- С.І.Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Гарний стілус, працює, швидко заряджається.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Нормальний стілус, дитина довольна
- Достоинства:
- Все норм
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
швидка доставка, якісний товар
- Продавец Joyshoplife
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити вас знову!
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Прийшов швидко, все ціле, працює добре
- Георгій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Дочь не поганый вибір за таки кошти, підійшов до двух планшетів поки працею без недоліків..
- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Сам стилус хороши,але прийшов без насадок!
- Продавец Joyshoplife
Зазвичай насадки знаходяться всередині коробки, під інструкцією.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Класна річ. Донечка задоволена!
Замовлення опрацювали швидко, пакування надійне. Все сподобалось- Продавец Joyshoplife
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Чудова якість та зручність
- Билецкая А***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Не задоволена! Сенсор погано реагує на стілус(((
- Продавец Joyshoplife
Дякуємо за ваш відгук. Згідно вашого пристрою Смартфон Motorola G05 не має спеціальної підтримки стилуса (відсутній відповідний сенсорний шар), тому такі аксесуари можуть не працювати або працювати некоректно.
Для стабільної роботи рекомендується використовувати стилуси з широким наконечником (ємнісного типу) або пристрої, які офіційно підтримують роботу зі стилусом.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Доброго дня.Стилус працює.Заряд тримає довго.Дякую.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Доброго вечора.Стилус працює.Єдине,що один із запасних наконечників прийшов зламаний.
- Марина Т***
Доброго дня.Перепрошую, з насадкою все нормально.Всі питання вирішили з магазином.
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Досить не поганий, але швидко розряджається. За такі кошти топ
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Працює на S24FE та планшеті А11 самсунг.
- Достоинства:
- Працює на самсунгах
- Недостатки:
- Швидко сідає
- Продавец Joyshoplife
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Дякуємо за гарний товар зі співвідношенням ціна-якість
- Достоинства:
- Гарна ціна, виконує свої функції
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец Joyshoplife
- Александр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Прекрасный стилус за свою цену. Посмотрим сколько прослужит.
- Достоинства:
- Хорошее качество. Удобно пользоваться
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец Joyshoplife
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
На сайті та на коробці чітко вказано, що стилус сумісний і з айфонами і з андроїдами. Так, він працює з айфоном, але купувався спеціально для планшета, а от з ним він НЕ ПРАЦЮЄ. Планшет Самсунг. Я дуже сильно розчарована, що забрала цей стилус ((
- Достоинства:
- Працює з телефоном айфон
- Недостатки:
- Шкрябає по телефону
- Продавец Joyshoplife
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Стилус дійсно є сумісним з пристроями iOS та Android, однак важливо враховувати, що деякі моделі планшетів Samsung, зокрема Samsung Tab A9 Plus, не підтримують активні стилуси на апаратному рівні (у них відсутній спеціальний сенсорний шар для роботи електронного пера).
Тому стилус справний, але планшет може реагувати лише на звичайні ємнісні стилуси, які працюють як дотик пальця, без додаткових функцій.
Рекомендуємо перед покупкою перевіряти, чи підтримує конкретна модель планшета роботу з активним стилусом (S Pen або аналогами). Якщо потрібна допомога з підбором — із задоволенням підкажемо сумісний варіант - Анастасія Н***
Зрозуміло, дякую. на жаль, не можу зрозуміти як змінити відгук
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Більше б не купила
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сам по собі вимикається, дуже швидко сідає і один наконечник протерся
- Продавец Joyshoplife
Добрий день!
Дякуємо за відгук. Автоматичне вимкнення стилуса є штатною функцією — пристрій переходить у режим енергозбереження при відсутності використання, щоб зменшити розряд акумулятора.
Швидкість розряду може залежати від інтенсивності використання та частоти увімкнення підсвітки/активного режиму роботи.
Щодо наконечника — він є витратним елементом і з часом може зношуватись, або як у Вашому випадку при сильному натиску зламатися, особливо при сильному натисканні або використанні на шорстких захисних плівках чи склі. У таких випадках рекомендується заміна наконечника на новий.
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Насадки знайшли ))
Добрий день!
Дякуємо, що повідомили Раді, що насадки знайшлися — ми завжди додаємо їх у комплект, вони знаходяться всередині упаковки разом зі стилусом.
Бажаємо приємного користування! Якщо виникнуть будь-які питання — завжди готові допомогти.
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Змінних насадок немає, а так працює нормально
- Вʼячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Замовляв стилус відмінне обслуговування ,товар надійшов і вчасно.Рекомендую цей магазин. Дякую!!!
- Достоинства:
- Рекомендую
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Стилус отличный, работает хорошо. Доставили очень быстро. Товаром очень довольна.
- Николай Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Стилус гарний та зручний повністю задовольняє моі бажання і потреби. Відповідає всім своїм якостям.
Дякую продавцеві швидко зв'язалися та доставили- Достоинства:
- Легкий, компактний,зручний
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Дякую
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Дякую продавцеві)
- Достоинства:
- Замовлення пийшло швидко. Стилус працює
- Продавец Joyshoplife
- Еліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Продавець швидко звʼязався , швидко відправили, Стилус хорошої якості, працює на всіх гаджетах. Ціна якість відмінно
- Достоинства:
- Замовила в січні. Все добре, Стилус працю відмінно на всіх гаджетах
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Все супер
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Стилус повністю задовольняє наші бажання і потреби. Відповідає всім своїм якостям.
- Достоинства:
- Легкий, компактний,зручний
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Все добре
Якість та доставка- Продавец Joyshoplife
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Чудово працює. Підійшов до мобільного та планшета. Дякую.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Товар відповідає опису, швидка доставка, гарна якість.
- Олександра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Стилус повністю відповідає опису, працює коректно.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Дякую, все добре працює, заряджається швидко
- Достоинства:
- Бистро заряджається
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Не універсальний.Мій планшет його не бачить,але нехай буде
- Достоинства:
- Не працює
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Joyshoplife
Дякуємо за відгук. Стилус є універсальним у тому сенсі, що підходить як для смартфонів, так і для планшетів із підтримкою універсальних (ємнісних) стилусів.
Водночас не всі планшети підтримують роботу з такими стилусами — деякі моделі працюють лише з оригінальними або активними стилусами конкретного бренду. Саме з цієї причини стилус може не визначатися Вашим пристроєм.
- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Черный
Дуже гарний, довго тримає заряд, швидко щаряджається!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Робила заказ на стилус,все доставили вчасно ,дитина задоволена
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joyshoplife. Цвет: Белый
Все супер
- Достоинства:
- Швидко приїхало