- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Сітечко гарне, дуже зручно заварювати чай. Якість відмінна!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гачок відвалився через 6 місяців після покупки ( три місяці з яких не користувалась ситом зовсім). Буду шукати щось більш надійне.
- Достоинства:
- Просте у використанні
- Недостатки:
- Не досить надійна конструкція
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Катерино, та приносимо Вам свої вибачення за незручності.
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар был доставлен вовремя.
Упаковка хорошая. К сожалению больше написать не могу, т.к. брала не для себя.- Достоинства:
- Не могу оценить, т.к. не пользовалась.
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Продавец StarLight
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Звичайне сітечко для заварювання (і чаю також). Зручно, що є гачечок, на ручку кружки можна почепити. Все круто
- Достоинства:
- так
- Недостатки:
- ні
- Продавец StarLight
- Алина О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все вчасно і добре
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний метал, гарна якість. Досить маленьке але вмістке
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відмінна якість товару!