Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Молокоотсос электрический беспроводной Hands Free свободные руки портативный аккумуляторный ультратихий двухфазный 210 мл с дисплеем массаж стимуляция лактации молокоотсосы для сцеживания молока для мам и новорожденных Swan Baby Smart Lacto X2

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Дарья Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Дуже гарний і зручний молоковідсмоктувач. На жаль, мені не вдалося довго годувати грудьми, але в перші тижні він дуже мене виручав і допомагав зціджувати молоко. Простий у використанні, став для мене справжнім помічником. Залишилася задоволена покупкою!

• Продавец  B&H Store

Дар'я, дякуємо за покупку та відгук!) Приємно знати, що прилад став для Вас справжнім помічником у цей важливий період. Бажаємо Вам і малечі всього найкращого!)

• Валентина И***

Даже гарний пристрій

• Продавец  B&H Store

Валентина, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що пристрій Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!)

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Дуже зручна річ для зайнятих жінок і не тільки. Можна проводити процедуру і обідати одночасно, поки маля спить, що є великим плюсом.
    Правда, обманули з кольором індикатора в інструкції. При розряджанні він синій, а не червоний. Це не критично, але при тривалому використанні і незнанні цієї особливості процедура була перервана "напівдороги"

Достоинства:
    Зручний, вмісткий
    Недостатки:
    Не точна інформація в інструкції
    • Продавец  B&H Store

Тетяна, дякуємо за Ваш щирий та детальний відгук!)

Неймовірно раді, що прилад робить щоденну рутину простішою та дарує можливість корисно використати той самий цінний час, поки малюк відпочиває.

Окремо щиро дякуємо за зауваження щодо індикатора зарядки в інструкції. Перепрошуємо за цей недогляд! Ми обов'язково передаємо цю інформацію виробнику, щоб виправити дані у посібнику користувача. Ваша уважність дуже допоможе іншим покупцям.

Дякуємо за довіру та приємного Вам користування!)

• Дарія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Чудовий молоковідсмоктувач за свої кошти

• Продавец  B&H Store

Дарія, дякуємо за відгук!) Дуже приємно, що Ви оцінили якість молоковідсмоктувача та вигідну ціну. Нехай користування буде зручним і комфортним!)

• Ельвіра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Молоковідмоктувач супер. Якісний і майже безболісний. Нажаль він мені пригодився на 3-4 рази перервала годування через деякі обставини! Самим пристроєм дуже довольна і рекомендую!!!

• Продавец  B&H Store

Ельвіра, дякуємо за Ваш щирий та детальний відгук!)

Надзвичайно приємно знати, що Ви оцінили якість та м'яку, безболісну роботу молоковідсмоктувача. Водночас щиро співчуваємо, що обставини склалися так і прилад знадобився ненадовго — шлях грудного вигодовування буває різним, і найголовніше — це Ваше самопочуття та комфорт)

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Дуже гарне молоковідсмоктувач користуюся вже півтора місяці нарікань немає. Продавець відправив дуже швидко.

Достоинства:
    Невеликий і зручний
    • Продавец  B&H Store

Ольга, дякуємо за Ваш відгук!) Надзвичайно приємно знати, що молоковідсмоктувач чудово служить Вам протягом півтора місяця, а його компактність і зручність дарують комфорт щодня. Окреме дякуємо за відзначення швидкої доставки!)

• ВІТАЛІЯ
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Все супер, сподобалось, працює!

• Продавец  B&H Store

Віталія, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що Вам усе сподобалося і пристрій працює на відмінно. Користуйтеся із задоволенням)

• Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Відмінна річ. Дуже зручний і ефективний. Прекрасний магазин, дуже ввічливий менеджер і дуже швидка відправка

Достоинства:
    Повністю відповідає всім заявленим критеріям
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  B&H Store

Наталя, щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук!)

Надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені і якістю товару, і сервісом — від спілкування з менеджером до швидкості доставки. Працюємо з любов'ю для кожного клієнта!)

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Гарний молоковідсмоктувач. Користуюсь більше місяця кожен день, по 5 разів на день! все працює. Є воронки різного діаметра для різного розміру сосків. Заряду акумулятора вистачає на 5 циклів роботи по 20 хв. Я дуже задоволена.

• Продавец  B&H Store

Ганна, дякуємо за Ваш детальний відгук!)

