- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Размер: One Size. Цвет: Бело-черный
Приємна до тіла. Гарної якості та приємна на дотик
Соответствует
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Размер: One Size. Цвет: Бело-черный
В'язка не кошлатиться навіть після тривалого носіння під капюшоном. Дуже практична річ.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Размер: One Size. Цвет: Бело-черный
Стежу за модою, і балаклави зараз на піку. Ця модель сподобалася тим, що вона без рота і без вушок, чистий мінімалізм. Вона чудово тримає об'єм і не притискає зачіску занадто сильно.
Соответствует
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Размер: One Size. Цвет: Бело-черный
Для української зими - це просто необхідна річ. Дякую за якісний продукт!
Соответствует
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Размер: One Size. Цвет: Бело-черный
Купила для доньки, і це було найкраще рішення на зиму. Тепер я не переживаю, що шарф розв’яжеться або шия буде відкритою. Вона щільно прилягає, захищає вушка і горло від вітру. В'язка дуже м'яка, донька каже, що зовсім 'не кусається'. Виглядає дуже охайно і стильно, справжня знахідка!
Дякуємо за ваш відгук.
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Размер: One Size. Цвет: Бело-черный
Замовила цю балаклаву через її лаконічний дизайн. Якість ниток на висоті — в'язка щільна, але при цьому виріб дихає. Після першого прання форма не змінилася, колір залишився таким же яскраво-білим.
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Размер: One Size. Цвет: Бело-черный
Подарував племінниці, вона в захваті! Зараз підлітки люблять такі речі. Балаклава виглядає дуже інстаграмно. Якість упаковки та самого виробу на висоті.
- Продавец ZEMED
Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук.