Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзыв от покупателя. Продавец: Власна справа. Емкость зарядной станции: 1024

Дякую. Все супер.

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Емкость зарядной станции: 1024

Замовили Зарядну станцію EcoFlow Delta 3 (1800W/1024Wh) 31 серпня, продавець зателефонував і відправив товар в той самий день. Отримали замовлення 02 вересня. Перевірили - заряд 27%, всі роз'єми для зарядки працюють, скачали додаток EcoFlow, зареєструвалися по номеру станції та оновили версію прошивки.

Достоинства:
    Логічно зрозумілий інтерфейс станції та додатку, простота в користуванні
    Недостатки:
    Не виявлено, оскільки інтенсивно поки що не користувалися
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Власна справа. Емкость зарядной станции: 1024

Спасибо огромное продавцу!
    Всё работает, качественно и быстрая отправка. Очень необходимая вещь в наше время. Мы очень довольны покупкой.

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Емкость зарядной станции: 1024

Товар надійшов на другий день після замовлення. У наш час це дуже добре, усе як в каталозі. Щиро дякую продавцям. По станції: Для квартири у час Blackout підключав холодильник, тримав 15 годин. Тягне чайник - 1;5 літра 12% заряду, мікрохвильова піч так само. Зарядка від електромережі ввд 0 до100 за 58 мінут.
    Усім задоволений , рекомендую.

Достоинства:
    Дуже зручний
  • Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica. Емкость зарядной станции: 1024

Норм тема станція відповідає вимогам

Достоинства:
    Та їх багато...в наш час
    Недостатки:
    Що немає другої
  • Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop. Емкость зарядной станции: 1024

На позитивні враження. Все працює. Відповідає технічним характеристикам. Доставлялась посилка до тижня, проте все пройшло вдало. Переваги: Швидка зарядка.

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Пока що відсутні
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BirdsHub. Емкость зарядной станции: 1024

Товар повністю відповідає заявленим характеристикам. Наступного дня зі мною зв’язалися та узгодили зручний час доставки.
    Дякую за швидку та якісну доставку! EcoFlow привезли прямо додому. При отриманні відкрили упаковку, показали, що станція працює, та надали гарантію.
    У додатку EcoFlow зареєструвала станцію без жодних проблем. Залишилася дуже задоволена покупкою та обслуговуванням. Дякую!

Достоинства:
    Швидка доставка. Тихо працює, швидко заряджається, гарантія.
  • Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light. Емкость зарядной станции: 1024

Дорого але річ хороша. Заряджається дуже швтдко. Можливість підключити додаткові батареї. Можливість зарядки від авто і сонячної панелі. В наш час зайва не буде. Продавець відправив швидко, рекомендую.

• Олег П***

Дуже гарний варіант

• Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет. Емкость зарядной станции: 1024

Ввічливий продавець. Доставка в обумовлені строки. Тестова перевірка і оновлення - все ОК.

• Леся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop. Емкость зарядной станции: 1024

На сьогодні тільки позитивні враження. Все працює. Відповідає технічним характеристикам. Заряджається за 1 годину. Доставлялась посилка до тижня, проте все пройшло вдало. Тестували: холодильник тримає 19 годин( від 100 до 0 %)

Достоинства:
    Швидка зарядка.
    Недостатки:
    Нажаль, закрити всі потреби не вдасться, але на основне - світло, насос на опалення та холодильник, думаю, вистачить.
  • Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Artilugio. Емкость зарядной станции: 1024

Дуже гарно працює, відправка бистра.

• Ганна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PWR Plus. Емкость зарядной станции: 1024

Товар відповідає опису. Чудова якість. Швидка доставка.

• Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorshSHOP

Станцію получили, все ціле , гарна, вже трохи з роботою станції розібрались, спасибі Google. Але заявлена комплектація не та. Немає кабелю від прикурювача, нема кабелю DC5525 на DC5521. Дуже сподіваємося, що все буде працювати. Дякую.

Достоинства:
    Тиха
    Недостатки:
    Комплектація не відповідає заявленої в характеристці
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop. Емкость зарядной станции: 1024

Хороша зарядка станція. Холодильник пропрацював більше 10годин.

Достоинства:
    Швидко заряджається. Гарно тримає заряд
  • Богдан П***

Молодці продукт класний

Достоинства:
    Доставка швидка
    Недостатки:
    Їх нема і це добре
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop. Емкость зарядной станции: 4126

Купив цю станцію,вона дуже крута))
    Все прийшло швидко

Недостатки:
    Нема.
  • Едуард Г***

Нормальна станція

Достоинства:
    Швидко заряджається
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Вдячний продацю, який дуже швидко та якісно оформив замовлення, тому на другий день я вже мав товар вдома.
    Відгук не писав, бо не використовував. Тепер на пару годи вирубили електрику, тому можу поділитися вразеннями. Брав для компа - за півтори години використав 10%. Норм. Перед цим без мене підтримував роботу холодильника. Тому норм.

