Отзывы покупателей о Кресло для геймеров Anda Seat Kaiser 3 Grey Fabric Size XL (AD12YDC-XL-01-G-PV/F)

Оценка пользователей 4.18/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Відгук через 2 роки щоденної експлуатації.

Воно не ідеальне, прорізи в зоні лопаток взагалі ідіотизм, Х-д підлокітники нууу, вони люфтять, як не крути. Регулювання попереку - скоріше маркетинг (в авто в дешевому ко'рліслі з нісана то в рази краще зроблено)

Чи це критично - ні, при цих недоліках воно лишається зручним. Зносостійкість теж ок.

Для розуміння всілякі ерго крісла це такий самий маркетинг, як і на геймерське, але в любій ніші є хороші варіанти. Це - нормальний, хороший варіант. Воно не топ, але не розчарує на довгому проміжку.

Наступна ітерація не скажу що стала в краще, поки не маю альтернатив з середньобюджетних крісел.

Достоинства:
    Зручне, зносостійке.
    Недостатки:
    Не ідеальне, вартість здається не виправданою.

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Михайло Г***

Все супер.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Комфортне крісло, але після тижня експлуатації помітив скрип у правій частині спинки. Вага користувача 80кг, користувався охайно. Не очікував такого у кріслі преміум сегменту. Знімав спинку і натискав у верхню праву частину - так само скрипить. Чи можна щось зробити, щоб не збирати усе крісло і не відправляти назад продавцю?

Достоинства:
    Комфортне, на перший погляд якісне
    Недостатки:
    Скрипить спинка після 1 тижня охайного користування

Вітаємо! Вдячні за ваше питання. Просимо звернутись до нашої тех-підтримки задля вирішення вашого питання. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, Anda Seat!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Фото накладок, які розповзаються. Правої та лівої додаю

Доброго дня, ! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• Дмитро Т***

Представник постачальника, я так розумію у Вас працює якийсь бот, який відповідає стандартними фразами і не спроможний прочитати попередній мій пост. Шкодую, що скористався послугами цього бренду. Сервіс - дно

Доброго дня, ! Вдячні за ваше питання.Ви аєте змогу звернутися на нашу офіційну службу підтримки на нашому сайті Anda Seat . Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні. З повагою, Anda Seat!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Менше ніж за рік користування підлокітники зіпсувались. Набір нових коштує майже 3000 грн. і це по акції. Майте на увазі.

Недостатки:
    Якість погана

Вітаємо! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• Дмитро Т***

Нажаль, проблема в магазині Розетка не вирішилась. Менеджери порадили або зв'язатится напряму з представником постачальника, або тягнути їм запаковане ціле крісло. Пакування та коробку я звісно не викидував, але не бачу сенсу тягнути ціле крісло, якщо проблема тільки з накладками на підлокітники, які розповзлися. Прошу представника постачальника зв'язатися зі мною, так як контактів як зв'язатися з представником постачальника на сайті Розетки я не знайшов :(

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Жахливе крісло, дуже не комфортне, постійно болить спина. Дивна форма спинки, яка постійно стискає тебе.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ергономіка, форма

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже гарне крісло, упакування на висоті, інструкція по збірці детальна. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дополняю свой предыдущий отзыв, на следующий день решил поиграться с настройкой поясничной поддержки, как итог теперь при любой настройки мне в спину врезается эта пластина)) Кресло было идеальным с завода, после настройки случился какой-то треш, возможно механизм сместился/перекосился, но буквально при любой настройки (2ч с этим игрался) тебе всегда в спину будет врезаться пластина, вопрос насчет возврата либо еще чего-то, без коробки это возможно?) Либо возможно выезд мастера с Anda seat)

Доброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Шикарное кресло, с завода была только одна проблема, а именно разное расстояние подлокотников, но это все регулируется и проблем никаких с ним нет, спокойно работаю/играю на нем и после валяюсь/качаюсь и смотрю сериалы , со временем буду оставлять еще отзывы чтобы было понятно насчет качества сборки и прочих моментов,но пока все очень даже устраивает

