Отзывы покупателей о Камера видеонаблюдения Внешняя Камера PTZ Wi-Fi IP камера A6 360/90 4.0 мп LAN с удаленным доступом V380
- Швець П***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
У 2022му брав три штуки таких - працюють і досі без нарікань. В цей раз замовив ще дві штуки, вже встановив - все чудово. Порівняно з 22м роком - чомусь набагато чіткіша картинка, можливо виробник вдосконалив софт, або перейшли на інші складові компоненти. Дістав з коробки - оновив одразу прошивку камер через мобільний додаток, нема до чого прискіпатися.
- Достоинства:
- Перевірено часом, адекватна якість за помірну ціну.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Так своїх грошей вона варта. Рекомендую
- Достоинства:
- Добре
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Рекомендую
- Валерия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Дякую за камеру. Дуже багато різних наворотів , все в комплекті
- Достоинства:
- Хороша камера
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Сподобалась багатофункціональність камери . Має додаток, Повертається, має нічний режим, і мікрофон через який можна розмовляти . І ще багато всього , хоча камера наче бюджетна
- Достоинства:
- Дуже багатий фунціонал. Є все
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец SimKG
Дякуємо за ваш відгук
Команда 7KG бажає вам гарного дня !
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Поки ще не було змоги перевірити, але виглядає якісно.
- Достоинства:
- Вигляд, враження якості
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Камера приїхала ціла, робить нормально те що треба.
- Іванна
можна поцікавитись як ви заряджаєте камеру і скільки часу вона тримає акумулятор
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Швидке й зрозуміле налаштування.
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Рекомендую
- ІгорЗОтзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Класна камера з багатим функціоналом. Легка в налаштуванні, гарна картинка. В комплекті йде блок живлення
- Достоинства:
- Ціна, функціонал, якість картинки
- Недостатки:
- Пластиковий корпус і кронштейн, що враховуючи її ціну важко назвати недоліком
- Кузьмич І***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Чудова камера,я залишився задоволеним.
- Ганна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Чудова камера, крутиться, знімає, підсвічує. Виникли труднощі з початковими налаштуваннями, допоміг ютуб. Додаток на телефоні на англійській мові, ураїнської немає до вибору, а коли обираєш російську, то все одно лишається англійська. На компьютері одразу встановилась російська.
- Достоинства:
- Дуже сподобалось, що з неякісним сигналом інтернету від Київстар на роботі, в додатку можна спостерігати онлайн, що відбувається вдома, без переривань трансляції.
- Недостатки:
- Окрім мови додатку поки не знайшла
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Камера снимает не хуже аналогов за 1.5 тыс грн, но продавец(или менеджер) позвонил,ВНИМАНИЕ, в субботу, в 7:20 утра !!!
- Достоинства:
- Хорошая цена, не хуже аналогов, легкая настройка, звук отличный
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG
Товар прийшов з заводським браком: при підключенні через програму відеокамера постійно перезавантажується та має сторонній шум та вібрацію. А продавець не надає зворотнього зв'язку для вирішення питання!!! Маркетплейс Розетка теж ніяк не реагує!!!
- Недостатки:
- Не надійний продавець!! Надсилає товар з заводським браком! А ще намагається при замовленні втюхати той же товар за завищеною ціною!
- Продавец SimKG
Вітаю Вас, Анна!
Нажаль заводський брак трапляється, цього не уникнути
Нам дуже шкода, що так трапилось з Вашим замовленням
Ми Вам надіслали інструкцію для повернення товару
Або обміняємо Вам його на справний або повернемо кошти
Приносимо вибачення за незручності - Анна К***
Дякую за зворотній зв'язок, питання вирішено