- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 120x190
- Достоинства:
- Ціна якість
- Продавец Benefit for you
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наматрацник вам сподобався та виправдав очікування за співвідношенням ціни та якості. Нехай служить довго і дарує комфортний сон
- Дарія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 160x200
Дуже гарна якість тканини, пошив робився на замовлення, 1,5 тижні і це дуже швидко, все зроблено якісно і гарно
- Достоинства:
- Якість та розмір
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Benefit for you
Дякуємо за такий розгорнутий відгук
Раді, що ви оцінили якість тканини та пошиву — індивідуальне виготовлення завжди потребує трохи часу, але ми намагаємось робити це максимально швидко без втрати якості.
Окрема подяка, що відзначили точність розміру — для виробів під замовлення це критично важливо.
І приємно, що недоліків не виявили
Нехай служить довго та приносить лише комфорт.
- Мирослава Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 160x200
Дуже сподобався, раджу.
- Достоинства:
- Якісний
- Продавец Benefit for you
Раді, що вам сподобався товар. Дякуємо за рекомендацію — це для нас дуже цінно!
Якісний
- Недостатки:
- Не має
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 180x200
На своі кошти досить якісно , не тонкий приємний на дотик .
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 160x200
Якість хороша, ціна адекватна
- Достоинства:
- Швидка доставка безкоштовна
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 180x200
Отличный наматрасник
- Достоинства:
- Качество супер! Заказала еще 2 шт
- Продавец Benefit for you
Дякуємо за довіру. З нас додаткова знижка на нове замовлення!!!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 160x200
Якість жахлива. Ткань, якісь сінтипон і два шари флізеліна, якій розірвався одразу за ніч. Резинки-фіксатори розтягнулися і ничого не тримають. Шари флізеліну ковзаються між собою як на льоду. Треш повний.
- Достоинства:
- Немає жодних, навіть на такі гроші можно було якісніше.
- Недостатки:
- Суцільне непорозуміння
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 160x200
Наматрасник ужасного качества, снизу ткани нет, пришили флизелин, который порвётся от сквозняка, никакую стирку он не выдержит, по возврату продавец переводит стрелки на Розетку
- Недостатки:
- Низкое качество
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefit for you. Цвет: Белый. Размер: 120x190
Зв'язались оперативно та відправили.
Посилочку отримали- Недостатки:
- Трішки по розміру не підійшло коротеньке
- Продавец Benefit for you
Наматрацник відшито згідно Вашого замовлення. Наступного разу рекомендуємо більш коректно зняти розміри Вашого спального місця.