотик.
    Грамотно збільшує потужність всмоктування, не ривками, а дуже плавно.

З того що не сподобалось, це, як на мене, великий люфт між пилососом та центральною трубкою.
    Нема можливості заряджати пилосос через підлоговий стенд.

З прикрого: На жаль у магазині Rozetka не було можливості детально перевірити комплектацію… і як виявилось вже дома, у комплекті було лише 3 шт мопів для насадки миття підлоги, а повинно бути 4 шт.

Недостатки:
    Великий люфт між пилососом та центральною трубкою. В комплекті не було одного мопа для насадки миття підлоги.
    • Представник бренду

Євген, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до конструкції пристроїв, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
      У разі, якщо Dreame R20 Aqua вам надійшов з неповною комплектацією, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.

• Євген

Хотів би подякувати Rozetka та Представнику бренду за оперативне вирішення питання щодо неповної комплектації. Швидко все вирішили і відправили відсутню деталь.

• Наталія Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пилосос хороший, на турбо тягне як звір.Дуже зручно користуватися.Всю пилюку підсвічує, шерсть збирає, ще підлогу протирає

Достоинства:
    Хороший