Отзывы покупателей о Видеокамера видеоняня цифровая с датчиком движения цифровая радионяня камера мишка для детей и животных с ночным режимом беспроводная со встроенным микрофоном и динамиком камера наблюдения

Код:  451923419
Оценка пользователей 4.42/5
  • Сільвія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Зручний і корисний пристрій для батьків. Камера показує чітко, сигнал не зникає навіть на іншому поверсі будинку.

Вітаємо, Сільвія!
      Дякуємо за високу оцінку нашої роботи.

Ваші слова надихають нас підтримувати високі стандарти якості.

• Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Все працює без нарікань. Звук чистий, батарея тримає довго. Рекомендую.

Добрий день, Станіслав)
      Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще)

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Чудова відеоняня! Гарна якість картинки, просте налаштування та стабільний зв'язок. Покупкою дуже задоволені.

Вітаємо, Ігор)
      Вдячні за Ваш відгук.

Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.

• Павло Ф***

Все супер

Добрий день, Павло!

Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що камера вам сподобалась.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Леонід Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Користуємося цією відеонянею вже декілька днів дуже задоволені покупкою. Зображення чітке.. Звук передається без затримок, тому можна одразу почути, коли малюк прокинувся або почав плакати. Для молодих батьків це справді незамінний помічник, який дарує спокій.

Добрий день, Леонід)
      Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще)

• Юлія К***

Всё работает!

• Руслан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Придбав цю камеру-ведмедика для нагляду за дитиною, і мушу сказати, вона перевершила очікування. Сповіщення про рух справді працюють, також дуже вразив дизайн.

• Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно чути, що камера-ведмедик не тільки справляється зі своїми функціями, а й перевершила ваші очікування.
      Особливо раді, що вам сподобався дизайн і що функція сповіщення про рух працює коректно.
      Бажаємо вам і вашій дитині спокою та безпеки!
      Завжди раді вам!

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Всё отлично, быстро подключилась, работает супер. Спасибо!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що підключення пройшло легко, а пристрій працює чудово.
      Користуйтеся із задоволенням і звертайтесь, якщо знадобиться допомога!

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Прийшла швидко, підключення просте, дуже файна камера, щиро рекомендую.

• Продавец  ТехНестШоп

Щиро дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що камера вам сподобалась, а підключення пройшло без проблем.
      Дякуємо за рекомендацію — це для нас дуже цінно! Гарного користування та яскравих кадрів!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Дочке очень понравилась форма мишки, мило и не пугает.

• Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за відгук! Дуже раді чути, що доньці подобається форма. Нехай користування приносить радість та зручність всій сім'ї!

• Ярослава В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Неплохая камера. Если использовать в качестве видеоняни, то можно столкнуться с такими неприятностями: звуковой сигнал включения достаточно громкий, так что включайте перед укладыванием ребенка на сон; щелчки переключения на ночное виденье достаточно частые и тоже могут привлекать внимание спящего; механизм поворота также громкий (если ребенок бодрствует, обращает внимание на камеру, даже если шумно играл в это время); шнур питания короткий, поэтому мы используем павер банк (20000 хватает на 2 ночи); съемка в ночном режиме прерывиста, поэтому не надейтесь, что увидете всю картину целиком. С картами памяти заморачиваться не стали и оформили подписку на оригинальное облако с приложения, удобно, все видеозаписи доступны в любое время. К главным недостаткам, как для меня, является небольшой угол обзора, мне его оказалось недостаточно (камера направлена на кровать со спящем ребенком, но если он встает ночью и идет гулять по комнате, этого уже не видно, увы. Если не использовать эту ка меру в качестве видеоняни, а как, например, внешнее наблюдение за участком, то будет лучше. Пользовались ею месяца 3-4, сейчас отключена, не используем, т.к. для моей семьи она оказалась бесполезной, увы. Возможно найдем более удобное применение для неё в дальнейшем. Приехала, к слову, достаточно быстро, настройка легкая, никаких проблем с этим не возникло, спасибо продавцу

Доброго дня, Ярослава!

Дякуємо за ваш детальний відгук! Нам приємно знати, що камера швидко прибула та не викликала труднощів із налаштуванням. Ваші зауваження щодо використання відеоняні дуже цінні, вони допоможуть іншим покупцям зробити правильний вибір.

Ми шкодуємо, що пристрій не повністю виправдав ваші очікування. Звернемо увагу на ваші коментарі щодо гучності роботи та кута огляду. Сподіваємось, що камера все ж знайде своє місце у вашому домі та принесе користь у майбутньому.

Дякуємо, що обрали нас, і будемо раді бачити вас знову!

