- Давид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: S.U.. Емкость батареи: 30000. Цвет: Зеленый
Всі заявлені функції працюють.
- Достоинства:
- Бездротова зарядка, потужний ліхатрик, можливість заряджатися від сонячного світла, індикатор заряду пристрою та індикатор заряду від сонячного світла
- Недостатки:
- Повільна зарядка від сонця, але, можливо, я хочу занадто багато)
- Марк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: S.U.. Емкость батареи: 30000. Цвет: Зеленый
We ordered many of these for the boys on the front line, and they all love them!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Супер!
- Достоинства:
- Яскравий ліхтар.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
При покупці був повністю розряджений і після 3 діб заряджання на індикаторі тільки 3 полоси
- Достоинства:
- Поки не бачу
- Недостатки:
- Дуже довго заряджався і то не повністю
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Так, так функція є.
Для коректного заряджання, необхідно заживити умб через вхідний порт USB-C, кабелем з комплекту та зарядним блоком до 18W (Блоки більше 18W не підійдуть)
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
Повербанк чудовий
Продавцю респект за чесні 30000mAh.
Стоять три полімери по 10000mAh
На жаль при стрибку струму на платі згорів мікропроцесор(- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Не пережив стрибку струму і згорів
- Руги Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
Доповнюю відкук! Використовую виключно для роутера і модема з кабелями перетворювачами з 5v на 12v. Працює супер, вистачає десь на 10 год. Заряджається довго, але воно того варте)
- Достоинства:
- Працює на всі 100%
- Недостатки:
На вигляд суперський, великий,важкий. Те що я і хотів.
- Достоинства:
- Чудова якість!
- Недостатки:
- Нажаль в комплекті не було другого кабелю для заряджання(той що кріпиться на корпусі повербанку)
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
Супер навіть ноутбук заряджає
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вага в дамській сумочці не поносиш
- Валерій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
В роботі все відповідає вказаним характеристикам.Панель і швидка зарядка працюють.Якістю задоволений і можу рекомендувати для купівлі
- Павло Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Тяжеловат, в остальном все соответствует.
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
Все влаштовує,гарна річ.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
Кращий
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Солідна річ і хороше обслуговування від розетки. Дякую.
- Микола Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
згідно опису.Гарна річ.Фотоелемент працює,втім не очікуйте що від сонця зарядиться за кілька днів навіть у сонячні дні.Зарядка від мережі десь 5-6 годин
- Достоинства:
- ємність,ліхтарик,додаткові шнурки в комплекті.
- Недостатки:
- Досить довга зарядка від сонця.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Покупка дійшла добре,робить добре все. Усе добре рекомендую.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Все классно кроме качества сборки
- Достоинства:
- Хорошая банка для работы - минимум эстетики, есть солнечная панель и компас (не проверял можно ли точно поймать азимут но примерно думаю получится)
- Недостатки:
- Качество сборки оставляет желать лучшего. На толщине пластика сэкономили в целом поэтому удары держать едва ли будет. Влагозащита отсутствует. Пришлось разобрать и зафиксировать акб чтоб не тарахтели
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
Все добре
- Валентин І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Велика ємність у відносно компактному розмірі. Відмінний варіант для походу, коли потрібний великий запас енергії для заряджання різних гаджетів. Велика ємність дозволяє не думати про зарядку.
- Микита З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Відмінний повербанк з величезним обсягом заряду. Незамінна річ у тривалих дорогах або при відключенні електрики в будинку можна зарядити всі телефони. Рекомендую.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Свої функції виконує на 100%, дуже ємний, заряджає всі наявні гаджети.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Отличный повербанк. Красивый дизайн. Полностью доволен товаром.
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Ми взагалі з дружиною перед тривалою поїздкою на поїзді взяли його як один на двох, і він справді впорався чудово.Звичайно сподобався зовні, має приємний колір корпусу.Сподіваюся, він довго мені прослужить.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-оранжевый
чудовий павер тримає добре. Не жалкую шо придбав
- Фоменко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Відмінний Power bank, заряду вистачить надовго. Якість матеріалів хороша. Задоволена покупкою.
Павербанк відповідає своїм характеристикам. Реально є та ємність, яка заявлена. Заряджає девайси відносно швидко.Є навіть компас та ліхтарик.
- Достоинства:
- Протиударний
- Василь К***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
В цілому нормальний павер. Але коли телефон повністю зарядився і якщо не відключити його , то він починає розряджатися, тобто віддає енергію назад на павер.
- ВікторіяПродавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черно-зеленый
Зручний, багатофункціональний, універсальний.
Крута річ, без перебільшення!
Дякую Розетці за сервіс!- Достоинства:
- Зручність, функціональність