Отзывы покупателей о Набор лотков органайзеров пластиковые контейнеры 25 шт модульные вкладыши для хранения косметики аксесуаров макияжа ванных принадлежностей кистей помад ватных палочек щёток для стола прозрачные + в комплекте 100 противоскользящих наклеек НН1 3DTOYSLAMP

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Лотки прозрачные и из хорошего пластика, помогают разложить косметику и всякие мелочи. В комплекте есть силиконовые наклейки, чтобы лотки не скользили по поверхности. Очень удобно и практично. Качество отменное! 100% стоят своих денег

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олегу! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Віктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якісні та цілі органайзери!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анатолий Б***

Прекрасна якість!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анатолію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ирина Б***

Чудово! Ціна/якість порадували.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга К***

Набір хороший

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Прийшли цілі, упаковані були надійно. Тепер дрібнички будуть впорядковані.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

супер. якісний. гарно спакований.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    поки немає
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Микола! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!