Отзывы покупателей о Комплект Смарт ТВ-приставка X98 Plus 4/64 Гб Android 11 Amlogic 905W2 + Настройка Android + Аэро пульт G10s с гироскопом и микрофоном + Максимальный пакет YouTV на 1 месяц

Оценка пользователей 4.41/5
  • Отзывы про товар продавца Hamster
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Придбали приставку, недаєьоновим, омане оновлення за 2021 рік. Не встановлюється нетфлікс, потребує оновлення системи яке не можливо зробити. Можливо хтось це зробив, підскажіть як оновити.

• Продавец  Hamster

Дякуємо за відгук, Наталіє!
      Щодо дати оновлення: це не дата прошивки приставки, а оновлення системи безпеки Android від Google (воно показує 2021 рік на всіх тв приставках). Сама модель X98 Plus значно новіша і у 2021 навіть не випускалась.
      Офіційний додаток Netflix на цій приставці не встановлюється, бо немає сертифікації Widevine L1 та сертифікаціх від самого Нетфлікс, як і на переважній більшості пристоїв. Можете використовувати звичайну мобільну версію Netflix, але якість відео буде обмежена. Якщо є ще питання — пишіть, допоможемо розібратися.

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Працює класно , майже все було налаштоване.

• Продавец  Hamster

Дякуємо за відгук, Руслане!
      Раді, що комплект з приставкою X98 Plus працює класно та налаштування пройшло легко.
      Якщо знадобиться порада по додатках, звертайтеся.

• Андрій Ю***

Перезавантажується постійно

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за відгук, Андрію!
      Шкода, що комплект з приставкою X98 Plus постійно перезавантажується — це не норма і не повинно бути.
      Звертайтеся до нас — перевіримо та замінимо за гарантією безкоштовно.

• Тамара К***

Дуже добре, дякую

Достоинства:
    Дуже швидко налаштовується
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за відгук, Тамаро!
      Раді, що комплект з приставкою X98 Plus налаштовується швидко і сподобався — це наша гордість.
      Якщо знадобиться порада по додатках чи YouTV, звертайтеся.

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Спасибо за быструю т четкую доставку. Сама приставка заслуживает похвалу. Качественная. Очень легко настраивается, потому что меню простое в использовании.

Достоинства:
    Мне все понравилось. Именно все.
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за теплі слова, Олександре!
      Раді, що комплект з приставкою X98 Plus сподобався — простота меню та швидка доставка справді наша гордість. Якщо знадобиться порада по додатках, звертайтеся, завжди готові допомогти!

• Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Доьрого дня! Отримали замовлення, все добре. Але аеро пульт прийшов із дефектом. Фото додаю. Гумова частина фізично не влазить в паз у корпусі. Прошу замінити пульт.

• Продавец  Hamster

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та за те, що повідомили про ситуацію з пультом. Ми раді, що заміна по гарантії пройшла успішно і ви отримали замовлення. Сподіваємося, що новий пульт працює бездоганно! Якщо виникнуть будь-які запитання чи потрібна додаткова допомога, звертайтеся, завжди раді підтримати!

• Вадим О***

Задоволений! Всім рекомендую!
    Дуже зручно з Аеро пультом.

• Продавец  Hamster

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже раді, що комплект приставки з додатковим аеро пультом вам сподобався і ви задоволені зручністю! Рекомендації від клієнтів — найкраща похвала. Якщо потрібна допомога чи консультація, звертайтеся, завжди раді допомогти!

• Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Приставка працює повільно звернувся до продавця відповідь перегрузи модем хоча я питав як правильно підключити.

Достоинства:
    Не бачу
    Недостатки:
    Можна взяти дві дешевші і буде те саме
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за ваш відгук, Миколо! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з повільною роботою смарт ТВ-приставки X98 Plus. Модель на чипсеті Amlogic S905W2 з 4 ГБ RAM призначена для плавного стримінгу 4K-відео та базових задач, але повільність часто виникає саме через слабкий інтернет-сигнал (рекомендуємо використовувати дротове з'єднання Ethernet для стабільності) чи перегрів (забезпечте вільний доступ повітря до вентиляційних отворів). Щоб покращити ситуацію перевірте підключення: під'єднайте модем безпосередньо до роутера кабелем, увімкніть 5 ГГц Wi-Fi (якщо доступно) та вимкніть фонові оновлення в Play Market.

• Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Приставка перевершила сподівання і внесла друге життя в старий телевізор :)

• Юрій К***

Все ОК.
    Смарттуб без реклами
    НД резка працює і майже всі фільми з українським перекладом
    Аеро пульт взагалі полегшує управління
    Один мінус - коли приставку вимикаєш з пульта, вона потім не вмикається і потрібно робити маніпуляції витягування вилки з розетки і знову вставлять. Просто приставку не вимикую! Чи є це великим мінусом - ну просто пофіг.

