- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: brandostorebest
Товар зовсім не відповідає дійсності. Прийшов не робочий. Перевірити справність на Новій пошті немає як, бо в комлекті йде лише провід USB. Продавець погодився дуже швидко на повернення і це мене насторожило. Так ось коштів так і не повернули, бо нібито паличка прийшла поламаною....ніякого діалогу щодо вирішення ситуації з їхньої сторони не було. І тепер промоніторивши цього продавця хочу відмітити, що це шахраї, які самі ж собі пишуть чудові, гарні відгуки. НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЇХ ТОВАР.
Притому що офіс цієї "компанії" знаходиться в звичайній квартирі))))) Можу відео скинути з моєю паличкою))) Це просто жах. Скільки разів купую на Розетці, але такого ще не було.- Недостатки:
- Весь товар поганої якості
- Продавец brandostorebest
Доброго дня. Перед відправкою товар перевіряється, у разі браку - робимо заміну. У вашому випадку товар був переламаний навпіл, у такому разі іграшка обміну та поверненню не підлягає. А що до офісу, то ваша іграшка була забрана додому для детальної перевірки, як брак, але хто ж знав, що там такий сюрприз? Тому не вводьте в оману людей щодо чесності нашого магазину.
- Олеся
Так, звичайно))) іншої відповіді від вас можна було б і не очікувати....
- Продавец brandostorebest
Ваша ситуація була вирішена згідно правил Rozetka та чинного законодавства України. Приносимо вибачення за незручності, та будемо раді допомогти вам у вирішенні цієї проблеми.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: brandostorebest
Магія поза Гоґвортсу
Паличка Гарі Поттера - важкенька, велика і фаєр боли кастує як треба- Достоинства:
- Швидка доставка, ввічливий продавець, якісний товар!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: brandostorebest
Маю доповнити свій попередній відгук. Так, з товаром були проблеми і я, сердитий через розчарування дитини, написав все, що думаю. Після цього продавець відправив мені нову паличку, і ще купу всіляких гаррі-поттерських аксесуарів, за свій кошт. Людина відповідальна, готова вирішувати проблеми і відповідати за репутацію магазину, навіть якщо через це вона особисто понесе збитки. Тож я особисто готовий замовляти у цьому магазині ще - продавець, для якого порядність є важливішою за ситуативну вигоду - це рідкість.
P.S. Вважаю нечесним, що Розетка не дозволяє відредагувати оцінку, яку я сам же і залишив. Продавець доклав всіх можливих зусиль, щоб виправити ситуацію - то чому я не можу винагородити його гідною оцінкою його роботи? - Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: brandostorebest
Якщо коротко - повна хрінь, не коштує взагалі нічого, бо нічого не працює, тільки дитина засмутилася.
Якщо докладно - на пошту паличка приїжджає з розрядженим акумулятором, тож перевірити ви її не зможете.
Забрав, приніс додому, заряджав півтори години, запхнув спеціальний папір з комплекту. "Бум" тихенько сказала паличка і з її кінця з'явився невеликий спалах. Після цієї перевірки запхнув ще папір і передав дитині. Син натиснув на кнопку - і нічого.
Заряджали ще годину. Нічого. Зняв кришку і побачив механізм. Акумулятор аж на 120мач, кнопка, і спіраль, яка підпалює папір. Припаяно так, що дроти відриваються від контактів самі по собі. Зпаяв, як треба. Виявилося, що кнопка працює, якщо на неї надавити тільки під специфічним кутом. Замінив кнопку. Зібрав. Паличка плюнула вогнем і замовкла. Крихітного акумулятора у 120мач вистачило рівно на 1 запуск. Більший акумулятор фіг запхнеш, бо немає місця. Плюнув, відпиляв нижню частину палички, прикрутив замість неї трубку більшого діаметру, розташував у ній нормальний акумулятор,виправив ще пару-трійку інженерних недоліків, і лише після цього паличка може нормально працювати.
Якби дитина не хотіла грати тут і зараз - повернув би це л***о і не заморочувався б. Бо від оригінальної збірки в результаті залишилось пів-корпусу і копійчана спіраль. Пропоную продавцю не ганьбитися і викинути ці дешеві, криві, китайські підробки туди, де їх ніхто ніколи не знайде.- Достоинства:
- Красива коробка
- Недостатки:
- Все, що лежить у ній
- Андрій Т***
З моменту, як я залишив цей відгук, ситуація дещо змінилася. Раджу прочитати мій наступний коментар перш, ніж шукати інший магазин