- оксана м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Отличный костюмчик, теплый. Рекомендую
- Недостатки:
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бордовый
Чудовий костюм! Теплий, зручний, колір- окрема тема- заробив купу комплиментів. Стовідсоткова любов!
Замість рідної кофти вдягала з джемпером, футболкою, іншою кофтою - зі всіма речами штани добре пасують.- Представник постачальника
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- БеллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Бордовый
Непоганий варіант за таку ціну, на перший погляд жодних нарікань, має бути теплим
- Достоинства:
- знижка, швидка доставка
- ОрисяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
Придбала спочатку один, а потім другий на змінку, дуже сподобався, базовий і практичний, раджу
- Достоинства:
- ціна та якість, універсальність
- Недостатки:
- відсутні
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Темный кларет
Костюм теплий , зручний , єдине , що на зріст 163 см не сів, точно для вищих жінок, та й за широкі штани як на мене. Але костюм сподобався, швачка підправила штани під мене буквально за 2 дні і все - теплий в гарний костюм готовий .
- Достоинства:
- Теплий, зручний, гарний колір
- Богдана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Бордовый
Це моя любов, обожнюю його! Кайфовий костюм, зручний та гарний
- Достоинства:
- глибокий червоний колір, фасон
- Недостатки:
- ні
- Марина Г***
Здрастуйте, підкажіть будь ласка, на які об'єми ви брали 3хл?
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
Хороший крій. Робить фігуру стрункішою, а ноги довшими) Плюс дуже стильно виглядає
- Достоинства:
- теплий фліс
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бордовый
Хороший флісовий костюм.
Для високого зросту.
Більшомірить, на бедра 104см розмір XL дуже вільно сів. Можна брати м чи l і буде все одно вільно. Верхня кофта сіла чудово розмірі XL.- Представник постачальника