• Продавец  Hamster

Добрий день. Для того щоб увімкнути приставку с додаткового пульта - потрібно запрограмувати кнопку ввікнення на ньому. Для цього потрібно ввести його у режим програмування(затиснути клавішу ввікнення на кілька секунди, почне швидко мерехтіти світлодіод) потім потрібно піднести до нього в притул штатний пульт від приставки та кілька разів на ньому нажати кнопку ввікнення.

• Юрій Н***

Працює , але підвісає

Недостатки:
    Тупить і підвісає
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Писали продавцу, но там тишина.

6 февраля получили приставку, с первого для сбоит. И до сих пор не приходит в себя. Висит заставка "x98 plus" и не заводится дальше...

Неужели сложно было проверить перед отправкой, чтобы всё корректно работало.

За что заплачены деньги, чтобы сидеть возле розетки и делать вкл/выкл в ожидании с моря погоды?

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Полное разочарование. Покупал чтоб заменить приставку ксиоми 2/8гб,думал характеристики куда лучше-как бы не так! Приставка просто тупит,на ней установлены пол-сотни каких то ненужных приложений,типа умершего видеобокса ,каких то левых плееров и тд. Абсолютно сырая,надо настраивать все.торрент клиента нет,установил торсерв.главная панель не настраиваемая,есть предустановленные программы,которые даже после удаления не убираются,внизу маленькими иконками можно добавить предпочтительные приложения,не больше 6 шт. В основе как настроены,так и будут,например я Не фикс удалил но он продолжает прокручиваться на главном экране.пульты один другого хуже,тот который с аэромышкой мне кажется скорее это детская игрушка. Программируемая кнопка срабатывает через раз,сам курсор где кликает а где нет.кнопки тактильной неразличимы,надо было одуматься рядом установить плей и выкл.!голосовой ввод так же срабатывает раз через пять.к сожалению интерфейс на главном экране я не могу настроить под себя,все предустановлено.да! Основной пульт инфракрасный а не блютуз,поэтому приставку не получится спрятать за телевизор,надо что то городить чтоб ее было видно,второй пульт на радиоканале,но повторюсь-это не пульт а игрушка.еще много чего не устраивает,всего не упомнишь,но за сутки использования только одно желание-вернуть и не вспоминать.Ксиоми с куда скромными показателями делает эту приставку по всем параметрам!Та,ещё,это чистый андроид,как в телефоне,под ТВ не адаптирован.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Огромное количество
    • Тимур

Виходячи з вашого відгуку, у вас приставка на Android AOSP — заводська прошивка. Рекомендую перепрошити її на альтернативну прошивку Android TV, як у Xiaomi. Після цього нормально працюватиме голосовий пошук, а також з'явиться можливість налаштувати інтерфейс під себе.
      Щоб сховати приставку за телевізор, потрібно активувати функцію HDMI CEC. Вона працює за принципом: коли телевізор вмикається, він передає команду на увімкнення приставки, і навпаки — при вимкненні приставки вимикається й телевізор.

• Тимур

До речі, переглянувши відгуки інших клієнтів щодо цієї моделі, можна знайти фото інтерфейсу приставки саме на Android TV, а також відгуки, в яких зазначено, що голосовий пошук працює чудово. Ця інформація також вказана на першому фото товару у продавця: зазначено, що прошивка від Xiaomi і є голосовий пошук. А це означає, що пристрій має працювати на Android TV із підтримкою Google Assistant.

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Чи є блокування реклами на YouTube?

Достоинства:
    Великі надії
    Недостатки:
    Часто, немає в наявності
    • Олег Б***

Smart Tube beta - скачай на плей маркеті, буде без реклами.

• Владислава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

Заказ пришел на следующий день. К аэропульту претензий нет, С приставкой еще особо не разбирались, но работает. Проблема с пультом - задняя крышка не держится в креплениях. Видимо брак.

Достоинства:
    Заказ пришел быстро.
    Недостатки:
    Бракованный пульт.
  • Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Замовлення надійшло на 2й день. По зовнішньому вигляду і комплектації все добре і відповідає опису продавця. Але під час перевірки в роботі зразу ж з першого разу виявлено , що програмне забезпечення постійно зависає, навіть коли з 7 спроби завантажилося виявилося, що у приставки не працює вихід av на телевізор, потім програмне забезпечення зовсім перестало завантажуватись, приставка постійно висить.