Надзвичайно приємно, що Ви так активно і щодня користуєтеся молоковідсмоктувачем, а також оцінили його комплектацію та автономність.

Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!)

• Діана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Молоковідсмоктувач хороший, але з нюансів треба рукою гарно притискати щоб вакуум був щоб не виливалося молоко повз нього, зручно що є різні режими

Достоинства:
    Різні режими
    Недостатки:
    Потрібно рукою притискати щоб був вакуум
    • Продавец  B&H Store

Діана, дякуємо за Ваш відгук!)

Раді, що Ви оцінили різноманітність режимів та ефективність роботи. Дякуємо, що поділилися практичним нюансом щодо щільного прилягання — це буде дуже корисно для інших покупців.

Дякуємо за вибір і користуйтеся із задоволенням!))

• Коломійцева О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Коли є нюанси з ГВ, цей девайс дійсно рятує. Спочатку купила один, потім взяла ще один , щоб пришвидшити процес сціджування. Дякую.

Достоинства:
    Зручний, компактний
    Недостатки:
    Не можна стерилізувати
    • Продавец  B&H Store

Ольга, дякуємо за Ваш відгук!)

Дуже раді, що наш молоковідсмоктувач став для Вас справжнім порятунком і допоможе економити Ваш час. Дякуємо за довіру та повторне замовлення!

Бажаємо Вам комфортного користування!)

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Чудовий молоковідсмоктувач. Зручно і легко ним користуватися. Досить тихо працює і в рази кращий досвід з ним, аніж з ручним. Повного заряду мені вистачає на 5-6 зціджувань (15-30 хв одне). Режимів багато, по відчуттях теж дуже комфортно. Вже радила його подрузі і вона дуже задоволена покупкою
    Магазин відправив усе дуже швидко, чудова комунікація

Достоинства:
    Портативний, довгий заряд, є маленькі деталі про запас
    Недостатки:
    Активно користуюся місяць, не виявила жодного
    • Продавец  B&H Store

Анна, дякуємо за Ваш детальний відгук та рекомендації!)

Надзвичайно приємно, що Ви оцінили тиху роботу, комфорт та автономність приладу, а також нашу комунікацію і швидкість відправки. Окрема подяка за те, що радите нас подругам — це найкраща похвала для нас!

Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!))

• Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

За свою ціну непоганий. Якщо груди не переповнені, потрібно однією рукою притискати, аби вакуум працював
    Збирати/розбирати, мити, переливати зручно
    Зарядки вистачає десь на 40-60 хвилин роботи

• Продавец  B&H Store

Ксенія, дякуємо за детальний відгук та практичний лайфхак.) Раді, що Ви оцінили зручність використання, догляду та співвідношення ціни й якості. Ваші спостереження обов'язково допоможуть іншим покупцям із вибором!)

• Наталия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Молокоотсос удобный но проработал очень очень мало. Полтора месяца это почти ничего

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Проработал полтора месяца
    • Продавец  B&H Store

Наталія, дякуємо за відгук. Нам прикро, що молоковідсмоктувач опрацював так мало, хоч і був зручним у використанні.

Напишіть нам, будь ласка, в особисті повідомлення або зверніться до нашої служби підтримки. Ми обов'язково допоможемо вирішити це питання та знайдемо варіант для обміну чи гарантійного обслуговування.

• Лідія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Дуже класний і зручний! Рекомендую, без молоковідсмоктувача не уявляю, як я б справлялася. Легко миється, різні режими, а головне, що можна не тримати руками, якщо вкласти у білизну.

• Продавец  B&H Store

Лідія, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Комфорт мами — наш головний пріоритет, тому неймовірно раді, що молоковідсмоктувач став для Вас такою незамінною та зручною підтримкою. Користуйтеся із задоволенням!)

