Отзывы покупателей о Нож складной Ganzo G626-GS серый самурай
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Nature Spot
За эти деньги -топ вариант.. Без люфтов.. Даже заточку можно простить
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Сталь добра але ніж після придбання треба повністю переточувати
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш відгук та позитивну оцінку якості сталі.
Заводське заточення ножів зазвичай робиться базовим, із розрахунком на універсальне щоденне використання. Проте ми розуміємо, що у кожного користувача свої вимоги до гостроти та кута спусків під конкретні завдання, тому доведення кромки «під себе» — це звична практика для любителів ножів.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарній ніж за свою ціну
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за покупку та за те, що приділили час для цього відгуку. Ми раді, що ви залишилися задоволені вибором та якістю товару. Якщо в майбутньому знадобиться консультація чи новий інструмент — ми завжди на зв'язку.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все топ
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Іван Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ніж крутий, аксесуарний, але він великий з однієї сторони це круто а з іншої це не практично тому що він тяжкий. Для мене це чудовий аксесуар
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо вам за вибір! Нехай покупка радує і приносить користь. Чекаємо на ваші нові замовлення!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ніж гострий, доволі не легкий, руків'я зручне-для середнього розміру руки. Раджу для використання!
- Достоинства:
- Розмір, вага, кольоровий дизайн руків'я
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування. Користуйтеся із задоволенням і обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще — завжди допоможемо з вибором.
- Геннадій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Класний ніж за свої гроші. Дуже прикольний конструктив і гарне руківʼя.
- Достоинства:
- Недостатки:
- За свої гроші немає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук та довіру до нашого магазину. Найкраща оцінка для нас — це ваше задоволення від покупки. Бажаємо успішної експлуатації та завжди чекаємо на вас знову.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Заточка в этом ноже разочаровала, я понимаю 400 грн, но он даже яблоко режет и пыхтит. А так красивый, хорошая механика.
- Достоинства:
- Дизайн, цена
- Недостатки:
- Плохая заводская заточка
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук про Ganzo G626-GS. Раді, що Ви відзначили дизайн та роботу механіки — це дійсно сильні сторони цієї моделі.
Щодо заточки: інколи заводська заточка може бути більш базовою, розрахованою на подальше доведення під потреби користувача. Після легкої правки на точилці ніж зазвичай показує значно кращі результати в роботі.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — Ваш відгук буде корисним для інших покупців.
- СЕРГІЙ Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крутий
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!
- сергей к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ніж чудовий.Ергономіка на 5, дизайн на 5.
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Довольно неплохой нож, и общий дизайн, и форма лезвия
- Достоинства:
- Классная заточка.
- Недостатки:
- Не наблюдаю
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Класний ніж, легко розкладається, немає люфту
- Достоинства:
- Гарна якість за таку ціну
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудовий ніж за свої кошти, взяв вже другий ,простий якісний міцний.
- Достоинства:
- Якість, міцність ,чудово виглядає.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороша якість, ніж гострий. Якість краща за цінник даного ножа
- Достоинства:
- Якість збірки, гостре лезо
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За свої кошти топ
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
ціна, якість
- Достоинства:
- ціна, якість
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
Дякуємо за відгук.Ganzo якраз і вибирають за хороший баланс між ціною та якістю. Раді, що ніж вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням, звертайтеся!
- Михайло Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отличный нож,незаменим в походах.
- Достоинства:
- Хорошая сталь клинка
- Недостатки:
- Не нашёл
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже гарний ніж у руках тримає впевнено.
- Іван З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший нож
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Нормальний апарат
- Достоинства:
- Ціна норм
- Ігор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Класс
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За свої гроші гарний ніж
- Достоинства:
- Без люфтів,
- Недостатки:
- Заводська заточка погана, груба робота руків'я, не зручно лежить в руці
- Міша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже хороший
- Маханьов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Досить гарний ніж за свою ціну
- Достоинства:
- Ціна, дизайн
- Недостатки:
- Приїхав незаточеним, а також без сертифіката що не є холодною зброєю
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Виріб якісний, не люфтить, переточив для себе - тепер як бритва, у руці сидить зручно
- Достоинства:
- Якісно й недорого
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший ніж, за свої гроші взагалі клас
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якісно зроблений.
- Достоинства:
- Якість виконання
- Недостатки:
- Занадто масивний. Не дуже зручний
- Никита З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все як на картинці, ніж супер, рекомендую.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дякую
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Олександр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ніж супер, зібраний без люфтів
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Стройнюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Топ за свої кошти
- Виталий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ножик зошит батьківський
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Нормальний ніж
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Досить міцно зроблено, люфтів немає, замок тримає добре, кліпса велика, не туга. Трохи підточив і можна користуватись
- Достоинства:
- Недорого
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ніж має гарний вигляд,і не розпався при невеликому краштесті.Заточка заводська таке собі.За ці гроші непогане придбання
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Заточка заводська не дуже добра.
- Евген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Непоганий ніж. На свою ціну норм.
- Недостатки:
- Заводська заточка нікудишня
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!