- AI аналіз відгуків33 відгуки: 65% позитивних, 20% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Ян Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Товар супер очень довольны, продавец шикарный ответил на все вопросы очень быстрая доставка товара
- Достоинства:
- Качество и доступная цена
- Недостатки:
- Нет недостатков
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що ви задоволені якістю товару та швидкістю доставки. Ваші слова надихають нас ставати ще кращими! Якщо виникнуть питання — звертайтеся, завжди раді допомогти!
- Стащенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Пока все чудово.
Камера відповідно заданих параметрів.- Продавец ТехНестШоп
Шановний Валерій!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що камера відповідає вашим очікуванням і задовільняє всі задані параметри. Сподіваємось, вона буде служити вам довго і безпечно.
Якщо виникнуть будь-які питання або потрібна буде допомога, звертайтесь до нас! Дякуємо за вибір нашого магазину!
- Валентин П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Я владею небольшим магазином, и установка этой камеры решила многие проблемы, она полностью беспроводная, что упрощает установку и не требует дополнительной проводки, угол обзора широкий, так что одна камера покрывает большую часть территории, ночное видение и мобильный доступ через приложение просто находка, теперь могу следить за магазином, даже находясь дома, бонусом стала карта памяти на 32 Гб в комплекте, которая позволяет хранить записи без дополнительных расходов
Валентин, дякуємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою. Ваші слова надихають нас працювати ще краще!
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Товар відповідає опису, все чудово, дякую !
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Юрій! Щиро дякуємо відгук!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
WiFi стабільний, правда інколи підвантажується повільніше, але це, мабуть, у мене інтернет слабенький. Загалом, безпека стала на порядок кращою, рекомендую для свого простору.
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Світлана! Щиро дякуємо відгук!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Картинка хорошая связь стабильная, управление удобное.
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Володимир! Щиро дякуємо відгук!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера сподобалась. Поворот і нахил працюють плавно, без затримок.
- Продавец ТехНестШоп
Дмитро, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Давид Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Підключив по WiFi за пару хвилин, нічого сложного. За такі гроші — дуже нормальний варіант.
- Продавец ТехНестШоп
Давид, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Мирон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера працює відмінно. За свою ціну — топовий варіант.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- ні
- Продавец ТехНестШоп
Мирон, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Поворот по всему периметру и наклон позволяют следить за всем, что происходит внутри и снаружи. Камера держит дождь, всё супер.
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Ой, ця камера просто супер! Я бачу все, що відбувається на подвір’ї, навіть коли темно. Нічне бачення реально допомагає, а підключення через телефон , то просто магія. Легко налаштувати, і можна повертати камеру, куди треба. Тепер я сплю спокійно, бо все під контролем!
- Вероніка П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Все добре. Відеореєстратор працює чудово, запис не обривається, звук і картинка чіткі. Продавця рекомендую.
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Вероніка) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Покупкою задоволені. Зображення чітке. Сподобалось, що легко підключається через WiFi
- Станіслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Классная камера. За свои деньги - топ
- Сніжана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Хороша камера. Проста у використанні. Легко встановила без жодних проблем. Є нічне бачення. Картинка чітка. Діоди включаються автоматично під час руху. Не висне,що дуже приємно. Рекомендую замовляти.
- Достоинства:
- Легка у використанні
- Недостатки:
- Поки що не виявила.
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що камера сподобалась і що вам вдалося швидко її налаштувати. Приємно чути, що ви задоволені якістю зображення та функціями, зокрема нічним баченням та автоматичним вмиканням діодів. Ваші коментарі надзвичайно важливі для нас. Якщо виникнуть питання або знадобиться додаткова допомога, не соромтеся звертатися. Ми завжди готові допомогти!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Гарна камера за свою ціну)
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що камера вам сподобалася. Бажаємо надійної роботи та якісного відеоспостереження!
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Працює чудово гарна якість нічного режиму
- Достоинства:
- Якість нічного режиму
Вадим, добрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що камера відеоспостереження працює чудово і ви задоволені якістю нічного режиму. Це важлива характеристика, і ми раді, що камера виправдала ваші очікування.