• Дар'я О***

Использую редко , только по необходимости , когда каменеет грудь

Достоинства:
    Свободные руки , делает свою работу , цена
    Недостатки:
    Шумный, и трудности нормально помыть помпу
    • Продавец  B&H Store

Дар'я, дякуємо за відгук та детальний зворотний зв'язок!) Раді, що прилад виручає в потрібні моменти та добре виконує свою роботу)

• Вікторія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Прочитавши відгуки обрала саме цей молоковідсмоктувач. Я залишилась дуже задоволена вибором. Це настільки зручно, наскільки тільки можливо. Не боляче, майже безшумно, можна обирати режим, легкий в використанні. Якщо треба було б обрати ще раз, обрала б саме цей)

Достоинства:
    Компактність, зручний, безшумний, безболісно робить свою справу.
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  B&H Store

Вікторія, щиро дякуємо за відгук!) Надзвичайно приємно знати, що молоковідсмоктувач виправдав усі очікування та робить цей процес максимально комфортним і безболісним. Дякуємо за Вашу довіру та рекомендацію!)

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

ХУДШАЯ ПОКУПКА! ДЕНЬГИ НА ВЕТЕР! ЗА 2 ЧАСА- ВСЕГО 20 МЛ!

Купили этот молокоотсос в надежде на нормальную работу, а получили ПОЛНОЕ РАЗОЧАРОВАНИЕ и испорченные нервы!

Раньше пользовались самой дешёвой моделью за 800 грн - и она без проблем забирала хотя бы больше половины молока. Этот же «агрегат» НЕ СЦЕЖИВАЕТ ВООБЩЕ!

Сидишь с ним ПО 1–2 ЧАСА, мучаешься, а на выходе - жалкие 20 мл! Вручную за пару минут спокойно сцеживается 120 мл! Грудь остаётся КРАЙНЕ ПОЛНОЙ И КАМЕННОЙ. Прибор просто бесполезно жужжит и стягивает кожу!

Отправляли в сервис. Нам заменили чашу и уверили, что всё починили. Итог? Протестировали повторно: меняли насадки, пробовали без них результат ТЕ ЖЕ 30 МЛ! Сервис проблему НЕ РЕШИЛ, аппарат как не работал, так и не работает!
    Этот агрегат ухудшает лактацию, после его использования молока стало меньше в груди,если дальше им пользоваться есть риск что молоко пропадет полностью!
    На фото есть бутылочка где я сцеживаю 100-120 мл вручную, в то время как он сцеживает 20-40, пару раз было, что он за 40 минут работы не выжал вообще ни капли, остался полностью сухим и чистим, после 40 минут сцеживания!
    Ужас!

Продавец, ТРЕБУЕМ ВОЗВРАТ ДЕНЕГ за бракованный и бесполезный товар!

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Не сцеживает вообще
    • Продавец  B&H Store

Елена, дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що робота даного приладу не виправдала Ваших очікувань, однак дозвольте прояснити кілька важливих нюансів стосовно цієї ситуації та роботи пристрою.

— Результати діагностики сервісного центру. За Вашим зверненням прилад було передано на офіційну перевірку. Сервісний центр здійснив повний замір рівня вакууму та перевірку роботи мотора й клапанів на спеціалізованому обладнанні — пристрій повністю відповідає всім технічним та заводським стандартам. Заміна чаші була виконана сервісом виключно у якості клієнтоорієнтованого кроку.
      — Специфіка роботи та фізіологія. Ефективність сціджування молоковідсмоктувачем на 90% залежить від правильно підібраного розміру силіконової насадки (воронки) під анатомію соска та активації рефлексу виділення молока (окситоцинового рефлексу). Якщо розмір дібрано некоректно або грудь занадто набрякла («кам’яна»), прилад може створювати дискомфорт і не виціджувати молоко, тоді як ручне сціджування діє за зовсім іншим принципом механічного натискання. Прилад фізично не може здатний зменшити лактацію чи зупинити її — це виключно фізіологічний процес організму.

Ми завжди йдемо назустріч нашим покупцям. Незважаючи на те, що прилад повністю справний і належить до категорії товарів особистої гігієни, наше керівництво прийняло рішення погодити повернення коштів. Наш менеджер вже зв'язується з вами для оформлення процедури повернення.

Бажаємо Вам та Вашій малечі міцного здоров'я.

• Ольга Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Користуюсь вже 4 місяці, двома. дуже задоволена! З ГВ були проблеми, соскам у певний момент настали габели, а з переходом на цей молоковідсмоктувач жодного разу нічого не боліло, навіть коли ще були тріщини! Окремо хочу зазначити орієнтованість на користувача. Проблеми вирішують, цікавляться досвідом. Спокійно можу рекомендувати матусям, а я рідко коли шось рекомендую.

