Отзывы покупателей о Защитное стекло IMAK H Screen Guard для Motorola Edge 50 Neo

Код:  452087849
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso

Звісно я наклеїв все не правильно і викинув у смітник
    1)нема інструкцій зовсім,тільки як протерти екран серветкою, далі дії відсутні,навіть перекладач не бере те що там написано,перекладає на якісь ребуси
    2)не написано де яка сторона,не зрозуміло як клеїти
    3)скло мале не вистачає пів міліметру щоб закрити площу зображення,як його не клади залишається місце де зображення підпадає на край і викривлюється,лишається десь пів міліметра чорої частини єкрану вільним,радіус закргулення країв теж не вірний і з цього і не вистачає ширини скла
    Якщо ви не займаєтесь поклейко постійно - не беріться за це.
    Навіть якщо все зробити ідеально то його всеодно просто не вистачає по ширині і якийсь край буде світитися більше,і це кидається у очі постійно

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    все на китайскій мові,нема ніяких інструкцій,нічого не зрозуміло,розмір не підходить
    • Продавец  El Caso

Добрий день.
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Нам дуже прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.
      Подібні стекла формату 2Д, отже, вони покривають тільки рівну частину екрана до заокруглень.
      Зазвичай, їх беруть до захисних протиударних чохлів, щоб запобігати підривам.
      Для повноекранного покриття радимо обирати стекла 5Д формату з чорною рамкою.

• Владислав Б***

відповідаю спеціально для продавця бо на його відповідь нема можливості відповісти на цій платформі
      Motorola Edge 50 Neo - це єдиний телефон у лінійці EDGE котрий маэ плаский экран без скруглень,тобто він не напливає і є прямим, а цього захисного скла просто не вистачає по ширині щоб закрити площу зображення на єкрані,не вистачає десь півмм і через це зображення відображається від крю скла і світеться більше ніж інша сторона,це може бути суто похибка різака,чи китайскі не вірні міліметри.Я просто спробую пізніше іншого виробника,до продавця питань нема,на всіх папірцях чи наклейках товару вказано що це саме для цієї моделі,і скло більшменьш підходить,але його не вистачає.
      Дякую

Дякуємо за пояснення!
      Швидше за все, помилка дійсно викликана неправильним маркуванням від виробника.
      З попереднього Вашого відгуку фіксуємо, що Ви викинули дане скло і не можете відправити нам фото, щоб ми зафіксували проблему.
      Будь ласка, у випадку повторення ситуації, не викидайте відразу товар, а зв'яжіться з нами, ми зможемо вирішити подібну ситуацію замінивши товар або узгодивши повернення коштів.
      Будемо вдячні за Ваше розуміння!

• Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso

Не на весь екран, чорні рамки навколо екрану залишаються не захищеними

Достоинства:
    Товщина
    Недостатки:
    Не на всю площу екрана
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso

Менше за екран, але за рахунок цього і близько не конфліктує з комплектним чохлом. Врахуйте, що воно пряме і через невелику загнутість екрану по краях воно дещо шкрябає, якщо провести пальцем в місці вирізу в чохлі під кнопки. Не критично зовсім, поранитися точно не вийде, але комусь може бути неприємно. Клей по всій площині, тож навіть такий рагуль, як я, може його приклеїти так, щоб не відвалювалося ) На дотик нормальне, хіба що сканер не так чітко відпрацьовує, але я вже призвичаївся і розблоковую з першого разу, тож проблеми як такої нема. Нормальне скло, три штуки одразу взяв, не шкодую.

• Сергій

Погарячкував я з п'ятьма зірками, почало відклеюватися і на цих вихідних припинила працювати нижня чверть екрану. Deexe значно краще - воно ширше і пальця не шкребе

• Продавец  El Caso

Добрий день! Нам дуже прикро за ситуацію, що склалася. Проаналізувавши інші замовлення на цей товар, ми не зустріли подібних звернень від наших клієнтів. На жаль, термін придатності аксесуару на пряму залежить від інтенсивності та умов експлуатації. Гарантійний термін на товар складає: 14 днів.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso

Норм. Все підійшло. Дякую за наявність.

Достоинства:
    Наявність. Підходить
    Недостатки:
    Доставка дорого виходить тож рекомендую додати точки розетка та укрпошти!
    • волинець д***

можете показати декілька фото як вийшло