Отзывы покупателей о Смарт проектор SMART 4K Projector Ultra HD до 130 дюймов, мини, портативный, HDMI-совместимый, полная поддержка Android и iOS, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6, мультимедийный домашний кинотеатр, черный

Оценка пользователей 4.39/5
  • AI аналіз відгуків
    151 відгук:  72% позитивних, 10% нейтральних, 18% негативних
    Сумарно проаналізовано 151 відгук. Користувачі відзначають, що проектор SMART 4K Projector Ultra HD — це одна з кращих пропозицій у своєму ціновому сегменті для домашнього кінотеатру чи перегляду фільмів. Більшість позитивних оцінок стосуються якості зображення, легкості підключення та зручності використання. Разом із цим покупці звертають увагу на типові недоліки бюджетних моделей: недостатня якість звуку, інколи трапляється неякісний екземпляр із заводським браком, та шумність вентилятору. Досить часто зустрічаються скарги на роботу HDMI, нестабільне підключення до Wi-Fi, проблеми з Netflix/Play Market, а також не дуже високу яскравість та нерівномірне відображення на стінах з іншою, ніж біла, поверхнею. В цілому, співвідношення ціна/якість вважається справедливим, особливо для невибагливого перегляду у вечірній час або як перший проектор у родині.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

За таку ціну хороший. Особливо замінили котики).

Достоинства:
    Недостатки:
    Через деякий час на екрані в куту з'явився слід , наче пилюка попала
    • Продавец  ShinaBoss

Добрий вечір! Пристрій потрібно ховати в коробку, коли Ви ним не користуєтесь, адже лінза дуже чутлива, пил потрапляє всередину і може відображатися на проекції.

• Юлія С***

Товар рекомендую, прийшов швидко

Достоинства:
    Хороший товар за свою вартість
  • Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Купувала чоловікові на подарунок. Проектор чудовий! Гарна якість та нормальний звук.
    Дуже легко налаштувати. Купуйте не пошкодуєте!
    Менеджер з продажу дуже уважна!

Достоинства:
    Дуже гарна якісь
  • Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

В цілому сподобалось, товар вартий своєї ціни.

Достоинства:
    Можна регулювати картинку, можна підключитися до wi fi, а також до телефону та інших пристроїв.
    Недостатки:
    Трохи шумить, і звук слабенький
  • Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Купували його на подарунок. Особисто не користувався. Але іменинник сказав, шо залишився дуже задоволений

• Ростислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Дуже хороший проектор за свою ціну.
    Сподобалась функція вирівнювання картинки та змога під'єднати до комп'ютера як додатковий екран.
    З мінусів - слабка якість звуку, що можна виправити підключивши колонки.

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Швидко досттавили, товар якісний. Гарна картинка, видно навіть в малозатемненій кімнаті, картинка яскрава.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Гарний проектор за цю ціну,швидко налаштовується,картинка досить якісна,магазин швидко відправив

Достоинства:
    Ціна,чітка картинка
    Недостатки:
    Не дуже якісний звук,але можна підʼєднати колонки
  • Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Дякуємо за якісне обслуговування та швидку відправку. Проектор купувався на подарунок, обдарований задоволений. Користується лише тиждень, недоліків не знайдено. Доволі тихий в роботі, компактний, якість зображення та звуку для цього цінового сегменту відмінні.

Достоинства:
    Компактний, тихий кулер
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Олег М***

Товаром задоволений

Достоинства:
    Чудова якість за такі гроші. Простота налаштування
    Недостатки:
    Відсутні
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Лучший за эти деньги выбор!!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Топовий проектор за свою ціну

Достоинства:
    Чітка картинка
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Михайло К***

Рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Співпраця з айфоном
  • Маргарита
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Чудовий проектор, яскравий екран та чітка картинка.

Достоинства:
    - чітке зображення
    - висока яскравість
    - непоганий звук
  • Ольга Х***

За такие деньги , я довольна ! Качество хорошее ! Звук отличный

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Замовляла на подарунок. Іменинник дуже задоволений

• Рома В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Дуже задоволений проектором! Гарна картинка!