Достоинства:
    ефективний, швидкий, звільняє руки (є обмеження але реально можна ще щось по ділу робити). Хороша батарея.
    Недостатки:
    Треба обережно доглядати за силіконовими деталями, при неправильному митті чи збереженні - швидко зношуються. висушувати повністю! Не пхати губку в середину силіконових деталей, бо вакуум втрачається
    • Продавец  B&H Store

Ольга, щиро дякуємо за Ваш детальний та такий щирий відгук!)

Надзвичайно раді, що наш молоковідсмоктувач став для Вас справжнім порятунком у найскладніший період і допоміг зберегти комфорт та здоров'я. Ваша рекомендація та довіра — це найкраща оцінка нашої роботи та якості товару!)

• Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Але каже що слабенький аккумулятор. В цілому більше позитиву, з задачі виконує нормально

Достоинства:
    Дружині підійшов.
    • Продавец  B&H Store

Артур, дякуємо за Ваш відгук!) Раді, що в цілому Ви залишилися задоволені покупкою, а головне — що пристрій сподобався Вашій дружині та добре виконує свої завдання)

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

До цього користувалися іншим молоковідсмоктувачем приблизно за 900 грн. Нам його віддала кума і казала, що їй він подобався, але для нас він виявився занадто грубим: під час зціджування був дискомфорт, а соски не встигали загоюватися.
    Тому вирішили замовити цей — і різниця справді небо і земля. Він компактніший, працює значно м’якше, рівномірно створює тиск по всій поверхні та не травмує сосок. Користуватися набагато комфортніше. Покупкою дуже задоволені.

• Продавец  B&H Store

Олександр, щиро дякуємо за Ваш детальний та щирий відгук!) Для нас дуже важливо, щоб процес зціджування був максимально комфортним та лагідним для мами.

Надзвичайно раді, що новий молоковідсмоктувач виправдав очікування, працює м'яко та допомагає уникнути дискомфорту. Дякуємо за довіру та бажаємо Вам і Вашому малюку лише приємних та спокійних моментів!)

• Тетяна Ч***

Все сподобалось, гарно справляється

• Продавец  B&H Store

Тетяна, дякуємо за відгук)) Раді, що все ідеально підійшло)

• Яна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Користуюсь цим молоковідсмоктувачем вже майже 2 місяці. Дуже зручний.

Достоинства:
    Можна одночасно робити інші справи
    • Продавец  B&H Store

Яна, дякуємо за Ваш відгук!) Раді чути, що молоковідсмоктувач зручний у використанні та заощаджує Ваш час. Користуйтеся із задоволенням!)

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Покупкою задоволена, користуюсь вже деякий час, молоковідсмоктувач дуже виручив в перші тижні, працює без нарікань.

• Продавец  B&H Store

Анастасія, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що молоковідсмоктувач став для Вас такою надійною підтримкою у перші тижні. Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!)

• Анжела З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Товар якісний, чудово працює та виконує свої функції.

• Продавец  B&H Store

Анжела, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що Ви задоволені якістю та роботою пристрою. Користуйтеся із задоволенням!)

• Татьяна Ш***

Товар якісний. Працює добре

• Продавец  B&H Store

Тетяна, дякуємо за Ваш фото-відгук!)) Дуже раді, що Ви задоволені якістю та роботою пристрою. Користуйтеся із задоволенням!)

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Пропрацював 2 тижні і зламався. Не дає збільшити швидкість (потужність) і через хвилину вимикається.

Недостатки:
    Пропрацював 2 тижні і зламався
    • Продавец  B&H Store

Ірина, перепрошуємо за цю ситуацію. Нам прикро, що прилад пропрацював так мало. Будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення або в наш гарантійний сервіс, і ми швидко оформимо ремонт або обмін приладу на новий.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Чудовий девайс! На відмінно справляється із своєю задачею. Не скажу що дуже тих й як тут пишуть, біля сплячої дитини з ним не посидиш. Потвідчуттях працює дуже бережно, нічого не болить, що важливо для поранених тканин. Легко миється і розбирається, з мінусів - потрібно користуватись холодною дизенфекцією, що створює незручність. На майбутнє планую купити ще один девайс, щоб паралельно сціджувати молоко

