- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Купував цей кабель двічі — і обидва рази результат однаковий: виходить з ладу через короткий час використання.
Перший кабель почав періодично втрачати сигнал (мерехтіння, чорний екран), а потім взагалі перестав працювати. Подумав, що можливо брак — купив другий такий самий. Але історія повторилась: через кілька місяців ті ж самі симптоми і повна відмова.
Використовував з MacBook і монітором, без екстремальних умов. Складається враження, що проблема в якості самого кабелю або контролера всередині — не витримує стабільної роботи.
З плюсів — працює нормально лише на початку
Краще одразу взяти щось більш надійне, щоб не витрачати гроші двічі.- Достоинства:
- З плюсів — працює нормально лише на початку
- Недостатки:
- Не рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Валентин! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
З повагою команда ArmorStandart.
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Підключив до МакБуку (2020) - чудово!
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Horizon. Длина: 2. Цвет: Черный
За місяць експлуатації вийшов з ладу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Короткий термін служби
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Зручно підключається, має обгортку шнура з тканини та застібку для фіксації кабелю
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Все працює без проблем
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Алекс! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Куплявся для того, щоб нарешті запрацювала функція G-Sync на відеокарті у монітора з Adaptive Sync, хоч на сайті Nvidia вказано було, що треба мінімум версія DisplyaPort 1.2a, а тут як я зрозумів 1.2, але все підтянулося і функціонує як треба.
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Підключив до Samsung Odyssey G4 та до ноута, отримав 240 Гц на 1080p
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан П***
2к - 180 гц - потягне?
- Ілля Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Лучшая покупка в моей жизни
Представник постачальникаДоброго дня, Ілля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.