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Чудовий проектор, топ за свої кошти, гарна якість зображення та самого товару

• Кіра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Замовляла для подарунку мамі на день народження. Ще не використовувала,але впевнена,що буде працювати дуже добре! Хочу зазначити гарне упакування,так як це техніка,то упакування це важливо,тут воно міцно упаковано і гарно обмежене від різних подразнень. Єдине,що хотілось,то це інструкцію ще на українській мові,але так я повноцінно задоволена товаром! Велике дякую

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black
    Достоинства:
    Користуюсь цим смарт-проектором вже деякий час — загалом дуже задоволений. За свою ціну це реально крута штука для дому. Зображення чітке, особливо в темній кімнаті — картинка виглядає насиченою, а заявлений розмір до 130 дюймів реально відчувається як міні-кінотеатр. Підключення просте: без проблем працює з телефоном через Wi-Fi, також зручно, що є Bluetooth — можна підключити колонку або навушники. Плюс підтримка Android дає змогу дивитись YouTube чи фільми без додаткових пристроїв. Компактний і легкий — можна брати з собою або легко переставляти по кімнаті. В цілому, якщо хочеш бюджетний варіант для фільмів, серіалів або навіть ігор — це хороший вибір.
    Недостатки:
    Наразі не виявлено
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Все сподобалося, привітний персонал та швидка доставка. Рекомендую.

• Костянтин З***

Все сподобалось. Рекомендую.

Достоинства:
    Атмосфера кінотеатру вдома
  • Геннадий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Перестал работать на 4й день, не загружается даже домашняя страница.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество
    • Продавец  ShinaBoss

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей. Якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.

• Продавец  ShinaBoss

Замінили Вам товар на справний.

• Геннадий М***

Очень оперативно заменили прэктор на исправный. Большое спасибо.

• Валерія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Дуже задоволені покупкою ! Навіть в не зовсім темній кімнаті все добре видно, трохи не вистачає гучності , але все вирішується колонкою

Достоинства:
    Гарна картинка
    Недостатки:
    Тихий звук
  • Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Хороша річ як на свою ціну. Має функцію смарт тіві, що насправді неочікувано, але дуже приємно. Вентилятор не дуже шумний, але динаміки дещо тихі, проблема легко вирішується з під'єднанням колонки. В загальному дуже хороший подарунок, людині, якій я його подарував дуже сподобалось. Рекомендую

Достоинства:
    Швидко вмикається на всі обороти. Легко налаштовуваний
    Недостатки:
    Проблема з підкдюченням до apple пристроїв
  • Андрей Ф***

все супер

• Дмитро С***

Хороший і ввічливий персонал

Достоинства:
    Якість зображення і самого виробу
    Недостатки:
    поки немає
  • Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Купили проектор у подарунок на Новий рік для дитини, і дуже задоволені покупкою. Зображення чітке та яскраве, мультфільми й дитячі відео виглядають набагато цікавіше, ніж на маленькому екрані. Діти із задоволенням дивляться улюблені мультфільми та пізнавальні програми на великому екрані.

Проектор легко підключається до інтернету чи телефону, працює тихо та не займає багато місця. Користуватися ним просто, тому підходить для всієї родини.

Чудовий варіант для сімейних вечорів, перегляду мультфільмів, фільмів або навіть навчальних відео для дітей. Рекомендуємо для домашнього використання.

Достоинства:
    Все супер
  • Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Дуже зручний і цікавий для дорослих і дітей Дякую за швидку доставку

• Соня
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Дуже задоволена покупкою. Проектор компактний і виглядає стильно, легко підключили до телефону через Wi-Fi. Налаштування зайняло буквально кілька хвилин. Картинка хороша, особливо ввечері або в затемненій кімнаті виходить справжній маленький домашній кінотеатр. За таку ціну це дуже гарний варіант. Доставка була швидка, все прийшло добре запаковане. Рекомендую!

• Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Гарна передача картинки , з мінусів лише те, що не працює від павербанку , бо тоді відключення взагалі б не відчувались )
    Дуже задоволена покупкою , звук супер, якість супер, можна зайти на різні платформи для пошуку і перегляду

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

12-річна дитина дуже швидко розібралась з підключенням (навіть плейстейшн можна), подивись кіно, дуже класна річ!!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Ліліана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Купляла в жовтні, зараз почав ще більше шуміти, ніби фен включений і ще й виснути дуже. нічого подивитись не можливо, поки загрузиться то вже нехочеться дивитись. від початку до відео загружається хвилин 5 і ще відео поки покрутить і повисне ще 2-3 хв. також звук став гірший і колонки не допомагають. дивимось з телефону на середньому звуку, а там на максималці і ледь ледь чути

Достоинства:
    Гарна картинка
    Недостатки:
    Дуже шумить, менше ніж півроку і почав по трохи помирати
    • Продавец  ShinaBoss

Вітаємо! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.

• Вероніка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Доставили швидко. Товар сподобався. Якісний.

• Елизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShinaBoss. Цвет: Black

Товар відправили швидко, за добу я вже отримала, все працює ідеально, є звук та також з самого проектору можна підключити youtube що є дуже зручним, за таку ціну це справді дуже гарний товар
    Можна підключити тільки як колонку, перевіряла тільки на ios і все гарно працює

• Владислав І***

Хороший проектор. Для перегляду фільмів вдома - чудовий вибір