• Владислав

Почему другой мой отзыв розетка не публикует)
      Проблема с поясничной поддержкой, видимо перекосилась пластина либо еще что-то, про любой регулировке оно постоянно вбивается в спину, коробку выкинул, было бы шикарно если бы со мной на связь вышла поддержка)

Добрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Сергій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Купував крісло в лютому. Перше враження дуже гарне. Круте пакування ідеальна зборка і все дуже просто. велике і комфортне крісло.
    Засмутило те що через пʼять місяців почали розлазитися і рватися шви на сідущці. Також помітив що і га спинці теж є пару швів які починають тягнути тканину. Можливо це проблема в тканині. Бо я до цього бачив у знайомих також крісло але сіре і там було все дуже добре. Така якість тканини не дуже можна пробачити кріслу за 20к+. Це дуже сумно

Достоинства:
    Гарний дизайн, комфорт
    Недостатки:
    Тканина яка почала рватися по швам

Доброго дня, Сергій! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Зібрав крісло як показано на інструкції по ітогу важіль який регулює висоту працює, а з іншої сторони нічого не робить, як я зрозумів так теж якийсь підйом регулюється

Достоинства:
    Зручне крісло
    Недостатки:
    Не працює один важіль

Доброго дня, Владислав! Вдячні за ваше питання. Даний важіл фіксує гойдання. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.
      З повагою, Anda Seat!

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Чудове крісло, плавне, не скрипить, багато можливостей регулювання щоб змінювати положення впродовж робочого дня

Достоинства:
    Якісь матеріалів, елементів, багато регулювань

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло супер, але з часом почало хилитись на праву сторону, помітно це по підлокітникам один вище іншого на 1,5-2см хоча обидва підняті на максимальну висоту. Максимальну вагу для нього не було перевищено.

Добрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Владислав

Я більше того скажу, в мене нове крісло має різну висоту підлокітників, та мало того, лівий на 1см ближче до передньої частини. Такі собі враження від крісла

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручне, і комфортне в використанні

Достоинства:
    Гарно виглядає, зручне

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Пишу відгук через 3 місяці після покупки. Крісло просто дуже круте!. Надіюсь в літку буже сидіти в ньому не спекотно. А так дуже круте крісло! Дуже рекомендую!

Достоинства:
    дуже круте крісло! РЕКОМЕНДУЮ! дуже удобне, взагалі нічого не болить. РПП крута!

• Захар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Крісло я придбав ще 5 місяців тому, і за цей час встиг скласти цілком об'єктивну думку. Загалом, враження дуже позитивні, хоча без кількох нюансів не обійшлося.

Плюси:
    Комфорт - одне з найзручніших крісел, на яких мені доводилося сидіти. Широке сидіння і висока спинка чудово підходять для людей великого зросту і комплекції (я близько 200 см).
    Матеріал - Лляна тканина дуже приємна на дотик, «дихає», тому влітку спина не прилипає, як це часто буває з шкірозамінниками.
    Регулювання- Дуже гнучкі налаштування — висота, нахил спинки, 4D-підлокітники. Можна налаштувати під себе і для роботи, і для відпочинку.
    Якість збірки - Все виглядає міцно: рама металева, газліфт класу 4, колеса великі та легко крутяться.
    Дизайн - Дуже стриманий, мінімалістичний вигляд. Підходить і для геймерського сетапу, і для робочого кабінету.

Мінуси:
    Тканина вимагає догляду. Лляна оббивка збирає пил і шерсть домашніх тварин, її треба частіше чистити пилососом або щіткою.

Достоинства:
    Комфорт, Матеріал, Регулювання, Якість збірки
    Недостатки:
    Тканина вимагає додаткового догляду

Добрий день, Захар! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Очень тяжолое, для 190 см и веса 120кг как раз. Поясничная поддержка такая себе. Но в остальном доволен.

