Отзывы покупателей о Настільна гра «Більше ніж» для пар 18+, 258 завдань та додаткові речі

Оценка пользователей 4.2/5
  • Олександра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: More Than Games

Гра дуже класна,нам з чоловіком сподобалось і будемо грати ще)

• Продавец  More Than Games

Щиро дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що вам сподобалась наша "Більше ніж" гра. Щиро бажаємо вам приємних відкриттів у стосунках)

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: More Than Games

Добра гра. Все сподобалось. Цікаво відповідати на питання та виконувати завдання, можна обговорити або зробити те, що раніше не доводилось.

Достоинства:
    Багато карток, завдань та питань. Можна грати безліч разів та все одно буде, щось нове кожен раз.
    • Продавец  More Than Games

Марина, доброго дня! Дякуємо за такий теплий відгук, нам дуже дуже приємно. Щиро бажаємо вам ще більше приємних відкриттів у стосунках!

• Аня

Грали — нам дуже сподобалось
    Було тепло, цікаво й по-справжньому зблизило. Дякуємо вам за таку гру

• Продавец  More Than Games

Аня, доброго дня! Нам дуже приємно знати, що вам сподобалось і ви стали ближчі з партнером. Щиро дякуємо, що поділились і бажаємо вам ще більше приємних відкриттів у стосунках.

• Наталія

Про саму гру:
    Перше, що привернуло увагу при покупці - це візуал, виглядає дуже стильно. Потім зацікавив опис, а саме формат гри. Мені здається, що ця гра на ринку унікальна, подібних немає. Зазвичай або завдання, або розмови, творці ж поєднали і те, і інше. Сама гра зроблена в чудовій якості. Була приємно здивована, що крім поля та карток в комплекті йдуть ще декілька речей для гри.

Про враження від гри:
    Особисто для мене це було щось дуже нове, раніше грали лише в розмовні карткові ігри. Гра допомагає зблизитись, дізнатись щось нове один про одного та буквально змушує (в хорошому сенсі) відкриватись і бути більш розкутим. На початку певні завдання чи питання можуть здатися дивними чи навіть абсурдними. Але як на мене, питання не до гри, а до самих гравців: наскільки ви готові бути відкритими та наскільки готові до чогось нового. Але чим більше граєш, тим менше стає цей дискомфорт від "нового та дивного". Грали з партнером декілька разів. Після першої спроби переглянули всі картки і відклали те, що було б не цікаво (таких було не так вже й багато, але були) і змінили трошки правила під себе. Гра дійсно досить гнучка, що дозволить кожній парі знайти "свій шлях".

Окремо хочу відмітити спілкування з творцями гри. Дуже приємно, що співзасновниця так щиро і тепло спілкується з клієнтами, це дає розуміння, що спілкуєшся дійсно з живою людиною, але не лише з продавцем, у якого одна мета - продати свій товар. Співзасновниця щиро цікавилась чи подобається гра. Не для того, щоб підняти рейтинг для продажів, а тому що їй дійсно важлива моя думка. Тому, що для неї я більше ніж черговий клієнт, а ця гра більше ніж просто товар.

Назва гри дійсно влучно її описує, тому що це більше ніж гра, більше ніж просто картки, бо творці вклали всю душу в цю гру. Саме це допомагає парам знайти новий шлях один до одного за допомогою цієї гри.

Достоинства:
    Цікавий візуал, гарна якість, незвичний формат, щирість творців гри
    Недостатки:
    За рік не знайшли
    • Продавец  More Than Games

Наталія, доброго дня! Дуже дякуємо вам за такий душевний відгук.

Щиро радіємо, що "Більше ніж" гра стала для вас новим досвідом, допомогла відкритися, подивитися одне на одного по-іншому та знайти свій унікальний спосіб гри. Ми спеціально робили її гнучкою, щоб кожна пара могла пройти свій шлях — і дуже тішить, що у вас саме так і сталося.

Окрема подяка за теплі слова про спілкування, для нас кожен наш покупець це не просто клієнт, а людина, чия історія має значення. І читати, що ви це відчули, — найбільша нагорода.

Щиро дякуємо, що поділилися.

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: More Than Games

Нажаль гра не сподобалась, запитання і дії зовсім смішні, для сімейної пари це було інколи дуже смішно,

Володимир, доброго дня!
      Дякуємо вам за зворотний зв’язок — нам справді важливо чути кожного, хто обирає «Більше ніж».

Ваш відгук для нас дуже неочікуваний, адже «Більше ніж» гру вже спробували декілька сотень пар, серед них багато сімейних, і до цього часу ми отримували лише теплі та надзвичайно позитивні відгуки про те, як вона допомагає зближувати та урізноманітнювати стосунки.
      Ми — творці «Більше ніж» та пара, яка разом уже майже 14 років, і створювали її особисто, з нуля і з великою любов’ю та досвідом.

Хочемо уточнити один момент: у грі є 3 рівні відвертості.
      Перший рівень містить кілька легких, інколи фанових карток — вони спеціально створені, щоб зняти напругу та сором’язливість на старті. Але в другому та третьому рівні немає «веселих» чи «смішних» завдань — там зовсім інша динаміка і дуже інтимні завдання.

Можливо, ви переглянули лише декілька карток першого рівня?
      Спробуйте розпочати з 2-го рівня. Також у грі можна сміливо відкладати ті картки, до яких ви зараз не готові. Правила можна адаптувати під себе — головне, щоб вам обом було комфортно.

Щиро сподіваємось, що ви дасте грі ще один шанс. Вона створена для того, щоб зближувати партнерів, і ми віримо, що вона здатна подарувати вам зовсім інший досвід