- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Коричневый
Костюм якісний,теплий,гарно виглядає,приємний на дотик,колір кава з молоком.Покупкою задоволена,швидко доставили,дякую.На мій розмір L підішов XL, трошки оверсайз,но мені так подобаєтся.
- Достоинства:
- Дуже гарний,якісний,зручний.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Коричневый
Отменный костюм,теплый , лёгкий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Быстро кашлатится.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный серый
Костюм не плохой, теплый, в нем комфортно.
- Недостатки:
- Кашлатится ткань
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Коричневый
Придбала за акційною ціною, але дуже незадоволена якісь тканини. Дизайн цікавий, колір приємний, але кошлатиться. Один раз наділа, і все...
- Достоинства:
- Костюм теплий, відповідає розмірам
- Недостатки:
- Тканина жахлива, кошлатиться
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Коричневый
Чудовий костюм. Якісна тканина та пошив. Утеплений, щільний.
- Достоинства:
- Якість, колір
- Недостатки:
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Погана тканина. Синтетика. Чорна молнія на світлому фон, нууу дууже жахливо, типо кустарщина. Повернула, вибачте
- Достоинства:
- Отличный за свои деньги.
- Недостатки:
- Погана тканина. Синтетика. Чорна молнія на світлому фон, нууу дууже жахливо
Соответствует
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый
Удобный, мягкий.
- Достоинства:
- Хороший теплый костюм. Аккуратно пошит.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Костюм гарний, але чорна блискавка не сподобалась
- Достоинства:
- гарний
- Недостатки:
- чорна блискавка на світлому костюмі
Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Коричневый
Вже не один рік,купую товари від ISSA.....цей костюмчик,щойно придбала! Дуже сподобався,і колір пасує....М,на мій 46(95-85-100), добре підвйшов,не тіснить,і не висить,штани см 3, задовгі,при зрості 158,але це не критично.Дякую продавцю,і Розеткі за безкоштовну доставку!.
- Достоинства:
- Теплий,можна кофту,носити,окремо не як костюм,а замість куртки.
- Недостатки:
- Хотілося,щоб капюшон зі шнурівкою.
- ФаїнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Коричневый
Хороший утеплений костюм. На великий розмір теж гарно сів. Колір незвичайний і приємний
- Достоинства:
- великі розміри, дизайн
- Недостатки:
- не побачила
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бежевый
Дуже вдячна вам, все підійшло
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Коричневый
Супер! Все пошито бездоганно!
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Поки що немає
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Коричневый
Очень удачный костюм, до поздней осени ходила только в нем без куртки. Качеством довольна
- Достоинства:
- теплый и комфортный
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Бежевый
Очень классный костюм, качественно пошит, размер соответствует таблице.
Ношу с удовольствием.- Достоинства:
- Цена, качество
- Анатоліївна С***Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый
Два дні, як вдягла. Це жах за півтора кубка.
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Анатоліївна С***Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Коричневый
Костюм з цієї тканини - . Фасон гарний, тканина жах. Через тиждень, майте на увазі, ви викинете на смітник. Відгуки пишуть зразу після покупки. Жодної речі я більше не куплю цього виробника. І представнику: не пишіть мені, що ви предоставляєте достовірну інформацію. Це неприпустимо просто! Брехати покупцю заради наживи.
- Анатоліївна С***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Темный серый
За три рази покрився ковтунами. Це ще до прання. Сезон не пережив. Пішов у смітник.
- Анатоліївна С***
Це не незручності! Це повне фіаско! Достовірного"" в костюмі немає зовсім нічого. Він до першого прання не дожив. Весь в ковтунах. І це вже третій костюм ваш йде на смітник через тиждень від покупки. Більше я вашого нічого не куплю. І інших попереджу.
- Политанска Г***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Бежевый
Зробила замавлення не на розетці, а у виробника 08.11. Отримала і спочатку була в захваті від ідеальної посадки. Пішла в ньому відразу на прогулянку. Через 30 хвилин прогулянки всі штани покошлатилися.... Написала відгук на сайті виробника. Його удалили. Там, доречі, тільки гарні відгуки. Але мені написали повідомлення на телефон. Сказали , що то така тканина і їм " дуже шкода" і порадили користуватися машинкою від катишків... Пишу відгут тут, щоб убезпечити від марної трати грошей. Краще докласти певну суму і не думати про ті прокляті катишки
- Достоинства:
- Гарні лекала
- Недостатки:
- Жахлива тканина!!! Після 30 хвилин прогулянки пішки ( не сиділа) брюки закошлатилися!
- Политанска Г***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Бежевый
Купувала на іншому сайті. 08.11
Замавлення виконали швидко. Тут без претензій. Але 30 хвилин прогулянки і штани між ног всі закашлатилися.
Залишила відгук у низ на сайті, але його не додали. Натомість мені написали повідомлення, що така тканина... запропонували користатися машинкою для видалення катишків. І сказали, що " дуже і шкода, що є така проблема".
Якщо так, то додайте мій відгук для інших покупців. Можливо є сенс заплатити дорожче і не розчаровуватися після 30 хвилин носіння костюму!!!!- Достоинства:
- Гарні лекала
- Світлана С***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бежевый
Скільки не купувала цього виробника - жоден костюм не відслужив без ковтунців хоча б до першого прання. Не раджу!!!! Категорично!!!!