Недостатки:
    Проблем не програмне забезпечення, не працює av вихід пристрою.
    • Владимир М***

З приставкою і програмним забезпеченням все добре. Я помилково зробив висновок, як виявилося причиною зависання програмного забезпечення слугує av кабель, який я придбав новим в супермаркеті електроніки. Хоча цей кабель був перевірений на працездатність на інших приладах з av виходом мною особисто і прекрасно працює, але з даною приставкою x98 виявився несумісний і став причиною збою програмного забезпечення приставки і як наслідок причиною мого хибного висновку про те, що не працює av вихід. Продавець пояснив мені про цю причину, і запропонував придбати у них перевірений av кабель і перевірити працездатність приставки з цим кабелем. Тому прошу вибачення у продавця за поспішні мої висновки і негативний перший відгук. Товар якісний, а тому хто купує цю приставку і планує підключати через av вихід, раджу одразу придбати у продавця перевірений av кабель.

• Роман З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Поки важко на 100% відповісти, з однієї сторони мав складність з встановленням мегого, з іншої поставив через аптоїд і все працює. Не глючить , швидко переключається , все заявлене присутнє. Зараз більш ніж задоволений. Продукт вартує кожну копійку витрачену на нього

Достоинства:
    Шустрий, все супер
    Недостатки:
    Трохи треба покумекати над нестандартними завданнями, але так скрізь
  • В В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black

Відправили швидко. Все працює.

• Таня Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black

• Яків Ш***

Після 1,5 років використання щось застарів софт. Ютуб стандартний перестав працювати. Мегого змінив інтерфейс - і тепер важко переходити з одних груп каналів на інші. Можливо є якесь нове оновлення прошики?

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм. Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти налаштувати пристрій та вирішити проблему.
      команда Smart сlick

• Яків Ш***

Дякую за оперативну консультацію з боку-продавця. Питання було вирішено за рахунок додаткового пульту!

• Олеся Ф***

Працює відмінно.

• Тетяна Л***

В е працює бездоганно

Достоинства:
    Швидке налаштування, безліч каналів і сервісів
  • Віктор В***

Компактна не гріється, 2 пульти, один з яких аромишка.

Достоинства:
    Перваги на момент покупки була ціна та наявність
    Недостатки:
    Не виявлені на теперішній час
  • Олександр

Чудово.
    Вже пройшло два роки, як я користуюся приставкою.
    Все чудово працює.
    Абсолютно ніяких нарікань

Достоинства:
    Стабільно працює
    Недостатки:
    За два роки користування -не виявив жодних недоліків
  • Сергій Ж***

Проблему вирішено все працює дякую менеджеру за допомогу

• Сергій Ж***

Постійно висне треба постійно перегружати

Достоинства:
    Немае
    Недостатки:
    Постійно висне
    • Продавец  Smart click

команда Smart сlick

• Сергій С***

Все працює на відмінно.

Достоинства:
    Швидко відправили.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Світлана М***

Все чудово працює

• Сергей Л***

Користуюсь кілька днів. Приставка працює. Пришивка помітно крива.
    Аеропульт більше працює, ніж не працює. Коли взяв аеропульт в руки, шоб вставити батарейки - зразу згадалися перші китайські копії Айфонів з чотирна сім-картами та висувною антеною, щоб можно було дивитися телепрограми)) Так ж якість.
    Чи вартує приставка своєї ціни - не знаю. Мабуть краще розглнути Xiaomi або Ugoos.

Достоинства:
    Працює, пульт з голосовим пошуком.
    Недостатки:
    Некоректна прошивка, низька якість пультів.
    • Продавец  Smart click

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями щодо роботи приставки.
      Наш представник намагався зв’язатися з вами телефоном та через месенджер, щоб допомогти розібратися з роботою пристрою та пультів, однак, на жаль, відповіді ми не отримали. Тому хочемо надати вам та іншим клієнтам кілька корисних пояснень.
      Про пульти
      Більшість ТВ‑приставок різних виробників комплектуються стандартними ІЧ‑пультами, і їх якість у всіх брендів приблизно однакова. Моделі пультів також часто мають однаковий дизайн — це стосується Ugoos, X96, X98 та інших пристроїв.
      До цієї моделі приставки ми додали один із найпопулярніших аеропультів — G10s Pro, який працює по радіоканалу, оснащений гіроскопом та мікрофоном. Саме він дозволяє повністю розкрити можливості прошивки, зокрема голосовий пошук та керування.
      Щодо прошивки
      На пристрої встановлена прошивка від одного з найкращих розробників кастомних рішень для ТВ‑боксів — slimBOX. Вона містить багато функцій, притаманних моделям Ugoos, включно з розширеними налаштуваннями системи.
      Інтерфейс (лаунчер) — Android TV, такий самий, як у приставок Xiaomi. Усі Google‑сервіси працюють коректно (окрім Chromecast, який потребує сертифікації пристрою; замість нього використовується AirReceiver — повний аналог для несертифікованих моделей).
      Таким чином, прошивка поєднує переваги Ugoos та зручність Android TV, що є стандартом для більшості сучасних смарт‑приставок і телевізорів.

