Отзывы покупателей о Лонгслив длинный женский ISSA PLUS 14865 M Белый (issa2007682639403)

• Отзывы про товар продавца «ISP»
  • Леся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Черный

Бомба

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хорошее качество по приемлемой цене!

Достоинства:
    цена-качество

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже гарний лонгслів, покупкою повністю задоволена. Усе підійшло, тканина приємна до тіла. Залишилося дочекатися тепліших днів, щоб частіше його носити

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Милана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Цілком задовільний за таку вартість. Придбала чорний, гарно підійшов розмір, добре тягнеться. Досить акуратні шви, але тканина трохи тонка може просвічувати. Відчувається, що частково натуральний склад, не сильно синтетична, приємна до тіла.

Достоинства:
    Приємний на дотик
    Недостатки:
    Тонка тканина
    • Соответствие размерной сетке

• Руслана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Бежевый

Лонгслів, перевершив всі очікування! Чудовий колір, ідеально пр фігурі. Тканина приємна.

Достоинства:
    Тільки переваги!

• Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Дуже гарний йогуртовый колір. Приємний на дотик.

Достоинства:
    Виглядає дорого.
    Недостатки:
    Трохи кашлатиться на рукавах, але не критично
    • Продавец  «ISP»

• Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Красный

Дуже чудовий лонгслив , якість супер , колір відповідає фото , навіть кращий просто ідеальний

• Анжела
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Товар відповідає опису, гарна ціна і якість

• Продавец  «ISP»

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный зеленый

Дуже сподобався

Достоинства:
    Добре тягнеться, все як на фото
    Недостатки:
    Не має
  • Наталя А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

лонгслів дуже гарно сидить по фігурі, білий трохи просвічується, але не критично, ткань приємна на дотик. Довгі рукава з отвором для пальця це кайф. Недоліків не знайшла

Достоинства:
    Лонгслів ISSA PLUS