Отзывы покупателей о Держатель для телефона в автомобиль с беспроводной зарядкой крепление смартфона в машину автодержатель в воздуховод подставка зарядная станция холдер крепеж на дефлектор

Оценка пользователей 4.65/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  78% позитивні, 12% нейтральні, 10% негативні
    Аналіз 120 відгуків клієнтів показує, що автотримач з бездротовою зарядкою вважається вдалим вибором у співвідношенні ціна–якість. Більшість користувачів відзначають стильний вигляд, зручність, надійність фіксації телефону та функціональність. Покупці задоволені роботою автоматичних затискачів і бездротовою зарядкою, однак є поодинокі скарги на повільну зарядку, некоректну роботу механізму затиску або перегрів пристрою. Додатковими плюсами називають простий монтаж, швидку доставку і комплектацію. Деякі незначні недоліки пов’язані із сумісністю, специфікою кріплення та нюансами роботи акумулятора чи зарядки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Дуже задоволені придбанням товару.
    Зручний, стильний тримач. Швидка доставка

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Доповню попередній відгук. Продавець швидко зв'язався,пояснив,що був брак виробництва,товар замінив на новий,користуюсь далі.

Достоинства:
    Стильний,добре тримає телефон
    Недостатки:
    Час покаже)
  • Кобрянский В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

В принципе как вещь которая держит телефон. Нормально. Но дней 5-7 перестает даже заряжать телефон через магнитную зарядку.

Достоинства:
    Выглядит очень хорошо
    Недостатки:
    Через неделю перестал работать.
  • Стас С***

Топ за свої гроші

Достоинства:
    Захват за решітку топ
    Недостатки:
    Неможна поставити догори ногами, стикнувся з таким нюансом, деякі решітки в авто так би пасувало, бо розташування зміщене виходить
  • Олексій К***

Все добре))

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Класний тримач. Зручно встановлювати, виглядає компактно. Замовляла опираючись на відгуки. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Зручний, компактний
  • Діана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Замовила і все як описується все відповідає дійсності ) дякую за чудовий тримач, універсальний тримач ) бомба

• Олексій Є***

Крутий тримач

Достоинства:
    Гарний
  • Олексій Т***

Товар відповідає опису

Достоинства:
    Є
  • Іванна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Замовила товар швидка доставка . Але використовувався десь тиждень півтора , і по ломився не відкривається щоб закласти телефон . Писала відправнику він просто ігнорує та не відповідає на повідомлення . Довго не прослужив.

Доброго вечора, Іванно!
      Нас дуже шкода, що Ви зіткнулись з такими труднощами у використанні цього тримача. Ми стараємось максимально швидко реагувати на скарги від клієнтів допомагати вирішувати їм ситуації, для того щоб вони залишались задоволеними сервісом обслуговування і самим продуктом, який купують. На жаль, повідомлення від Вас ми загубили. Очікуйте будь ласка дзвінка нашого менеджера. Ще раз вибачте за ці незручності, який приніс Вам тримач

• Іванна Ж***

Замовляла тримач для телефону. На жаль, перший прослужив недовго і досить швидко вийшов з ладу. Але продавець оперативно відреагував на звернення та без проблем замінив його на новий. Дуже вдячна за відповідальне ставлення до клієнтів і якісний сервіс. Рекомендую продавця

• Александр

Хороший держатель

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Хороший тримач, телефон тримається міцно, не випадає, гарно кріпиться на дефлектор. Із недоліків: тримач трохи нагрівається, коли підключений до кабелю, від нього нагрівається і телефон.

Достоинства:
    Міцно тримає телефон
    Недостатки:
    Трохи гріється
  • Олег Н***

все супер

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Взяв на подарунок дружині. Працює супер!
    Дуже задоволена !
    Щиро дякую

Достоинства:
    Компактний, міцний, стильний і класно реагує сенсор на відкриття та закриття. Класно заряджає бездротовою зарядкою.
    Недостатки:
    Не виявив недоліків.
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Телефон тримає, свою функцію виконує на 5;)

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Місяць користування, польот нормальний.

• Ігор С***

Дужу задоволений товаром.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Працює чудово, тримається міцно, акамулятора вистачає на довго.

• Пушкарьов І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Отримав все ок і на цьому плюси закінчилися .

5 днів все ок.
    8 день почав самовільно відкриватися.
    10 день перестав заряджати.

• Савчук Я***

Чудовий тримач дуже задоволений

• Наталія С***

Швидка відправка

Достоинства:
    Телефон тримає,все чудово працює
  • Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Швидко прийшло замовлення та гарно тримає телефон

• Аля

Дуже дякую за товар!

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Прийшов подертий не у належному стані. На вигляд вже користований. Звʼязатися сказали що поміняють але пошта за мій рахунок. На мою думку це не моя провина чому я повинна платити за доставку.

Доброго дня!

Нам щиро прикро, що Ви отримали товар у неналежному стані — перепрошуємо за цей досвід.

Хочемо пояснити ситуацію щодо доставки. Відповідно до правил маркетплейсу Rozetka, повернення товару здійснюється за рахунок відправника. Після того як товар надходить до нас і проходить перевірку, у разі підтвердження браку або пошкодження, ми обов’язково компенсуємо Вам витрати на доставку.

Будь ласка, надішліть товар на перевірку, і ми якнайшвидше вирішимо питання з обміном або поверненням коштів.

• Руслана Т***

Рекомендую

• Микола Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Кріплення на дефлектор не затискає повністю, незручне. Все інше чудово працює.

• Євгеній Г***

Чудовий тримач!

Достоинства:
    Телефон тримається, не падає.
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Гарний тримач для телефону, якісний та зручний

• Сергій В***
  • Дмитрий Ш***

Дуже якісний та зручний

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Не виявив
  • Таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Класний тримач, тримає і працює добре.

Недостатки:
    Не має
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Через місяць використання перестала працювати зарядка, як провідна, так і безпровідна. Через деякий час також відломився крючок кріплення і загубився за дефлектором, не рекомендую.

• Продавец  DOMOGOODS

Доброго дня, Віталій! Нам дуже шкода, що так сталось. На цей тримач діє гарантія у 6 місяців і дозволяє Вам в цей період зробити обмін на новий і працюючий. Очікуйте будь ласка повідомлення від нашого менеджера для вирішення цього питання

• Віталій З***

Менеджер оперативно вирішив питання, одразу відправили новий тримач.

• Лілія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Дуже зручний, два тижні в експлуатації. Спочатку думали, що не вдасться встановити, бо ніби решітка дефлектора була заширока, але таки вдалось (Hyundai Accent). Працює справно, не глючить. Швидко заряджає телефон, і дуже круто що є перехідники (Type-C та Lighting) на магнітику. Достатньо вставити в розʼєм для зарядки в телефоні і потім воно магнітиться на тримач. Це був суттєвий плюс, так як в моєму смартфоні немає функції бездротової зарядки.

• Олександра Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

За свої гроші топ, на бруківці лапки тримають, заряджає все теж ок
    Не перегрівається. приємний продавець все швидко

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Не поганий тримач, класна технічність та вигляд :)

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DOMOGOODS

Дуже задоволені товаром. Гарно тримає і заряджає телефон. Зручний гаджет для авто

Достоинства:
    Зручний, гарна якість
    Недостатки:
    Не має