Про пульт Xiaomi
      Багато оглядачів у своїх відео також зазначають, що пульт Xiaomi міг би бути кращої якості. Тому різниця між брендами тут мінімальна.
      Процесор та продуктивність
      Модель X98 Plus працює на процесорі Amlogic S905W2.
      Це один із найпотужніших бюджетних чипів, який підтримує:
      - декодування 4K 60 FPS,
      - сучасний кодек AV1, який YouTube активно впроваджує разом із VP9.
      У 2025 році вийшов оновлений бюджетний процесор S905Y5, який поступово замінить S905W2. Перші пристрої на ньому з’являться у 2026 році, працюватимуть на Android 14 та також підтримуватимуть AV1. Але ми переконані, що цей пристрій залишатиметься актуальним і у 2026 році та приноситиме вам та іншим користувачам задоволення від користування.

Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти вам налаштувати пристрій, щоб він працював максимально стабільно та комфортно.
      команда Smart click

• Наталія Є***

Доброго дня
    Купляла товар у 2024 році, працювала добре, зараз не баче пульти, пульт подає сигнал, і при перезапуску видає помилку "boot" потім прогружається і знов не баче пульти взагалі (міняла 4 комплекти батарейок). Що порадите ?

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
      За допомогою нашого сервісу проблему було успішно вирішено. Тепер приставка працює справно та надалі приноситиме вам і вашій родині лише позитивні емоції від користування.
      команда Smart click.

• Олександр Л***

Якісний товар. Все працює.
    Продавець особисто зателефонував, і сказав що будь які питання стосовно приставки вирішує, та допоможе.

• Павліна Б***

Все працює. Зручні два пульти. Можна підключатись по Wi-Fi, а можна через кабель. Продавець допоміг з налаштуванням. Приємні в спілкуванні.

• Михайло

Зависает
    Очень не удобные пульты
    Не нравится

Недостатки:
    Много
    • Продавец  Smart click

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
      Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм.
      команда Smart click.

Доброго дня!
      Після спілкування з нашим представником телефоном ми врахували проблеми, з якими ви зіткнулися під час користування пристроєм, і хочемо надати вам та іншим клієнтам кілька корисних порад.
      У комплекті зі смарт-приставкою є два пульти:
      Звичайний пульт — працює за технологією ІЧ (інфрачервоний). Для керування приставкою потрібно наводити його безпосередньо на пристрій, подібно до управління телевізором.
      Радіочастотний пульт — має гіроскоп та мікрофон.
      Він може працювати як звичайний ІЧ-пульт, але не потребує прямої видимості приставки. Завдяки цьому приставку можна сховати за телевізор або в нішу.
      Пульт підтримує режим аеромиші: ви можете керувати курсором, як на комп’ютері, переміщуючи пульт у просторі — курсор повторюватиме рух вашої руки. Таке керування потребує певного звикання, але з часом воно надає значні переваги.
      Завдяки вбудованому мікрофону доступний голосовий пошук.
      Важливо: не всі додатки підтримують управління курсором. У таких випадках потрібно переключити аєропульт у режим звичайного пульта та здійснювати покрокове керування, як у ІЧ-пульті.
      Перемикання режимів здійснюється за допомогою верхньої правої кнопки на аєропульті.
      Крім того, аєропульт можна навчити ІЧ-командам, щоб вмикати або вимикати приставку через інфрачервоний канал. Інструкція з налаштування наведена у зображеннях товару на сайті Rozetka.
      Команда Smart click

• Михайло К***

Доброго дня!
      Дякую Вам за допомогу. Все стало краще працювати, Після вашого асістенсу та допомоги

• Юрий Г***

Продавец связался после предыдущего отзыва, пообещал помочь настроить, так как проблема именно в этом, а не в самой приставке. Благодарю за быструю реакцию.

• Ірина К***

На перший погляд мені дуже сподобався. Я з сином самі змогли все підключити . Дякую

Достоинства:
    Сучасний вигляд, компактність , 2 пульта і швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Юрий Г***

Хрень браузеры не тянут

Достоинства:
    Недостатки:
    Полно