Отзывы покупателей о Стол компьютерный Moreli ST-0024 с полочками слева Ш1416*В1226*Г600мм Аппалачи/Белый

Оценка пользователей 4.95/5
на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца F&HouseStore
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Дуб сонома + Белый. Глубина: 60

Хочу подякувати за сервіс, а саме швидко надали відповідь на задані запитання, і саме головне окрема подяка за відправку столу в день замовлення. Хочу відмітити гарне пакування, окрім звичної картонної коробки вона була з всіх сторін обкладена жорсткими кутиками та всередині все щільно та розумно вкладено з пінопластовими бортиками (на фото видно). Якість порізки ДСП чудова, я не помітив жодного сколу. Єдине допрацював свердлом для конфірмати виямку щоб конфірмати були в рівень з ДСП. В загальному стіл на 100% вартує своїх коштів, кращого за ці гроші не бачив.

Достоинства:
    Ціна, дизайн, якість, сервіс продавця.
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Антрацит + Белый. Глубина: 60

Отличный стол

Достоинства:
    Цена, лёгко собрать
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Бетон. Глубина: 60

Стол отличный, цвет огонь.

Достоинства:
    Все хорошо
  • Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Бетон + Белый. Глубина: 60

Чудовий стіл за свої гроші

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Дуб сонома. Глубина: 60

Гарний стіл на свої гроші.Якісний матеріал,гарний колір )

Достоинства:
    Співвідношення ціни та якості
    Недостатки:
    Не має
  • Наталія К***

Гарний стіл, за гарну ціну. Дуже задоволена, швидко відправили і доставили.

Недостатки:
    Легкі пару подряпин
  • Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Бетон. Глубина: 60

Столик хороший, ціна - якість повністю виправдана, зручний, багато зон для підручних речей, правда як на мене вевистачає шухляди праворуч, а так загалом все норм

Достоинства:
    Ціна, достатньо допоміжних зон.
    Недостатки:
    Відсутність шухляди праворуч
  • Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Венге темный + Белый. Глубина: 60

Все сподобалось
    Ціна супер,вигляд стильний,доставка швидка,упаковка якісна.
    Збирати не важко,дуже місткий.Рекомендую

• Таня Р***

Стіл отримали ,все сподобалось.Троошки важкувато збирати.

Недостатки:
    Поки що,не побачила
  • Аделіна Д***

Файний стіл на свою ціну. Звісно, враховуючи довжину столу він за рік експлуатації прогнувся, навантаження було звичайним - за ним працювали.

Достоинства:
    Зручний, наявність поличок, габарити
    Недостатки:
    Прогнувся за рік експлуатації
  • Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Белый. Глубина: 60

Хороший стол, хороший продавец

Достоинства:
    Красивый большой стол, несложно собирается
  • Цокурова Н***

Оперативний продавець, відправив товар у день замовлення. Стіл прийшов без пошкоджень, швидко зібрали вигляє бомбезно

Достоинства:
    Зручний та красивий стіл за свої гроші
    • Продавец  F&HouseStore

Дякую за відгук! Ми раді що Вам сподобалось!

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Бетон. Глубина: 58.4

Як на мене, гарний стіл. Добре запакований, швидко доставили.
    Зібрала сама , хоч досвіду такого не мала. Все вийшло

Достоинства:
    Велика робоча зона, можна все зручно розмістити
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бетон + Белый. Глубина: 60

Дякую розетка за безкоштовну доставку! Стіл прикольний, всі складові гарно упаковані, без пошкоджень. Доставили на 5 днів раніше.

Достоинства:
    Легкий в збірці
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Бетон. Глубина: 58.4

Стол для своєї ціни просто супер. Прийшов гарно запакований у коробці, розпил чудовий, інструкція та необхідні матеріали в наявності, все закручується та збирається без особливих зусиль. Якщо шукаєте бюджетне рішення, це рішення сам для Вас. Також рекомендую продавця, все швидко та вчасно.

Достоинства:
    Бюджетно, якісно, швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Morelos Official

Дякуємо за відгук!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Аппалачи. Глубина: 60

Долгая доставка, 2 раза переносили , всегда звонили и предупреждали, сейчас появилась сообщение что под заказ и в течении 14 дней, тогда этого не было, писало есть на складе.
    Собрал за пол часа

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Дуб Аппалачи. Глубина: 58.4

Стіл чудовий, зібрали легко, всі деталі та інструкції були наявні

• Продавец  Morelos Official

Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Бетон + Белый. Глубина: 58.4

Стол отличный. Но если бы столешницу сделали 18-20 мм. То она бы не прогиналась.

• Продавец  Morelos Official

Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням)

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Бетон. Глубина: 58.4

Швидка доставка, приємний сервіс. Якість нормальна, абсолютно прийнятна для ціни. Доставка вийшла близько 250 грн. Дякую, що відправили в коробках а не обрещітці. Стіл самі зібрали швидко, але мали власний інструмент для збору.

Достоинства:
    Якість, швидкість, сервіс
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Morelos Official

Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням)

• Сиргій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет: Дуб сонома + Белый. Глубина: 60

Все чудово

• Продавец  HOFFurniture

Дякуємо за відгук! Завжди раді! Звертайтесь!

• Марина П***

Рекомендую цю компанію, швидка комунікація через вайбер, ввічливі менеджери, як просила, відправка на 3-й день після замовлення, стіл прийшов в той день, на який і просила доставку ) переживала, що буде дорога доставка новою поштою, але компанія все чудово запакувала, тому доставка вийшла в районі 300 грн накладним платежем.
    Чоловік зібрав стіл за півтори години, навіть не дивлячись в інструкцію, дивився лише фото тут, половину комплектуючих (один із видів цвяхів, накладок, фіксаторів не використовували).

• Продавец  HOFFurniture

Дякуємо за відгук! Завжди раді! Звертайтесь!