- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 5. Цвет: Черный
Чудово
- Достоинства:
- Чудово
- Світлана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 5. Цвет: Черный
Підходить для IP-камер Bessder A33H та UKC. Припускаю, що підходить і для інших камер. Перед покупкою перевіряйте діаметри - тата і маму))
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 2. Цвет: Черный
Нормальний кабель.все працює.
- Достоинства:
- Можна вибрати різну довжину
- Недостатки:
- Поки нема
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 10. Цвет: Черный
Рекомендую, швидко прислали, товар відповідає опису.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Поки не виявлені
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 5. Цвет: Черный
Гарний кабель
Працює - Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 2. Цвет: Черный
Кабель праацює
- Достоинства:
- Довжина
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 2. Цвет: Черный
Все працює. Використовую для живлення роутера та оптоволокна.
2м кабелю, який замовляв, не виявилося в наявності, тому продавець без доплати надіслав 5м, за що окрема подяка - Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 5. Цвет: Черный
Это просто спасение!!! Кабель подошёл идеально!!!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 20. Цвет: Черный
Ок.
- Даніїл К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 3. Цвет: Черный
Чесно кажучи, собівартість кабелю максимум гривень 50
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 3. Цвет: Черный
Брав цей подовжувач разом з кабелем ссылкадля живлення монітора від ecoflow. чудова комбінація!
Так як короткий кабель не сильно тримається в ecolfow, викортсав його кінець для монітору, а подовжувача у сам ecoflow. Все тримається і працює як треба!- Достоинства:
- Чудове доповнення
- Недостатки:
- нема
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 5. Цвет: Черный
Все гарно працює. Підключив кілька камер. Ніяких проблем немає - підключив і забув
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Дякую
- Константин О***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 10. Цвет: Черный
Брав кабель як подовжувач для блоку живлення IP-камери. Параметри кабелю відповідать роз'єму камери. Все працює. Якість гарна.
- РобіОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Все добре.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Дуже потрібна річ!!! Маю декілька сонячних панелей і раніше заряджала лише на вулиці девайси. Тепер можу вдень економити на освітленні завдяки цим кабелям подовжувачам.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 1. Цвет: Черный
Все окей.
- Достоинства:
- Ок
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 1. Цвет: Черный
Все як описано в характеристиках
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: Черный
Змінив місцеположення роутера після відмови від Воля кабель та переходу на UTELS. Кабель- подовжувач був потрібен для з'єднання з Ecoflow на випадок відсутності світла. Тепер все гарно працює без перешкод.
- Достоинства:
- Все гарно працює
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 5. Цвет: Белый
Нормальний кабель, підключив ним камеру нагляду TP-Link Tapo, працює чудово
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 5. Цвет: Белый
Підключив роутер, працює, що від нього ще треба)
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 2. Цвет: Черный
Попался брак. 2 разъема 5,5ми а основной разъем удлинителя бракованный. Тонкий и не подходит к разъемам 5.5мм и нет внутри даже зубцов. Одним словом пустышка. Жаль что при получении не увидел и не пользовался до сегодняшнего дня. Так как не надо было. А щас взял и получил брак!
даний кабель прихначений для роз'єма 5.5 *2.1мм
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 3. Цвет: Черный
Добрий вечір, сьогодні отримав подовжувач, проблема в тому що з обох сторін однакове закінчення.
- Вадим Д***
Подовжувач замінили
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 1. Цвет: Черный
Подовжувач підійшов на дбж для роутера з ро'ємом 5.5*2.5мм( для 5.5*2.1мм теж підходить)
Красно дякую!- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний подовжувач.
- Wlad V***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Длина: 15. Цвет: Черный
Спасибо ребятам из Energy и Розетке за быструю доставку и ответы на вопросы. Видно что их волнует клиент а не только продажа.
- Достоинства:
- Отличный сервис
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сарвіс на сторінці Вашого замовлення :)
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: Черный
Однозначно рекомендую! Замовив після обіду, а ввечері вже в дорозі. Отримав наступного дня.
Товар відповідає опису. Якість добре. Все працює!- Достоинства:
- Товщина кабелю та ціна
- Недостатки:
- Немає!
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Длина: 10. Цвет: Черный
Добрий, але миша перегризла
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Длина: 10. Цвет: Черный
- Кирилл П***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop. Длина: 5. Цвет: Черный
Що хотілось би сказати. Штука класна. Зробив собі схему : type C - DC потім іде подовжувач DC 5 м. А потім іде розгалужувач DC на 2 DC. Я в захваті. Від одного type C працює роутер tp link ax 53 і оптичний термінал. При споживанні в піку 10wt!!!!!!! Ніколи не беріть собі перетворювачі 5-12. Користуйтесь цим!!!
- Достоинства:
- Все працює
- Продавец MCXII_shop
Дякуємо вам за ваш відгук та приділений час.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop. Длина: 3. Цвет: Черный
Всё отлично, работает стабильно
- Продавец MCXII_shop
Дуже раді що ви задоволені товаром.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop. Длина: 3. Цвет: Черный
Посилку відправлено через добу після замовлення. Забирав з поштомату НП.
Кабель був вкладений в простий пакет НП, навіть без додаткової упаковки.
Працездатність подовжувача перевірив через кабель живлення DC to USB-A при з'єднанні павербанка Xiaomi PB3018ZM на 30 000 mah та роутера TL link Archer AX23. Все працює.- Достоинства:
- Працює
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Длина: 10. Цвет: Черный
Кабель подовжувач 10 м, ідеально підійшов до ДБЖ, підключив медіаконвектор, який знаходився від роутера як раз на 10 м. Все супер
- Продавец IC Universe
Доброго дня!
Дякуємо за відгук.
Звертаємо Вашу увагу, що при живленні постійною напругою в проводах виникає падіння напруги, яке залежить від споживання підключених абонентів.
Питомий опір провідника складає 0,0538 Ом на метр, при температурі 20 цельсія.
Відтак, опір 10м кабелю = 20*0,0538 = 1,076 Ом
Медіаконвертер споживає приблизно 6 Ватт*год або 12В 0,5А
При такому споживанні на кабелі буде падати напруга 0,5А*1,076В = 0,538В або 0,27Вт
Для таких невеликих навантажень це не має особливого впливу, але, якщо споживання пристрою 2-3А, то падіння напруги буде зачне.
Один з наслідків, що напруги на споживачі не буде вистачати для нормальної роботи
Наприклад, мали досвід, що камера вночі при включені ІЧ підсвітки вимикалася, бо не вистачало живлення. - Дмитро
У мене медіаконвертер 12V, 0,5A, поки що вистачає для роботи. Але я думаю, що 6 Ват - це максимум він може брати, в реальності думаю бере менше
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Длина: 10. Цвет: Черный
Нормальна якість, свої функції виконує.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop. Длина: 3. Цвет: Черный
Кабель як кабель.
Купив метровий кабель type c - dc даний кабель для подовження.
Все працює, задоволений.- Достоинства:
- Ціна. Швидкість доставки.
- Недостатки:
- Наразі не виявив.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Длина: 10. Цвет: Белый
Супер кабель!