Единственное заказал стол к этому стулу, то деньги на ветер

Достоинства:
    Удобное

Добрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Гарне крісло, якість відповідає ціні. Користуюсь вже 3 місяці і за цей час суттєвих проблем не помітив. Я сиджу в кріслі по 6-10 годин на день і до цього сидів на бюджетному офісному кріслі з сітки і це небо і земля. В старому кріслі ближче до обіду починала боліти спина і решту дня я працював лежачи в ліжку) З цим кріслом можу просидіти весь день без проблем. Важливо було, щоб крісло підходило по висоті (мій зріст 193) і це підходить навіть з запасом. Спочатку насторожила повна відсутність не рекламних оглядів в інтернеті, але по факту, всі виявились чесними) Порадувала підтримка попереку. Читав у відгуках, що декому не зручно і тисне, в мене все ок, можливо залежить від правильного регулювання. Подушка теж зручна, можна відрегулювати по висоті як завгодно. Збирати легко, інструкція чітка і все що потрібно є в комплекті.

Достоинства:
    Матеріали, легко збирати, зручне.
    Недостатки:
    Іноді хочеться відсунути підлокітники більше назад, ніж максимально дозволяє конструкція.

Добрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Всім доброго дня. Свого часу було придбано крисло Anda Seat Kaiser 2 XL. Було придбано на подарунок і я, свого часу був приємно здивований якістю. Перед купівлею, передивився купу відео оглядів щодо даного товару. І багато в чому мене це підкупило. Зараз прийняв рішення купити і собі, але вже Kaiser 3 XL на тканині. На днях заберу в магазині Розетка і зможу доповнити свій відгук фотографіями і можливо якимись нюансами. В цілому рекомендую данного виробника ігрових крісел. Так як досвід використання попередньої моделі тільки позитивний!

Достоинства:
    1. Якість матеріалів
    2. Тканина
    3. Підтримка попереку
    Недостатки:
    На данний момент не бачу.

• Дмитро В***

Нажаль товар після мого розпакування виявився пошкодженим. Тому зараз займаюся поверненням. А там буде видно вже.

• Микола З***

Всё добре мені сподобався

Достоинства:
    Крісло супер .
    Недостатки:
    Купіть і побачите. Я не знайшов. Це моя суб'єктивна думка.

Добрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Микола З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарне крісло. Вибирав тільки з тканини. ( є шкіряне але в літку це повний капець! Хто знає шкіру чі кожзам зрозуміли) Дивится обзори крісло на всі 100

Достоинства:
    Регулювання, якість виготовлення і інше. Підголівник на магніті це бімба)))
    Недостатки:
    Подлокотники хитаються в право лівому але це на початку потім розумієш що це перевага

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудово, це у нас вже друге крісло цієї серії)
    Все ціле, працює, зручно, тільки чохол беріть, бо на такому ж кріслі але розміру L почали через день нитки розплітаютися по шву сидіння на ребрі.. не знаю чи вони декоративні, але вузлик зав'язала, щоб далі не розлазилось

А так уже юзаю своє з нового року, не скрипить, не кряхтить, все ок, а механізми у них (XL, L) однакові )

На фотках ведьмідь з мишкою для масштабу глибини сидіння

Достоинства:
    Зручність, якість, можливість налаштування спинки
    Недостатки:
    Нитки не дуже міцні

Добрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Рі
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купила на подарунок але сама інколи юзаю)) і це було найкраще рішення ! Спина та попа радіють кожен раз як сідаю працювати. Збирали ми звичайно трішки довше ніж хотілось, але інструкція проста)) головне уважно слідкувати за етапами і все буде супер. А сірий колір ідеально вписався в інтерʼєр та не «ріже око» (попереднє крісло було чорного кольору і для загального виду кімнати було не ок). А ви б бачили моє обличчя, коли розпакувала гігантську коробку, а в ній ще коробки)) ух, наче я айфон у світі крісел розпакувала))))

