Отзывы покупателей о Кабель переходник с USB Type C на DC триггер PD 65W шнур универсальный trigger для зарядки и питания ноутбуков WiFi роутеров от зарядки павербанка 5V 9V 12V 15V и 20V 5.5*2.1(2.5)мм power delivery для модема монитора 1.2м

Оценка пользователей 4.9/5
  • Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Товар оптимальний лише при підтримці самого вольтажу, Power delivery в цьому кабелі не додає вольтаж і ампери

Будьте уважні в першу чергу перевіряйте повербанк чи підтримує він вольтаж і чи вистачить ампер для вашої техніки

Хочу зазначити, що адміни і менеджер швидко допомогли и пояснили що до чого. Оцінка 5/5

В цілому товар непоганий 4/5

Достоинства:
    Відмінно працює при 9/12 на Xo PR 240 при 15 20 має сам повербанк підтримувати вихідну напругу
    Недостатки:
    Будьте уважні перед покупкою будьте впевнені що повербанк підтримує вольтаж
    • Продавец  LaymTech

Павле, дякуємо вам за детальний та корисний відгук!Ви абсолютно правильно зазначили, що для коректної роботи кабелю необхідно, щоб повербанк підтримував відповідну вихідну напругу та достатню силу струму. Power Delivery у даному випадку лише узгоджує доступні режими живлення між пристроями, але не підвищує параметри живлення самостійно.Також дякуємо за відзначення роботи нашої підтримки — нам дуже приємно.Ваш коментар буде корисним для інших покупців при виборі та перевірці сумісності обладнання.Бажаємо вам приємного користування!З повагою,магазин LaymTech

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Товар повністю відповідає опису, перемикач працює добре, кабель куплявся для живлення роутера під час вимкнення світла від ПБ. Поки нарікань та зауважень до кабелю не має.

Достоинства:
    Має перемикач напруги
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді чути, що кабель повністю виправдав ваші очікування та добре справляється зі своєю задачею. Особливо приємно, що ви відзначили зручність перемикача напруги — це дійсно важлива перевага для таких сценаріїв використання.Бажаємо вам стабільної роботи техніки навіть під час відключень світла. Дякуємо за довіру!З повагою,магазин LaymTech

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Це сама навдала моя покупка за рік. Він не може по ПД домовитися с повербанком для 20ватного роутера. Придбаний в іншому місці з білими цифрами працює відминно. А цей навіть не запом'ятовує попредні налаштування.

Достоинства:
    якось працює при не значному навантажені.
    Недостатки:
    не працює з ноутбуком на 35-45в. Не тримає проктокол ПД 20в. постійно перезавантажуєтся та перегружае зарядну станцию по юсб-с.
    • Продавец  LaymTech

Вітаємо! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження про товар. Ми вже звернулися до Вас в особисті повідомлення, щоб уточнити, з яким саме павербанком / зарядною станцією та пристроями проводилось підключення, оскільки подібна поведінка може бути пов’язана як із параметрами конкретного джерела живлення або навантаження, так і з можливою несправністю самого кабелю. Після уточнення деталей обов’язково допоможемо вирішити ситуацію, і якщо під час перевірки підтвердиться брак товару — проведемо заміну.

З повагою, магазин LaymTech

• Віталій О***

все працює
    продавець - найкращий

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Також нам дуже приємно,що Ви відзначили роботу наших менеджерів.З повагою,магазин LaymTech

• Антон Т***

Дуже вдячний
    Неймовірно дяку
    Ми задоволені

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження!З повагою,магазин LaymTech

• Олександр О***

Працює

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки все нормально
    • Продавец  LaymTech

• Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Очень хороший кабель, выдает все как надо.

• Світлана Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

17 марта 2026 я оставила отзыв.
    Что и как тут писать не буду. Со мной связался магазин и мне сказали, что это гарантийный случай. Мне прислали новый (без платно) ! Все работает , спасибо этому продавцу LaymTech. С таким отношением к клиентам я однозначно буду рекомендовать и этот товар и этого продавца LaymTech.

Достоинства:
    Гарантия, универсальность кабеля
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Щиро вдячні, що поділилися оновленим досвідом! Раді, що нам вдалося вирішити ситуацію по гарантії та що новий кабель повністю справний і працює як потрібно.Дякуємо за вашу довіру, рекомендацію та приємні слова про сервіс — для нас це дуже цінно. Завжди раді допомогти!Користуйтеся із задоволенням!З повагою,магазин LaymTech

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Кабель гарної якості, заживлює роутер Keenetic Viva зі споживанням 12В, 1.5А. Працює як годинник, кабель не гріється. Все чудово, але не працює режим 20В - вилітає після встановлення. Можливо брак, але мені все одно - цей режим мені не потрібен

