Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Женский шарф шерстяной индийский палантин голубой с вышивкой нарядный из кашемира с бахромой 200*70 см

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Белый

Шарф виглядає " по богатому", приємний на дотик, вишивка не яскрава, і її не забагато! Купляли в подарунок, окрема подяка за подарункове пакування. Усі задоволені, тому рекомендуємо однозначно! Дякуємо продавцю за швидку відправку!

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Новий вигляд бездоганний, ще не користувались!)
    • Продавец  OneArt

Щиро вдячні Вам за вибір нашого Магазину! Ваш відгук надихає! Будемо раді радувати Вас і надалі!

• Олег І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Голубой
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовляв для коханої дівчини. Якість на найвищому рівні. Швидка доставка. Для подарунка - безпрограшний варіант!!!

Достоинства:
    Дуже якісно.
    Недостатки:
    Не має.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Продавец  OneArt

Нам приємно, що всі задоволені Вашим чудовим вибором! Дякуємо за покупку та відгук!

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Темно-серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все сподобалось, якість бездоганна, окремо дякую за подарунок!

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Продавец  OneArt

Тішимося, що Вам усе сподобалося! Хай палантин зігріває та радує!

• Таїса
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Темно-серый

Дуже задоволена своєю покупкою. Шарф м'який, теплий та дуже стильний. Він просто чудовий.
    Особливо хочу відзначити якість обслуговування та швидкість доставки. Замовлення було оформлено дуже швидко, а доставка здійснена навіть раніше за обіцяний термін. Персонал магазину був дуже привітним та професійним, завжди готові допомогти та відповісти на всі питання. Залишилася дуже задоволена. Рекомендую всім, хто шукає якісний та стильний вовняний шарф.

Достоинства:
    Дуже гарний
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  OneArt

Щиро Вам дякуємо за довіру та добрі слова! Нам приємно радувати якісним товаром та обслуговуванням!
      Сподіваємося на співпрацю і надалі!

• Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Белый

Дуже сподобався шарфик, м'якенький дуже приємний на дотик, гарна вишивка подарункове пакування

Достоинства:
    Якість супер
    • Продавец  OneArt

Дякуємо за цей відгук! Хай шарф прикрашає усі найкращі моменти у житті!