Достоинства:
    Максимально приємно сидіти!
    Недостатки:
    Поки немає

Добрий день, Рі! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Роман Л***

Шви почали розшиватися

Недостатки:
    Шви почали розшиватися

Доброго дня, Роман! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• SG
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Не знаю як правильно написати відгук, бо крісло непогане. Користувався близько 8 місяців. Воно абсолютно якісне, до матеріалів, збірки, компонентів питань 0, все працює як тільки з коробки. АЛЕ тільки спробувавши ергономічне крісло я розумію, що всі ці геймерські крісла, навіть найвищого рівня, на мій погляд, абсолютно не пристосовані для довготривалого сидіння за пк. При купівлі з кожного відео я бачив тільки інфу про геймерські крісла, тому навіть не задумувався над цим. Але будь-кому раджу обирати саме з сегменту офісних і ергономічних крісел, бюджет +- комперебл, тим паче, якщо ви ставите акцент на зручність і мінімізацію наслідків сидячого образу життя.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ергономіка

Добрий день, SG! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Володимир

Про які ергономічні крісла йде мова? Буду вдячний, якщо поділитесь конкретними виробниками/моделями. Бо також шукаю щось ергономічне а не «геймерське», але здається, що нічого нема гідного

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Тільки купив, підлокітники не люфтять(в межах дозволеного), крісло не скрипить, вм'ятин немає, далі буде видно

Достоинства:
    Якість матеріалів, в т. ч. металу, простота збірки
    Недостатки:
    Покищо не знайшов

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Достоинства:
    Удобное
    Недостатки:

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже комфортне, регулювання майже як у крісла авто

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купляв 2 крісла, та в обох кріслах люфт механізму качання та люфт газ ліфта, тобто це в них за замовчуванням, особливо дратує люфт газ ліфта він в усі боки,
    ще є люфт підлокітників який збільшується з часом використання, все інше дуже гарне та вдобне

Достоинства:
    Вдобне
    Недостатки:
    Люфт деталей
    • Давид

Погоджуюсь, теж це дратує. Але скоріш за все це у всіх їхніх кріслах такий баг. У друга така ж модель і все те ж саме:(

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив вже як пів року тому і наразі все працює ідеально і зроблено на відмінно.
    Має купу різних положення для регулювання, подушка на магнітах тому її можна підлаштувати на свій зріст. Також зверніть уважу що коробка з кріслом величезна і дуже важка, все запакована якісно і досить гарно все розписано в інструкції, що і як робити.
    Жодного разу не пошкодував, що вибрав дане крісло, до покупки однозначно рекомендую.

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Наталя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купувала це крісло декілька місяців тому. Повністю задоволена покупкою. Задоволення починається навіть з розпакування цього крісла. Такого якісного пакування я ще не зустрічала. Якість у кожній деталі!
    Широкий діапазон в регулюванні магнітних підлокітників. Ергономічне сидіння. Розмір як для мене завеликий, але зручно. Завдяки вбудованій 4-сторонній поперековій підтримці в спинці крісла можна ідеально відрегулювати і адаптувати спинку під себе. Спина взагалі не болить, навіть якщо доводиться проводити багато часу за комп`ютером. Спинка крісла теж розширена, як і сидіння (купувала розмір XL).
    Магнітна подушка з піною з ефектом пам'яті для голови взагалі топ. Можна обрати будь-яке зручне положення і ніяких ременів. Подушка містить охолоджувальний елемент, але я не охолоджувала. Мені комфортно і так.
    Вбудована система нахилу спинки та додаткові 15° під час гойдання – це неймовірна можливість. Особливо при перегляді фільмів.
    В загальному, це крісло знімає навантаження зі спини і забезпечує легкість і комфорт сидіння. Тому однозначно рекомендую для покупки!

