Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Адаптер переходник Lightning на Type-C для микрофонов и аксессуаров Puluz PU657B

Нет в наличии

4/5
  • Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Товар підійшов. Менеджер до відправки, зателефонувала та проговорила усі деталі, консультація та підхід до роботи на вищому рівні. Дякую!

Достоинства:
    Швидка відправка. Чудово комунікація
  • Наталя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Чудовий перехідник, брала для мікрофону, працює і з айфоном і з іншими смартфонами. Сервіс відмінний, передзвонили, проконсультували. До цього купувала інші, в ні один не підходив, а саме цій підійшов для роботи мікрофону. Дякую.

Достоинства:
    Підходить для мікрофону
    Недостатки:
    Не має
  • Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Хто думає його брати для роботи , не беріть . Через тиждень купила новий, якість жахлива , нічого не працює через нього

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
  • Аліна Б***

Поки працює.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки немає
  • Сафонова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

В описі цього адаптера вказано, що від підходить для мікрофону. Виявилось, що це так, звук не передає. Яка може бути причина?

Недостатки:
    Мікрофон не працює
    • Продавец  Boa

Доброго дня Оксана. Наш менеджер з вами звʼяжеться для уточнення проблеми. Також нагадуємо в нашому чеку вказаний номер телефона нашого магазина. І якщо виникають питання , ви можете відразу звонити в наш магазин для оперативного вирішення проблеми.

• Сафонова О***

Усе вирішили, потрібно було просто вимкнути Bluetooth. Продавець оперативно звʼязався і усе підказав.

Дякую продавцю за сервіс.