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Непоганий товар за свої кошти. Використовую, щоб дивитись чи все добре з котом, коли не вдома. Працює добре

Достоинства:
    - виконує свої функції
    - легко налаштовується
    - добре працює без світла
    Недостатки:
    - В комплекті йде блок з вилкою, яка не підходить для українських розеток
    - Не підходить для довгого використання з павербанком (навіть якщо вмикати рідко)
    • Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня, Максим!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що камера добре справляється зі своїми функціями та допомагає вам слідкувати за улюбленцем. Ваші зауваження щодо блоку живлення та використання з павербанком обов'язково врахуємо для покращення товару в майбутньому.

Сподіваємось, що пристрій і надалі буде вам корисним. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Наталия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Нещодавно я придбала відеоняню, Пристрій чудово виконує свою функцію – передає якісне відео та звук у реальному часі, що дає змогу спостерігати за малюком навіть уночі завдяки інфрачервоному підсвічуванню. Дуже зручно, що є функція зворотного зв’язку: можна заспокоїти дитину своїм голосом, не заходячи до кімнати.
    Налаштування також дуже зручне завдяки застосунку до пристрою.

Достоинства:
    Якість, ціна, зручність налаштування
    • Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня, Наталія!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що відеоняня відповідає вашим очікуванням і допомагає вам у щоденному догляді за малюком. Особливо раді, що вам сподобалась функція зворотного зв'язку та зручність налаштування через застосунок.

Бажаємо вам і вашій родині лише приємних моментів! Якщо виникнуть будь-які питання або потрібна допомога – завжди раді допомогти!

• Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Користуємось камерою майже місяць. За цей місяць я не знайшла жодної переваги в цій камері.
    При ввімкненні видає дуже гучний звук, тому приходиться вмикати завчасно, бо розбудить дитину. Також при роботі періодично клацає (чому не зрозуміло, можливо коли ловить рух). Клацання не таке гучне.
    Часто показує погане інтернет-з'єднання і картинка починає виснути. Хоча на всіх інших пристроях швидкість нормальна.
    Якість картинки не дуже.
    Застосунок, який пропонується в інструкції, тільки англійською мовою.
    З камерою в комплекті іде блок, з вилкою, яка не підходить під наші розетки. Тому потрібен новий блок, або адаптер.

Недостатки:
    Камера не підходить для використання як відеоняня
    • Продавец  ТехНестШоп

Катерина, вітаємо)

Вибачаємося за незручності. Рекомендуємо оновити додаток, оскільки нові версії часто виправляють подібні проблеми. Щодо адаптера, на жаль, ми не можемо його надати додатково оскількі в комплекті передбачено лише 1 шт, але ви можете придбати відповідний адаптер самостійно. Дякуємо за ваш відгук і звертайтесь, якщо будуть питання!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Доброго дня, після місяця користування перестала вмикатися.

Достоинства:
    Гарна якісь зйомки
    Недостатки:
    Перестала вмикатися
    • Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня, Олександр!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що виникли проблеми з пристроєм. Ми обов’язково зв’яжемося з вами найближчим часом, щоб вирішити це питання та знайти оптимальне рішення. Дякуємо за терпіння!

• Лариса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Норм камера, знімає чітко, працює добре, тіки коли нестабільний інтернет може трохи виснути картинка, але я переподключила вайфай і тепер все працює.

Лариса, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що відеоняня вам сподобалась і забезпечує чітке зображення. Ваше зауваження щодо нестабільного інтернет-з'єднання дуже корисне, і добре, що проблема вирішилась після перепідключення Wi-Fi. Сподіваємось, що камера буде і надалі служити вам на користь і дарувати спокій.

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Замовляла відео няню на подарунок. Після того, як подарували, не вдалося підключитись до вайфаю і взагалі настроїти роботу відео няні. Намагалась вирішити питання з продавцем в особистих повідомленнях, але отримала повний ігнор протягом кількох днів. Дуже розчарована, хоча відеоняня непогана і потрібна річ.

Достоинства:
    Мав би бути потрібний та корисний подарунок.
    Недостатки:
    Повне ігнорування вирішення проблеми продавцем.
    • Продавец  ТехНестШоп

Наталія, вітаємо)
      Дякуємо за ваш відгук та зворотній зв'язок. Дуже прикро, що вам не вдалося повторно підключити пристрій до іншої wi-fi мережі. В особисті повідомлення вам надіслано детальну інструкцію для налаштування пристрою. Сподіваємось, проблема з підключенням буде успішно вирішена.
      Якщо з'являться запитання чи буде потрібна допомога, звертайтеся, ми на зв'язку.

• Логинова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Відеоняню покупала для подарунка дітям, щоб доглядати за сином. Сьогодні намагалися налаштувати, Але не змогли приєднатися до вай фая, видає помилку . Я дуже засмучена. Порадьте подальші дії

Наталія, вітаємо)
      Дякуємо за зворотній зв'язок. Дуже прикро, що ви зіткнулися із труднощами під час налаштування пристрою. Наш менеджер зв'яжеться із вами для вирішення даного питання. Зробимо все, щоб ви залишились задоволеними покупкою.