Достоинства:
    Якість матеріалів, стабільність роботи
    Недостатки:
    Не працює режим 20В
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді, що кабель добре справляється зі своїм завданням і стабільно працює з вашим обладнанням.Дякуємо, що відзначили якість матеріалів та надійність у роботі.Щодо режиму 20В — дякуємо за зауваження. Це може бути пов’язано як із особливостями сумісності пристроїв, так і з індивідуальним дефектом. Якщо в майбутньому цей режим знадобиться, можете звернутися до нас — із радістю допоможемо розібратися або запропонуємо рішення.Дякуємо за довіру.З повагою,магазин LaymTech

• Алла Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Якість товару відмінна, все працює. Обслуговування на вищьому рівні. Дуже задоволена. Рекомендую

• Ангел Х***

Все круто працює

• Оксана П***

Все працює дуже добре

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження.З повагою,магазин LaymTech

• Александра Л***

Гарний кабель, працює добре

• Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Якість ок, працює без нарікань!

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Нужно быллло заппитать Mikrotik ac3 от Ecoflow River 2. Стандартные переходники на 12V не справлялись, роутер работал нестабильно.
    С этим кабелем никаких проблем не испытываю.

Достоинства:
    Отлично работает.
    Недостатки:
    Не выявил.
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за ваш відгук, Олексію!Раді чути, що кабель добре впорався із завданням живлення вашого Mikrotik ac3 від EcoFlow River 2 та забезпечив стабільну роботу роутера. Приємно знати, що пристрій виправдав ваші очікування та працює без проблем.Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нехай техніка працює стабільно та без перебоїв.З повагою,магазин LaymTech

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Шнурочек мне оказался бесполезен, так как брал для зарядки ноута, а ноут на 20V. Но этот кабель не выдаёт больше 12V.

• Продавец  LaymTech

Вітаю! Дуже шкода, що у Вас виникли труднощі з роботою пристрою. Ми вже написали Вам у приватні повідомлення — зробимо все можливе, щоб швидко вирішити проблему. З повагою, магазин LaymTech

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Користуюсь близько місяця, все працює. Швидка доставка.

Достоинства:
    Працює, швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшла за час користування
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді, що перехідник справно працює та ви залишилися задоволені швидкістю доставки!Нехай і надалі користування буде комфортним і без перебоїв!З повагою,магазин LaymTech

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Гарний перехідник, працює добре, заряджаю з його допомогою ноут від великого павербанка. Користуюся більше місяця, ніяких нарікань.

Достоинства:
    Гарно працює
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо вам за відгук та високу оцінку!Раді чути, що перехідник стабільно працює та повністю виправдав очікування в користуванні з павербанком!Нехай і надалі служить надійно та без перебоїв!З повагою,магазин LaymTech

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Все працює чітко, купив два - заживляв роутер і перетворювач від павербанків.

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Андрію, за відгук і високу оцінку!Раді чути, що кабелі працюють стабільно та добре справляються із живленням роутера і перетворювача від павербанків. Нехай і надалі служать без проблем!Будемо раді вашим наступним замовленням.З повагою,магазин LaymTech

• Максим Д***

Лучшый провод , по сравнению с другими он не греется . Держит все как нужно

Достоинства:
    Не греется , легко настроить вольтаж
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо Вам за чудовий відгук та високу оцінку!Нам дуже приємно чути, що кабель повністю виправдав Ваші очікування та працює стабільно без перегріву. Раді, що Ви оцінили зручність налаштування напруги та надійність у використанні.Дякуємо за довіру та вибір нашого товару!З повагою,магазин LaymTech

• иван г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Провірив роботу на ноутбукі Redmi (від сеті 20-19.9в 0.67-0.0.83а. Роутер Тенда 12-11.8в 0.08-0.09а).Від кабеля перехідника 12в для Тенди немає(є15 і 20в. 12в.не показує.)Ноутбук на 20в.робить від повербанка200mah Samsung .

Достоинства:
    Брав для ноутбука робить 1а-1.5 вискакувало далі робило нормально.Від кабеля перехідника не роблю 5батарей 3000mah.працю' ок.
    Недостатки:
    Нема12в
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за високу оцінку та такий технічний відгук.Раді, що кабель коректно працює з ноутбуком Redmi на 20V та стабільно тягне навантаження від павербанка — саме для цього він і розрахований.Стосовно 12V: у модифікації C-DC20V зафіксований профіль на 20V (інколи також активується 15V, залежно від блоку живлення), тому 12V у цьому варіанті не передбачено. Для роутера або іншого обладнання на 12V потрібен окремий PD-тригер із фіксованими 12V.Будемо раді відповісти,якщо виникнуть запитання.З повагою,магазин LaymTech

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Простий шматок марного л***а в комплекті немає перехідників які є на фото а без них у цьому дроті немає сенсу тому що якщо ти захочеш купити ці перехідники з ними завжди буде в комплекті дріт просто гірше сміття ще й кнопка неа проводі теж не рекомендую купувати

Достоинства:
    ні
    Недостатки:
    комплект не відповідає фото
    • Продавец  LaymTech

Доброго дня. У комплект входить лише кабель-тригер — перехідники не комплектуються, і в описі товару їх наявність ніде не зазначена. Фото демонструє лише сумісність кабелю з різними типами розʼємів. Якщо кабель Вам не підходить або не потрібен — напишіть нам у особисті повідомлення, допоможемо оформити повернення товару за Вашим бажанням.

• Юрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Працює. Автоматично обирає необхідний вольтаж. Нажаль не відображає споживану потужність чи ампери.

Достоинства:
    Підходить для портів 5.5х2.5.
    Недостатки:
    Відсутній блок живлення. Відсутня індексація потужності.
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за оцінку та відгук! Раді, що пристрій коректно працює та автоматично підбирає напругу, а роз’єм 5.5×2.5 вам підійшов. Дякуємо за зауваження щодо відсутності індикації потужності та блоку живлення — обов’язково врахуємо це.З повагою,магазин LaymTech

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Дякую,що передзвонили та запитали, як працює. Відразу чогось працювало не так, а після вашого дзвінка, знову підключила, і запрацювало як треба, може не в те гніздо в повербанка вставляла.

Недостатки:
    Довга доставка
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо вам за високу оцінку та теплий відгук!Раді, що після повторного підключення пристрій запрацював належним чином. Іноді причина справді може бути в роз’ємі або способі підключення, добре, що все швидко вирішилося.
      Щодо доставки — розуміємо ваше зауваження. На жаль, терміни доставки залежать від роботи перевізника, і ми не маємо можливості безпосередньо впливати на швидкість транспортування. Зі свого боку ми завжди відправляємо замовлення максимально оперативно.Дякуємо за розуміння та будемо раді вашим новим замовленням!З повагою,магазин LaymTech

• Тетяна Д***

Все працює, задоволена

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Щиро раді,що покупка залишила позитивні враження!З повагою,магазин LaymTech

• Олександр М***

Хороший

• Богдан М***

Все працює

• ярослава я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Шукала кабель для роутера від павербанка.Почитала відгуки і вирішила замовити. Отримала, підключила роутер до павербанка все працювало.Коли наступного разу підключила кабель перестав працювати взагалі.Викинуті гроші.

• Илья Ш***

Відмінно працює без нарікань

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Режим 15V, 20V видає error. 5,9,12 без проблем. Спробував на трьох павербанках, результат той самий.

• Валерій К***

Кабель працює так
    Напряжение с павербанка формирует триггер на кабеле переключаю кнопку на 5, 9, 12 или 20V оно держится до включения нагрузки, т.е. понимаю что подаю. Не сгорит.
    Купил ещё один.

Достоинства:
    працюе без нарікань
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді чути, що кабель працює стабільно, а функція перемикання напруги повністю виправдала очікування. Особливо приємно, що ви придбали ще один — це найкраща оцінка для нас
      Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти.З повагою,магазин LaymTech

• Андрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Купив 2 таких кабелі, один для роутера на 12v, інший для проектора, виставляю на 20v.

Достоинства:
    Виконує свою функіцію
    Недостатки:
    у другому кабелі табло не повністю показує цифру 0 (немає однієї грані), але це не суттєво
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Ми цінуємо,що Ви знайшли час і поділились своїм досвідом.З повагою,магазин LaymTech

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Замовляю вже другий такий кабель. Перший вже місяць працює постійно від 15V. Після відключення попереднє значення напруги запамʼятовуються що для мене важливо під час відключень світла. Все супер дякую!

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Ми щиро раді,що покупка залишила позитивні враження.
      Раді, що кабель працює стабільно та зберігає налаштування після відключень — саме для цього ми його і розробляли. Дякуємо за довіру та повторне замовлення!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Отримав посилку, усе добре, в опису товару були "перехідники", при отриманні їх у посилці не було.

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Немає "переходив"
    • Продавец  LaymTech

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Зверніть увагу, що в комплекті НЕ передбачені окремі перехідники-насадки — у комплект входить один кабель USB Type-C DC 5.5×2.1 мм, який сумісний з роз’ємом 5.5×2.5 мм, що зазначено в описі та характеристиках товару.
      Фраза «перехідник» в описі означає тип виробу (кабель-перехідник з USB-C на DC), а не набір змінних насадок. Додаткові перехідники або адаптери в комплектацію виробником та нашим магазином ніде не заявлені.

Якщо розмір або формат роз’єму Вам не підійшов, ми готові допомогти з оформленням повернення. Ми завжди відкриті до діалогу з покупцями та діємо виключно в межах Закону України «Про захист прав споживачів».

З повагою, магазин LaymTech

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Для мого роутера підійшов ідеально. Інші шнури які пробував до цього працювали погано і не могли тримати 12В. Рекомендую.

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Ми дуже раді,що покупка залишила позитивні враження.З повагою,магазин LaymTech

• иван г***

Все робить

Достоинства:
    Показ напруги