Достоинства:
    комфорт, зручність і якість
    Недостатки:
    їх просто не існує

Добрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Віталій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Користуюсь кріслом один рік, жодних нарікань. Піна не втратила форму, тканина також майже як нова. Задоволений механізмом гойдання, класно, що подушка на магніті, але особливо подобаються підлокітники, які можна регулювати як забажаєш.

Достоинства:
    Підлокітники, тканина
    Недостатки:

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Крісло якісне, зручне, стильне, все надійно упаковано, є зрозуміла інструкція як зібрати крісло, в комплекті є м'яка подушечка.

Достоинства:
    Якісне, зручне, стильне
    Недостатки:
    Хоч крісло і зручне, але ціна велика

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

дадада… пишу отзыв в третий раз)
    использую кресло пол года, кресло шикарнейшее)

- есть свои минусы, но это мелочь)
    держит спину хорошо, встаешь с кресла после 10 часов, а спина не болит, и даже не устала) хорошо держит осанку и в целом гуд.

После лета на(сером цвете) были видны следы пота(учитывайте это!) - темные коричневатые пятка по спине и от ног.
    Решилось это покупкой пены для мытья мебели и ковров - 40 минут работы и пол дня посохло, выглядит как новое. (Главное не жесткая химия, ну и не запускать)

Были проблемы со скрипов ( представитель компании рекомендует wd-40 но это очень временная таблетка, буквально на 1-2 дня )
    решились проблемы со скрипом с помощи силиконовой смазки - стоит понимать, когда метал трется об метал имеется звук, и это механическая часть (смазали и забыли на долго - долго - долго) это как и машину нужно кормить маслом) - думаю понятно) не надо этого боятся. Если это будет - это не страшно ! ( я из-за этого вернул первое кресло и потом купил его же но без скидки уже за 20к )

материалы отличные, пошив отличный, все отлично.
    Представители AndaSeat это чуть ли не лучшие ребята на рынке, отвечают на почту в течение дня, сервис супер ( первый раз были проблемы с креслом, как написал выше ) вернули деньги, но предварительно объяснили что делать и как, и если не помогло - занести на розетку, ну и починят или вернут средства. Супер !

- из минусов…
    Раздражают подлокотники.. как бы очень удобные (мягкие) но есть одно но, когда ложишь руки на ноги (ляжки) сверху - руки сползают в сторону подлокотника от микро прикосновения разъезжаются подлокотники. [регулировка подлокотника влево-право] ход кнопки условно максимальный это 10мм стоит прикоснутся на 2мм и он уже уезжает в дальнее положение.. нужно вечно поправлять. это прям микро касание такое..
    ещё бесит, что лом слишком далеко, что нельзя их подвинуть ближе к себе - это помогло бы избежать случайных касаний ну и удобство. - внизу есть отверстия, стоит в нужном.

Достоинства:
    выше

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Це зручне і ергономічне крісло, яке вирізняється якісною тканиною, що добре пропускає повітря. Воно має міцну конструкцію, підходить для великих людей завдяки своєму розміру XL. Крісло має зручні регульовані підлокітники, підтримку попереку та високу спинку, що забезпечує комфорт під час тривалого сидіння на ньому. Механізм нахилу дозволяє налаштувати кут нахилу спинки для додаткового комфорту.

Достоинства:
    Міцна конструкція та висока якість матеріалів. Регульовані підлокітники та підтримка попереку. Можливість налаштування кута нахилу спинки. Тканина, що добре пропускає повітря, забезпечує комфорт у спеку.

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Валентин Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Коористуюсь більше року. За весь час жодного поганого моменту в кріслі не знайшов, ще й досі працює як нове
    Найкраще сеиед крісел такого типу
    Брав в сірому кольорі думав буде пачкатись, але за рік все як з магазину

Достоинства:
    Зручність, функціональність, матеріал

Добрий день, Валентин! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!