Топи продажів

Отзывы покупателей о Кабель быстрой зарядки для Xiaomi 120W 90W 67W 33W Mi Turbo Charge USB Type-C 6A 1м в оплетке, Черный

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse

Якісний шнур! Брав тут на 1м і на 2м.

Достоинства:
    Якість. Добре заряджає.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  VseProVse

Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!

• Іван Ф***

Працює з Poco F3

• Продавец  VseProVse

Працює з Poco F3, як і зі всіма смартфонами Poco Redmi Xiaomi Black Shark. Дякуємо за відгук

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse

Кабель дійсно класний, відповідає усім характеристикам. Буду рекомендувати цей кабель.

• Тимофій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse

всё ок, быстрая зарядка работает, время покажет, что с ней будет. Оригинальная прожила - 2 года

• Олександр П***

Все відповідае товар якісний

• Надія Ш***

Гарний кабель.
    Ще й добра обплітка.

Достоинства:
    Зарядка дійсно проходить швидко.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  VseProVse

• Тамара Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VseProVse

Кабель не твердий, достатньо довгий і найголовніше - видає заявлені 120W. Замовлятиму ще один.