- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Бирюзово-белый
Рекомендую. Надійна необхідна у господарстві річ. Сподіваюсь служитиме довго.
- Достоинства:
- Нова, сучасна, міцна, якісно вироблена, матеріал оброблений епоксидної білою фарбою-значить не буде іржавіти, вигоряти на сонці, тьмяніти.
- Продавец EGI
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що сушарка відповідає Вашим очікуванням і оцінка якості та надійності нашої продукції є для нас надзвичайно цінною. Дякуємо, що обрали саме нас.
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Бирюзово-белый
Хочу вернуть
- Недостатки:
- Пришло без колес
- Продавец EGI
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Повідомляємо, що сушарка моделі 0503SEL комплектується двома колесами, що відповідає заявленим характеристикам товару.
Шкодуємо, що виникло непорозуміння щодо комплектації. Щоб детальніше розібратися в ситуації, з Вами найближчим часом зв’яжеться наш менеджер і допоможе все уточнити.
- Оксана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Бирюзово-белый
Дуже гарна сушарка. Користуюсь вже рік,повністю задоволена.
- Продавец EGI
Доброго дня! Щиро дякуємо! Нам важливо, щоб наші вироби дарували задоволення та були надійними у використанні. З повагою, Eurogold!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Бирюзово-белый
Сподобалася і сушарка,і оперативність,з якою було оброблено і відправлено замовлення
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Бирюзово-белый
Рекомендую!!!Сушарка для білизни хороша. Швидка доставка. Якісне пакування.
- Макс Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Бирюзово-белый
Сушарка наче нормальна, 4/5
Але, продавець вказав, що при перед оплаті (483 грн.) - оплатив по реквізитам, ОК. доставка Новою поштою - буде безкоштовна (брехня!) доставка коштувала мені 210 грн. Отже 483 210=693
Доставку запрошував на відділення НП #10, постачальник вказав #3, яке знаходиться в іншому кінці міста...
Висновок: продавець - не компетентний та безвідповідальний.- Достоинства:
- Сушка 4 з п'яти.
- Недостатки:
- Вказані вище
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Купляла за бонусами, тому дуже крута
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якісна, зручна у використанні
- Достоинства:
- Гарної якості
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви оцінили якість сушарки та зручність її використання. Приємно знати, що товар повністю відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо комфортного користування та довгого терміну служби!
- Евген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За три года эксплуатации недостатков не выявил.
- Достоинства:
- Соответствует описанию.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДякуємо за теплі слова! Нам важливо, щоб кожен наш товар приносив радість і комфорт у побуті.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороша сушка,беру таку саму другу,перша відслужила 5 років і по моїй вині розвалив.
- Достоинства:
- Якість-ціна,вигляд
- Недостатки:
- Був несуттєвий дефект по пластику.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що сушарка добре себе зарекомендувала і Ви обрали її знову. Нехай користування й надалі приносить лише задоволення.
- Стелла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Плохое качество , через три месяца сломалась. Плохого материала
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохой материал
Представник постачальникаДоброго дня! Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Це не є нормою для нашої продукції. Просимо звернутися до продавця або служби підтримки та надати деталі - це допоможе нам розібратися в ситуації й запропонувати подальше рішення. Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарна річ, зручна та доволі містка
- Достоинства:
- Містка, стійка, практична
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Приємно, що Ви задоволені якістю та функціональністю.
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Приятно удивлён, очень удобно, устойчивость хорошая, мобильная.
- Достоинства:
- Всё устраивает.
- Недостатки:
- Пока нет.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за високу оцінку - користуйтеся із задоволенням!
- Євгения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручна, містка, стійка.
Купила вже дві таких, обидві використовую щодня
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ваша оцінка якості дуже важлива для нас.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручна сушарка для білизни.
Легко збирається.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Ми створюємо сушарки, поєднуючи легкість, зручність і надійність, тому раді, що Ви оцінили практичність даної моделі.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Добре працює, за довгий час немає ніяких нарікань
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Боїться вітру)
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо! Приємно знати, що наш товар сподобався і виправдав Ваші очікування.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Топ за свої гроші, користуюся вже рік і все гуд
- Достоинства:
- Досить міцна
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви користуєтеся сушаркою вже тривалий час і задоволені її міцністю та якістю. Ваша довіра — найкраща оцінка для нас.
- Ганна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за довіру до продукції Eurogold!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Замовляла в грудні 24го. Маю маленьку дитину - тому перу дуже часто.
Сушарка топ! Все ціле, жодного практика не те що не зламалося - не розхиталося!
Раджу!
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за Ваш теплий відгук та високу оцінку нашої продукції! Ми прагнемо створювати якісні, надійні та зручні у користуванні товари, і такі слова - найкраща мотивація для всієї нашої команди. Бажаємо Вам комфорту, затишку в домі та мирного неба! З повагою, Eurogold!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Міцна
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за довіру до продукції Eurogold! Раді, що товар Вам сподобався.
- Настя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все добре
Представник постачальникаДоброго дня! Раді, що товар виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук!
- Уляна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороша сушка зі зручними колесиками і штукою для сушіння шкарпеток (вперше таке зустрічаю, але зручно)
- Достоинства:
- Ціна-якість
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Вашу позитивну оцінку! Ми прагнемо створювати продукцію, яка приносить зручність та комфорт.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все добре
- Достоинства:
- Зручність користування
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня! Раді, що наш товар сподобався! Дякуємо за довіру та високу оцінку продукції Eurogold.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Нет ножек,сразу не обратил внимание,разъезжается на кафеле.
- Недостатки:
- Нет ножек, Я так понимаю они прорезиненные, без них неустойчивая разъезжается.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Для вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не погана річ
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за довіру до нашого бренду!
- Алёна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Тільки 2 колеса в комплекті (Чи можна вирішити це питання?
- Недостатки:
- Тільки 2 колеса в комплекті.Чи можна вирішити це питання?
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Хочемо звернути увагу, що в моделі сушарки 0503SEL конструкцією передбачено саме два колеса — вони встановлюються з одного боку для зручного переміщення сушарки у складеному або розкладеному вигляді. Це не є недоліком комплектації, а особливістю даної моделі.
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже корисна річ. За рахунок складаної конструкції вміщається навіть на балконі впоперек. В кімнаті можна вертикально або під нахилом ставити бічні решітки, або скласти їх на білизну, щоб придержувати без прищіпок. Задоволена і самою сушкою, і ціною, і доставкою в короткий термін. Дякую співробітникам Розетки за гарну роботу.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Практична річ,на кожний день. Доступна ціна
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже крута річ, враховуючи їх ціну. Друга пішла працювати. Попередня років 6 протрималася
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за довіру до продукції Eurogold!
- Вадим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Супер сушка, дуже допомагає
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за відгук! Приємно знати, що Ви задоволені покупкою.
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дякую! Гарна якість! Рекомендую!
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за довіру до нашого бренду!
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже хороша сушарка, легко розкладається, багато речей можна сушити одночасно
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо! Ваш позитивний відгук надихає команду Eurogold створювати ще кращі та зручніші вироби.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Задоволений
Представник постачальникаДоброго дня! Раді, що наш товар Вам сподобався! Гарного користування!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дружина задоволена на всі 100%
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за довіру до бренду Eurogold! Ми прагнемо робити товари якісними та зручними для щоденного використання.
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Служит больше полугода. Нареканий нет.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за довіру до нашого бренду! З повагою, Eurogold!