Достоинства:
    Компактність, автономність, мʼякість роботи, ціна
    Недостатки:
    Немає чіткого індикатора заряду, неодноразово несподівано для мене розряджався в процесі. Потрібна холодна дизенфекція
    • Продавец  B&H Store

Ольга, дякуємо за такий щирий, детальний та важливий відгук!) Надзвичайно приємно, що девайс дбайливо та ефективно виконує свою роботу, не викликаючи дискомфорту. Дякуємо за довіру та за те, що ділитеся своїм досвідом — це дуже цінно)

• Чеботаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Молоковідсмоктувач - топ! Імітує смоктальні рухи дитини. Дружина дуже задоволена, каже, що це спасіння

• Продавец  B&H Store

Антон, дякуємо за замовлення та високу оцінку нашого товару!) Дуже раді, що Ви та Ваша дружина залишилися задоволені функціоналом і якістю. Бажаємо Вашій родині комфорту, затишку та міцного здоров'я!)

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Товаром задоволена, має запасні деталі і зручний у використанні. В порівнянні зі звичайним електричним, зручно паралельно робити домашні справи. У використанні місяць, нарікань не маю.

Недостатки:
    Не вистачає індикатора заряду
    • Продавец  B&H Store

Олександра, дякуємо за такий детальний відгук та перевірку часом)

Неймовірно раді, що девайс дарує Вам свободу рухів і дозволяє легко поєднувати справи з комфортом. Бажаємо й надалі лише приємного та легкого користування!)

• Владислава Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Все чудово працює. Товаром задоволена!

• Продавец  B&H Store

Владислава, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Приємного користування)

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Супер зручний девайс) задоволена, коштує свої гроші однозначно!)

Достоинства:
    Вміщається в бюстгальтер
    Працює тихо
    Багато режимів
    Акумулятора вистачає на 6-8 сціджувань
    Інструкція зрозуміла і ще й поради присутні
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  B&H Store

Ольга, дякуємо за такий детальний відгук!) Надзвичайно раді, що девайс виправдав Ваші очікування та робить процес максимально зручним. Користуйтеся із задоволенням)

• Анастасія Я***

Був у використанні неповних 2 місяці
    При не регулярному використанні режими почали сами перемикатися, потужність сціджувань падає під час використання при повному заряді

Достоинства:
    Звільнює руки, це дуже зручно
    Недостатки:
    Неможливість довготривалого використання, швидко вийшов зі строю
    Незручність у догляді, за рахунок неможливості добре вимити помпу
    • Продавец  B&H Store

Анастасія, дякуємо за детальний відгук! Щиро перепрошуємо за цю ситуацію. Подібна поведінка приладу (самовільне перемикання режимів і падіння потужності) свідчить про можливий технічний збій або потрапляння вологи у блок керування.

Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки або в наш сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування/заміни пристрою.

• Анастасія Я***

Після відгуку зі мною одразу звʼязався менеджер. Замінили кнопки. Наразі все працює. Додатково безкоштовно замінили колбу (була тріснувша), що було дуже приємно. Відремонтували дуже швидко. Дякую!

• Христина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Молоковідсмокчувач досить зручний і напочатку він висмоктував нормально але прокористувавшись два місяці сило всмоктуваня ослабла але за

Достоинства:
    Нетреба носити вруках руки вільні і роби що хочеш ,вартість
    Недостатки:
    Погано що чаша не розбирається повністю і нереально вимити помпу і нема затички з верху
    • Продавец  B&H Store

Христина, дякуємо за відгук і за те, що відзначили зручність приладу!)

Щодо ослаблення всмоктування: за 1–2 місяці активного користування силіконові деталі (клапан або мембрана) зазвичай зношуються, і їх варто замінити — це поверне початкову потужність)

За потреби можете звернутись до нас - допоможемо)

• Карина Ш***

Все чудово!!

• Продавец  B&H Store

Карина, щиро дякуємо за відгук) Приємного користування і надалі)

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Белый

Ви дійсно врятували мою дружину від болісних відчуттів. Вона дуже задоволена. Користується майже 2 місяця,все чудово

Достоинства:
    Легкий в користуванні та дієвий
    • Продавец  B&H Store

Сергій, дякуємо за Ваш відгук та такі теплі слова!) Дуже раді, що наш прилад зміг зарадити та зробити користування комфортним для Вашої дружини. Нехай пристрій і надалі служить із користю та приносить лише комфорт!))