Достоинства:
    Ємний для переносної скриньки, шквидко заряджається, зручний для перенесення вагою та розміщенням ручок.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemon Watt

Дякую Вам дуже за добрі слова!)

• Ярослав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Станцією задоволений, магазин топ, рекомендую!

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BirdsHub. Емкость зарядной станции: 1024

Доставку здійснили до будинку наступного дня після замовлення. Там же одразу і перевірили - все працювало. Прийшла з зарядом 30%. Дуже швидко та тихо заряджається. В порівнянні з дельта 2, то взгагалі безшумно) Дуже сподобалася.
    Гарантія 60 місяців!
    Дякую продавцю за гарний товар та швидку доставку!

Достоинства:
    Швидко та тихо заряджається.
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Вікторія Л***

Доброго дня,гарантія вказана в талоні на 60міс?Тому що в описі вказано 6міс

• Владимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light. Емкость зарядной станции: 1024

Все добре. Працює.

• Владимир Д***

Класс.

Достоинства:
    Лёгкая,тихая,функциональная до умопомрачения.
    Недостатки:
    Пока,естественно,нет.
  • Сергей М***

Все працює.

Достоинства:
    Тиха
    Недостатки:
    Відсутні
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica. Емкость зарядной станции: 1024

Відправили швидко, консультант по телефону проінформував по всім питанням стосовно замовлення і комплектації. Вважаю що 5 років гарантії на товар варте невеликої переплати (відносно ціни цього ж товару у інших продавців) Маю надію що не доведеться скористатись гарнтією.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет. Емкость зарядной станции: 1024

Надійний продавець. Рекомендували знайомі. Гарне обслуговування.

Достоинства:
    Працює тихо. Заряджається швидко.
  • Олена Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica. Емкость зарядной станции: 1024

Супер магазин! Доставили мегашвидко та оперативно — я навіть оком не встигла моргнути, як станція була в мене. Сервіс просто на висоті! Сам EcoFlow DELTA 3 — справжній розумник. До фірмового додатка підключився миттєво: поки я шукала серійний номер, телефон його вже сам ідентифікував. Магія! До примхливого котла теж підключився без жодних танців із бубном. Працює тихо і чітко. З мінусів — він досить важкий для ніжних жіночих рук. На роль стильної сумочки не підійде, тому краще одразу обрати для нього одне стаціонарне місце.У тривалій роботі станцію ще не перевіряли, бо не було необхідності, але до холодів та відключень світла ми вже повністю готові! Магазину дякую за оперативність, а EcoFlow — щиро рекомендую!

Достоинства:
    Розумний додаток: підключився миттєво! Дружить із котлом. Працює тихо, чітко
    Недостатки:
    Важкий, інше не перевіряли
  • Валентина С***

прийшло швидко все працює

Достоинства:
    все супер
    Недостатки:
    нема
  • Руслан

Дякую продавцю все на 5
    Додатково відправили безкоштовно кабель зарядки від прикурювача авто.

Достоинства:
    Відповідають швидко завжди на звʼязку
  • Олег Р***

Ок

• Вячеслав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manori. Емкость зарядной станции: 1024

Немає дорікань

Достоинства:
    Гарний та якісний
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica. Емкость зарядной станции: 1024

Дякую! На даний момент, після отримання, все чудово, прийшло бистро в належному технічному стані, більш серйозні випробування будуть пізніше. Покупкою задоволений продавця рекомендую!

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica. Емкость зарядной станции: 1024

Класна річ. І в наш час дуже корисна. Тихіша робота в порівнянні з Дельта 2.
    Все підключилось до додатку.
    Продавець дуже відповідальний. Завжди був на зв'язку. Доставку зробили кур'єром до підїзду. Через кілька днів продавець зв'язався зі мною і перепитав чи все добре. Тому рекомендую!

Достоинства:
    Тиха
    Недостатки:
    Не приносить каву в ліжко)))
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Емкость зарядной станции: 1024

Все працює.
    Станція приїхала із зарядом 24%.
    У комплекті тільки інструкція і кабель для підключення до мережі.

• Олег М***

Товар приїхав вчасно.
    Працює дуже тихо, роботу всіх інтерфейсів та портів перевірили - усе працює. Рекомендую цей магазин!

Достоинства:
    Все працює
  • Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Товар приїхав вчасно, упаковка була повністю запечатана. Усі параметри відповідають заявленим на сайті. При першому вмиканні станція мала 30% заряду. До 100% зарядилася всього за 40 хвилин, далі залишили її в мережі ще на 2 години, як і радять робити при першому ввімкненні для правильного налаштування акумулятора. Станція працює дуже тихо, роботу всіх інтерфейсів та портів перевірили — усе функціонує. Користуюся перший день, покупкою задоволені. Рекомендую цей магазин!

• Продавец  Lemon Watt

Дякую Вам дуже за вибір нашого магазину))) гарного користування