Наталія, вітаємо)
      Дякуємо за ваш відгук та зворотній зв'язок. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з проблемами під час підключення відео няні. Наш менеджер надіслав вам детальну інструкцію як підключити пристрій до мережі. Надіємось, що у вас вдастся підлюичти відео няню, тому що це дуже потрібна річ, тож ваш подарунок обов’язково стане корисним. Не хвилюйтеся, все буде добре!

• Аделіна Б***

Добрий день, була така ж проблема. Довелось змінити роутер на більш старішу модель, і все запрацювало.
      Можливо і Вам це допоможе)

Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Не підключається до Wi-Fi ( вже пробували змінювати налаштування самого роутера не допомогло) до мобільної мережі теж не підключається. Код зчитує через раз, далі постійно видає помилку.
    Дуже розчаровані даною покупкою.

Добрий день)
      Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з проблемами при налаштуванні відеоняньки. Ми цінуємо ваш час і розуміємо, як важливо, щоб пристрій працював без збоїв.
      Ми вже зв'язалися з вами та запропонували заміну на нову відеоняню чи повернення коштів за замовлення.

В будь-якому випадку, не хвилюйтесь. Ми зробимо все можливе, щоб ви залишились задоволеними) Дякуємо, що обрали наш магазин.

• Аделіна Б***

Змінили роутер на старішу модель ( добре,що не довелось його купувати, бо тоді няня не варта цього) і все запрацювало. Загалом задоволені. Корисна річ)

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Працює добре, підключив без будь-яких труднощей.

Достоинства:
    Ціна-якість
    • Продавец  ТехНестШоп

Вітаємо, Дмитро)

Дякуємо за ваш відгук і раді чути, що ви залишилися задоволені покупкою)) Нам приємно, що співвідношення ціни та якості виправдало ваші очікування і що підключення пройшло легко та без проблем. Бажаємо, щоб пристрій і надалі радував вас своєю роботою)

Гарного вам дня))

• Степан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Хорошая и удобная вещь, еще и за такие деньги, уже заказали вторую чтобы следить за ребенком не только в детской но и на кухне.

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:
    не нашел
    • Продавец  ТехНестШоп

Степан, добридень! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Михаил Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Купил, чтобы помогать дочке с малышом. Очень удобная штука видно все и днем, и ночью. Можно говорить через камеру. Слежу за внучкой, пока мама занимается делами. Простое подключение и понятное управление

Михайло, вітаємо)

Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями! Раді, що відеоняня виправдала ваші очікування)

• Богдан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Отец купил для младшего брата, но мне самому нравится. Камера чётко крутится на все стороны, как в фильмах. Звук норм, и двусторонняя связь работает. Когда играю, могу даже что-то кричать брату через неё. Классная штука

Богдан, вітаємо)

Дякуємо за позитивний відгук! Це велика підтримка для нашої команди, коли клієнти залишаються задоволені.

• Любов Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Доглядаю за братом. Відеоняня допомагає слідкувати за ним, коли вчуся. Звук чистий, нічний режим чудовий

Вітаємо, Любов)

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно знати, що відеоняня допомагає вам доглядати за братом під час навчання. Чистий звук і хороший нічний режим — це справді важливі переваги. Якщо у вас виникнуть ще питання чи побажання, пишіть, завжди на зв'язку!

• Кирилл Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Купив цю штуку, друзі порадили, кажуть, дійсно з нею набагато зручніше. Добре допомагає в догляді за дитиною. Видно, як удень, так і вночі. Звук чіткий, чую, як малий щось собі бурмоче. В користуванні все зрозуміло і просто. Рекомендую!

Вітаємо)

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою. Чудово, що камера допомагає вам у догляді за дитиною, і що вона забезпечує чітке зображення та звук. Якщо у вас виникнуть ще питання або побажання, завжди раді вас вислухати! Дякуємо за рекомендацію!

• Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Шукала відеоняню для нагляду за дитиною, поки працюю з дому. Ця камера перевершила очікування просте налаштування, гарний огляд кімнати завдяки обертальній функції. Двосторонній звук дозволяє розмовляти з малим на відстані. Дуже задоволений

Інна, вітаємо)

Велике дякую за ваш чудовий відгук! Радіємо, що відеоняння стала частиною вашого життя. Ваша підтримка надихає нас на нові досягнення!

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Користуюся відеонянею для своїх двох дітей. Камера чудово передає зображення навіть уночі, є можливість повертати її на 355 градусів. Датчик руху працює бездоганно, двосторонній зв’язок дуже зручний для заспокоєння малюка.

Марія, вітаємо)

Дякуємо за такий теплий відгук! Нам приємно, що ви обрали наш магазин. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

• Галина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Ця відеоняня стала невід’ємною частиною нашого життя. Нічний режим і датчик руху роблять догляд за дитиною значно простішим. Дуже зручний двосторонній зв’язок

Галина, вітаємо)

Дякуємо за ваше звернення! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені відеонянею. Ваші слова надихають!