Вдячні вам за вибір нашого магазину)
- Назар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Отличная камера, хорошее качество изображения!
- Достоинства:
- Быстрая установка
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Продавец ТехНестШоп
Назар, добрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що камера відеоспостереження вас задовольнила і ви оцінили якість зображення. Також дуже приємно, що процес установки був швидким та зручним.
Будемо раді вашим наступним покупкам у нас в магазині)
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Чітка якісь відео, дуже яскрава світлодіодна підсвітка, досить широкий кут огляду. За свою ціну прекрасна камера
- Достоинства:
- Якість відео, якість звуку, Alarm system
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Михайло) Дякуємо за ваш відгук і раді чути, що ви залишилися задоволені покупкою)) Бажаємо, щоб камера і надалі радувала вас своєю роботою) Гарного вам дня))
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера чудова, підключається швидко, а кріпиться дуже легко, дуже зручно що можна дивитись через телефон, я повністю задоволений покупкою
- Продавец ТехНестШоп
Віталій, вітаємо)
Щиро дякуємо за ваш коментар і за витрачений час! Нам важливо знати, що ви отримали саме те, що шукали)
- Тамара Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера виявилася чудовим варіантом для спостереження за двором. Уся установка зайняла менше години. Подобається, що можна керувати камерою з телефону, повертати її для перегляду різних зон
Тамара, вітаємо)
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Устанавливал сам, процесс был быстрым и простым. Угол обзора широкий, поэтому вся территория под контролем. Впечатляет качество изображения даже ночью картинка четкая
Вітаємо, Андрій)
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що установка пройшла швидко і без труднощів. Широкий кут огляду та чітка нічна зйомка дійсно вражають! Якщо у вас виникнуть ще питання чи пропозиції, пишіть, будемо раді допомогти!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Встановив цю камеру на балконі, щоб слідкувати за авто у дворі. Підключення до Wi-Fi швидке, мобільний додаток працює без збоїв. Перевага це можливість повертати камеру для кращого огляду
Юрій, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що камера відповідає вашим очікуванням. Якщо у вас виникнуть ще якісь питання або ідеї, завжди раді вам допомогти!
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Купил эту камеру для наблюдения за парковкой, она легко подключается к мобильному приложению, и теперь я всегда могу следить за своим автомобилем, особенно понравилось ночное видение теперь даже в темное время суток вижу все происходящее на стоянке
Вадим, вітаємо)
Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що камера допомагає вам контролювати парковку. Нічне бачення — це справжня знахідка! Якщо виникнуть питання, звертайтеся. Дякуємо, що обрали нас!
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Зображення чітке як вдень, так і вночі, завдяки функції нічного бачення. Широкий кут огляду дозволяє охопити велику площу. Дистанційне керування це справжня зручність, можна дивитися через телефон з будь-якої точки світу
- Продавец ТехНестШоп
Марина, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!
- Оксана Й***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Ну що сказати, купила камеру , виявилась бракованою, звернулась в підтримку без проблем обміняли на іншу, ну думаю супер, але і інша приїхала не зовсім те що я очікувала, нічний режим верхньої камери супер , нижньої відсутній. Поставила запис тільки на рухи, то реагує навіть на комах ,котів і пташок, але не обертається, як наставили на певний ракурс то плюс мінус на декілька сантиметрів може повернутись. Або я не правельно зрозуміла, але думала що мала б обертатись на 360 градусів. Світло вночі включається справно, на рухи. Камера записує звук, також в додатку в телефоні є мікрофон ,можна говорити.
- Достоинства:
- Дуже зручно що можна налаштувати запис тільки на рухи.
- Недостатки:
- Погана нічна зйомка, не обертається на 360 градусів,
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Ми обов’язково надішлемо додаткові рекомендації щодо правильного використання камери, щоб ви могли отримати максимальну користь. Якщо будуть питання — завжди на зв’язку!
- Виктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Нету флешки!
- Недостатки:
- Нету флешки
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Віктор)
Дякуємо за ваше звернення!
Нам дуже шкода, що ви не отримали карту пам'яті(( Ми обов'язково вирішимо це питання!
