Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Полки для книг, органайзер для рабочего стола с ящиками в белом цвете

• Дарія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Прекрасна полиця на стіл, доволі функціональна. Все зібрали з першого разу за інструкцією. Якість матеріалів гарна. Відправили швидко. Ніяких зауважень немає.

Достоинства:
    Легко збирається. Гарно виглядає.
    • Продавец  STUDIO 9

Дякую Даріє за вибір нашого товару та відгук.
      Надзвичайно приємно читати такий відгук)
      Полиця нехай надалі вас тішить та додає практичності.
      Будемо раді вашим покупкам!

• Марта А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Дуже хороша річ дитина задоволена

• Продавец  STUDIO 9

Марто, щиро дякуємо за відгук! Нехай полиця приносить лише зручність та довго служить!

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Шикарна річ!! Дитина щаслива, ми теж!

Достоинства:
    Неочікувана якість за ці гроші

Вауу) надзвичайно приємно!
      Нехай власниця органайзеру тішиться щодня!

Будемо раді наступним покупкам у нас!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Дуже задоволена ціною і якістю

• Продавец  STUDIO 9

Щиро дякуємо за відгук. Ірино, бажаємо приємного та зручного користування. Нехай виріб гарно Вам служить)

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Відмінна полка для столу! Я дуже задоволена покупкою. Всі дитячі речі та книжки тепер на своїх місцях, і робочий простір виглядає значно організованіше. Продавець також заслужив окрему подяку – швидка доставка та чудовий сервіс. Рекомендую!

Достоинства:
    Зручність, зовнішній вигляд. Відношення ціни та якості.
    • Продавец  STUDIO 9

Дякуємо вам за чудовий відгук, Катерино!
      Нам дуже приємно, що полиця допомогла вам організувати простір і стала зручним доповненням до робочого місця. Також раді, що ви залишилися задоволені сервісом та швидкістю доставки.

Нехай користування приносить лише радість!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: STUDIO 9

Жахлива якість дощок та просвердлених дірок.
    Та після спроби збирати 2 дощечки тріснули.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Вся комплектація великий сміттєвий мішок. Нікому не рекомендую купувати.
    Скоріш за все воно піде на смітник
    • Продавец  STUDIO 9

Дякуємо за ваш відгук і за поділене бачення ситуації. Ми завжди цінуємо відкриту комунікацію з клієнтами. Однак, на жаль, ми не отримали достатньо інформації для чіткого розуміння проблеми, а надані фото не дозволяють точно визначити її суть, тому ми не змогли закрити ваш запит.

Щодо якості дощечок і пошкоджень: на фото видно скол лишна одній деталі, проте узагальнення ситуації може бути некоректним. Ми запропонували безкоштовну заміну деталі, але ви відмовились. Також у процесі діалогу не було надано конкретних фактів, що ускладнило вирішення питання.

Щодо тріщин під час монтажу, хочемо зазначити, що такі пошкодження можуть виникати, якщо під час зборки перетягувати кріплення. Ми готові допомогти вам, але, на жаль, не отримали зворотного зв'язку.

Нам шкода, що ви прийняли рішення викинути товар, не спробувавши розібратися з усіма аспектами зборки та не давши можливості виправити ситуацію. Ми завжди відкриті до діалогу і прагнемо задовольнити наших клієнтів.

Щодо вирішення вашого запиту, ми запропонували два варіанти:

Надати відео та додаткові фото для уточнення проблеми. У разі підтвердження невідповідностей ми б надіслали необхідні деталі за наш рахунок.
      Повернути товар, і ми б повернули кошти.
      Однак обидва варіанти були відхилені, що ускладнило вирішення питання.

Для майбутніх покупців: Ми радимо надавати якомога більше інформації (відео, фото, нумерацію деталей), щоб ми могли швидко та точно вирішити проблему або надати чіткі відповіді на ваші запити під час зборки.