Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Кабель-перехідник ArmorStandart USB Type-C Male to 3.5mm (mini-Jack) Female Black (ARM76887)

Код :  452071433
Оценка пользователей 3.11/5
  • Таісія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Виконує свою функцію, все добре.

Доброго дня, Таісія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Джоні

Все працює ідеально

Достоинства:
    Компатний перехідник
    Недостатки:

Доброго дня, Джоні! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Евгений К***

Товар прийшов своєчасно

Доброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Василий

Все хорошо. Работает исправно

Доброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга Б***

Гарний сервіс

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

все ок

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    непомітив

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Одразу спрацював із Google Pixel. Брав , бо хотів під'єднати якісні повнорозмірні , бо мене зрозуміють - ейрподси це п'єзоелемент у порівнянні із нормальними навушниками соні або сенхайзер. міцно сидить в телефоні , сам дуже якісно зроблений , навіть виглядає добре. Явно вартий своїх грошей , на відміну від шмону за 50 грн

Достоинства:
    Якість виконання , передача звуку.

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вікторія Я***

На яку модель пікселю працює?

• Юрий Д***

Все працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

З навушниками працює ідеально, приємно здивований якістю, дякую Rozetka

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук! З повагою, команда ArmorStandart.

• Олег Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не рекомендую часто пропадає звук, часто шуми.

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Після третього під'єднання навушників до перехідника зі сторони входу mini-jack відокремилась зовнішня металева частина корпусу. Звук в лівому навушнику гучніше ніж в правому. Спочатку подумав проблема в самих навушниках чи налаштуваннях еквалайзеру, але після приєднання 3 різних навушників та використання інших смартфонів проблема не зникла. Нажаль при першій перевірці не помітив проблеми зі звуком, так би не оплатив товар.

Достоинства:
    Не помітив
    Недостатки:
    Низька якість збірки та брак.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Шум,пропадаэ сигнал, відлітає кришка, разсінхрон голосу з аудіо дорожкою треку. Неякісна річ до покупки не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Шум, відклеюєтеся кришка, пропадає сигнал.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил и выкинул, звук никакой, микрофон на ios не работает, сразу развалился

Недостатки:
    Не работает

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав для телефона Samsung A35, грає 2-3 сек. і пауза. Не підходить.

Достоинства:
    Не виявив
    Недостатки:
    Не підходить до Samsung

Добрий день, Олександр! Ми приносимо вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
      З повагою команда Armorstandart.

• Михайло Л***

Кабель просто не працює.
    Його аналог із іншої крамниці працює.
    Якщо є змога замінити на такий же, але щоб працював.

Недостатки:
    Не працює

Добрий день, Михайло! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
      З повагою команда Armorstandart.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Поганий переходник, пропадає сигнал. Є шум

Достоинства:
    Недостатки:
    Шум, пропадає сигнал

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Працює не стабільно, часто пропадає звук. Повернули.

Достоинства:
    Виглядає не погано.
    Недостатки:
    Поганий контакт, часто пропадає звук.

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією під час використання кабелю. Ваші зауваження щодо стабільності звуку передано у відповідний відділ для опрацювання. З повагою, команда ArmorStandart.

• Дима Ш***

Просто жах.
    В описі вказано що має DAC та підходить до Google Pixel, в моєму випадку: Pixel 6 Pro Marshall major 3 (оригінал ) aux кабель ARM76890 цей DAC = раз на 2-3 хвилини вмикається високочастотний звук який мене глушить в самий неочікуваний момент, в кращих випадках він просто "перкпідключається" що рятує мій слух від високочастотного вибуху у моїх вухах.

Купував перед поїздкою і в поїзді довелося "терпіти" за неминучою долі. Спочатку списував на "електромагнітні" завади в електропотязі, але зараз продовжуємо рух автобусом через ліс до кордону країни - ця ситуація виключно в продукції а не в навколишньому середовищі.

Достоинства:
    Недостатки:
    Чекаю відновлення слуху

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що поділилися таким детальним відгуком - нам щиро шкода, що ви зіткнулися з подібним досвідом. Перехідник дійсно оснащений вбудованим DAC та сумісний із Google Pixel. Найімовірніше, у вашому випадку стався індивідуальний брак. Просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылка
      З повагою команда ArmorStandart.