Надайте нам будь ласка ваші дані для відправки і ми довідправимо вам карту пам'яті негайно ж!
Гарного вам вечора)
- Христина В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Хороша камера за такі гроші
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам все сподобалось)
Гарного вам дня!)
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Нормальный вариант Рекомендую
- Достоинства:
- Цена,качество
- Недостатки:
- Пока что нет!!
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо!
Дякуємо за вашу оцінку та рекомендацію!
Дуже приємно, що співвідношення ціни й якості вас влаштувало. Нехай товар служить довго та без нарікань! Якщо що — завжди на зв’язку !
- Віталій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Нормальна камера за адекватні гроші. Легко монтувати та просте налаштування.
Чудово працює нічний режим, та виявлення руху.
Програмне забезпечення теж на доброму рівні.- Достоинства:
- Хороший варіант за адекватні гроші.
- Недостатки:
- З першого погляду здається, що китайська дешева іграшка, але потім як починаєш користуватися то політ нормальний.
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що камера сподобалася і працює як очікувалось.
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Чудовий товар, мені подобється
- Достоинства:
- Якість нічного спостереження
- Недостатки:
- Незначні ( звук на відео неякісне )
- Продавец ТехНестШоп
Шановний Віктор!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що камера відеоспостереження вам сподобалася і що ви оцінили якість нічного спостереження. Ваша думка важлива для нас, і ми врахуємо ваше зауваження щодо звуку на відео, щоб покращити наші продукти.
Будемо раді допомогти вам у разі потреби. Дякуємо за вибір нашого магазину!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Все чудово.
- Достоинства:
- Нічна зйомка
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук, Володимир! Раді, що вам сподобалася нічна зйомка. Якщо у вас будуть додаткові запитання чи побажання щодо роботи камери, будемо раді допомогти!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера хороша. Видно гарно, даже коли у темряві.
Але є одне але.. Камера у мене не підключена до інтернету. Коли пропадає світло а потім знову вмикається, то не йде запис на CD - карту. Так як ніхто не проживає в домі, у якому стоїть камера, то це великий мінус. Приходиться їхати на той дім і заново заходити в програму, щоб знову пішов запис.- Продавец ТехНестШоп
Віктор, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нам дуже прикро, що покупка не виправдала ваших очікувань.
Будь ласка, не хвилюйтеся – ми вже працюємо над тим, щоб вирішити цю ситуацію і зробити все, аби ви залишилися задоволені.
- Григорій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Качестве ужасное продавец молчит ,хочу вернуть товар
Григорій, вітаємо)
Дякуємо вам за відгук та зворотній зв'язок) Приносимо вибачення за дану ситуацію і хочемо її виправити. Наш менеджер зв'яжеться із вами для вирішення даної проблеми.
- Екатерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Купили 2 камери ні в одну не поклали картку пам'яті потім одну вислали звонимо на дзвінки не відповідають.
- Достоинства:
- Хороша камера.
- Недостатки:
- Немає карти пам'яті яка була обіцяна.
- Продавец ТехНестШоп
Катерина, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Ми обов’язково перевіримо ваш випадок і зробимо все можливе для вирішення питання щодо відсутньої карти пам'яті. Вибачте за незручності,
Дякуємо за виібр нашого магазину)
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера начебто нормально!Але подарунок microSD32гб.Немає,погано що я не зняв розпаковка ,але яне думав ,що в такий час на таких дрібницях можна заробляти!
- Достоинства:
- Камера працює!
- Недостатки:
- Немає флешки!
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Володимир)
Нам дуже прикро, що ви не отримали microSD-карту, яка вказана в комплектації. Ми розуміємо, наскільки це важливо для вас і готові вирішити ситуацію.
З вами найближчим часом зв'яжеться наш менеджер, щоб уточнити всі деталі та швидко вирішити цю ситуацію і надіслати вам карту пам'яті!
Ми зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
Дякуємо за ваше розуміння!
Гарного вам дня! - Володимир Х***
Вітаю.Хотів запитати де обіцяна флешка яку мали митево надіслати?