- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит + Белый. Ширина: 141.6
Столик бомбезний дякую
Дякуємо за відгук та довіру! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Белый. Ширина: 141.6
Чудовий стіл. Дуже задоволена. Для домашнього міні офісу .
Дякуємо за відгук та довіру! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Бетон + Белый. Ширина: 141.6
Все чудово, прийшло швидко, все ціле.
- Катерина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Белый. Ширина: 141.6
Все чудово
- Достоинства:
- Все відповідає опису
- Недостатки:
- Света М***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Бетон. Ширина: 141.6
Прикольний стіл,гарний колір.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Венге темный + Белый. Ширина: 141.6
За такі гроші, стіл хороший
- Недостатки:
- Зоряна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Белый. Ширина: 141.6
Стіл чудовий! Швидка відправка. Рекомендую
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Бетон. Ширина: 141.6
Стіл дуже гарний та функціональний
Колір приємний сірий.
Продавець відповів на всі питання та швидко відправив
Великий монітор до ПК стає і місце залишається вдосталь
Полички топ - все, що потрібно під рукою- Достоинства:
- Гарна якість, ціна, швидкість обслуговування продавця, для чоловіків велике "Лего", в збиранні не дуже складно
- Недостатки:
- Наразі немає
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит. Ширина: 141.6
Стіл зібрав, подряпин та пошкоджених деталей не було, не бог зна що, але своїх грошей вартий, рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, розміри
- Недостатки:
- Не щнайшов
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Бетон. Ширина: 141.6
Чудовий стіл. Швидка доставка, низька ціна, наявність поличок - гарний варіант для студента в гуртожиток.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит. Ширина: 141.6
Стійкий, гарний. Але якщо купуете як комп'ютерний стіл беріть глибший. Монітор 24-27 стоїть майже впритик і місця під лікті не вистачае.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Белый. Ширина: 141.6
Класний стіл,легко и швидко збирається.Тільки виявився більше,ніж здавався на фото.Звертайте увагу на розміри)
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Белый. Ширина: 141.6
За свої кошти чудовий стіл. Гарно виглядає. Щвидка доставка.
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Дуб сонома + Белый. Ширина: 141.6
Супер! Швидка доставка.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Дуб аппалачи + Белый. Ширина: 141.6
Все супер, швидко, стіл якісний, жодних сколів, зібрали легко
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Дуб аппалачи + Белый. Ширина: 141.6
Дякую, гарний стіл
- Достоинства:
- Зручні полиці
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит. Ширина: 141.6
Зручний, стильний.
- Кристина З***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит + Белый. Ширина: 141.6
Стіл повністю відповідає опису,збирається не складно, виглядає дуже добре. ВІдправили на другий день після замовлення.
- Достоинства:
- Гарний стіл за свої кошти
- Продавец isellcomod
Дякуємо, що обрали саме наш магазин! Приємного користування
- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит. Ширина: 141.6
Все прийшло у відміному стані,доставка швидка.Менеджер супер.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Белый. Ширина: 141.6
Чудовий стіл, прийшов без пошкоджень, всі деталі до нього були.
- Достоинства:
- гарний стіл за таку ціну
- Продавец isellcomod
Дякуємо вам чудовий відгук!)
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Дуб сонома + Белый. Ширина: 141.6
Гарний стіл, перезамовила правда в іншому кольорі
Легко зібрався, ніяких проблем
Швидка доставка- Продавец isellcomod
Дякуємо вам за зворотній зв’язок!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Венге темный. Ширина: 141.6
Дякую, все дуже сподобалося!
- Достоинства:
- Швидко,зручно,добре збирається
- Продавец isellcomod
Дякуємо! Нам дуже приємно за відгук)
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Дуб сонома + Белый. Ширина: 141.6
Дуже класний стіл, неймовірної якості. Продавці дуже позитивні та приємні в спілкуванні. Знаходять підхід до кожного клієнта, дуже оперативні та привітні. Неодмінно будемо замовляти ще
- Продавец isellcomod
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно!
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит. Ширина: 141.6
Гарний стіл! Повністю відповідає фото. Окремо, хочу подякувати за дуже гарне пакування, жодної подряпити. Дякуємо!!! Ми задоволенні! Рекомендуємо!
- Продавец isellcomod
Дякуємо вам за приємні слова
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Дуб сонома. Ширина: 141.6
Все прийшло вчасно, стіл збирається легко і швидко)
Все було добре- Достоинства:
- Зручно і швидко збирається
- Продавец isellcomod
Дякуємо вам за зворотній зв‘язок
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Венге темный. Ширина: 141.6
Отримав те , що очікував
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит. Ширина: 141.6
Стіл чудовий, місця достатньо для великого монітора та ноутбука. Доставили неошкодженим та дуже швидко. Збирається насправді легко, хоча спочатку по інструкції так не скажеш. Коробка велика й дуже важка, тому будьте готові, що у руках таке додому наврядчи дотягните самі.
Окремо хочу відмітити обслуговування: я на самому початку переплутала кольори і замість білого замовила чорний, помітила це вже на етапі, коли мій стіл мені мали в той день відправити. Менеджерка доволі швидко виправила мою помилку і в цілому була ввічлива та привітна.
Однозначно рекомендую їх сервіс та товар!- Достоинства:
- сервіс, товар, оперативність та якість
- Недостатки:
- нема
- Продавец isellcomod
Добрий день! Дякуємо вам за такі приємні слова та за відгук Нам дуже дуже приємно❤️
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит. Ширина: 141.6
Приємне спілкування з підтримкою, швидко відправили, гарний та якісний стіл. Зібрав за пару годин по інструкції, все зрозуміло. Дуже подобається:) Бажаю успіхів в бізнесі!
- Достоинства:
- Легко збирається, якісний матеріал, швидка доставка
- Недостатки:
- не виявив
- Брайловский Р***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Дуб сонома + Белый. Ширина: 141.6
За свои деньги стол нормальный.
- Достоинства:
- Вид
- Недостатки:
- Хлипкий немного
- Продавец isellcomod
Дякуємо за відгук!
- Михаил Я***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Бетон + Белый. Ширина: 141.6
Велике дякую магазину за лояльність. Пішли на зустріч та безкоштовно обміняли зламані частини, хоча це була вина Нової пошти. Окремо дякую менеджеру Софії за допомогу та розуміння. А зі зламаних частин вийшов ось такий сільчик) Всім рекомендую магазин
Якось так. Три частини зломані
- Продавец isellcomod
Добрий ранок! Стіл відправили в цілому вигляді, ви перевіряли коробку на новій пошті?
- Михаил Я***
Велике дякую магазину за лояльність. Пішли на зустріч та безкоштовно обміняли зламані частини, хоча це була вина Нової пошти. Окремо дякую менеджеру Софії за допомогу та розуміння. Всім рекомендую магазин
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Антрацит. Ширина: 141.6
Дуже гарний стіл, місця більш ніж достатньо, матеріал гарний на дотик приємний, покупкою задоволений
- Достоинства:
- Гарний зворотній звʼязок
Швидке виробництво та швидка доставка
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: isellcomod. Цвет: Венге темный. Ширина: 141.6
Дуже гарний та зручний
- Достоинства:
- Швидка доставка та гарне пакування