Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Корм Hikari Tropical Sinking Wafers 1кг (диски) 5мм для сомиков длиной 3-4 см Тонущий

• Отзывы про товар продавца BestFishFood
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestFishFood. Вес: 110 г

Спасибо продавцу, посоветовали для Пегмеев, но кушают не только они с охотой, но и креветосы тоже. Буду заказывать и в дальнейшем у Вас

Достоинства:
    Состав, качество, цена, аппетит у рыбок
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestFishFood. Вес: 110 г

Стосовно кормів “Hikari” це окремо ціла історія!
    Ми особисто перейшли на цей корм в грудні 2024, с початку дивилися як жваво риба їсть корм і все! Але те що відбувалося після… це прям вау! Вже за місяц після використання Hikari, риба стала яскравіше, активніше і навідь почався нерест деяких видів (а саме ляліус та соми оси (Akysis prashadi))
    Стосовно Аква, у нас були проблеми з кормами типу тетра, вони дуже швидко розмокали, течія розносила по всьому акваріуму, що закінчувалось гниллю, із-за чого аква та рослини в ньому починали вмирати.
    З кормами Hikari, такої проблеми не маємо зовсім! Якщо корм падає, то залишаєтся в тому ж вигляді гранул і навідь пролежавши години, риба його знаходить та з’їдає! Тобто корм не розпадається, він тримає свою форму!
    Цікавий експеремент: Якщо покласти в ємкість корма тетра та Hikari, ви побачите як розлагається тетра.. та скільки годин тримає форму Hikari!
    Тож висновок: спробуйте і повірте ви не пошкодуєте та більше не захочите шукати інший корм для рибки!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestFishFood. Вес: 110 г

Сталася прикра помилка при відправці, після чого продавець вийшов на зв’язок, відправив 2 пачку корму, ще й поклав подарунок
    Дуже приємно бачити такий сервіс!
    Особливо хочу відмітити, що люди які продають данні корма, не просто продавці!
    Вони знають все про корм, проконсультують та з радістю допоможуть підібрати саме те що підійде вашій рибці!

• Валентина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес: 110 г

Не так давно відкрила для себе цей бренд, але я все ще вражена якістю і дуже згодна коментарем нижче, що набагато краще Tetra.

Мої сомики(коридораси крапчасті) просто в захваті від цьогого корму і дуже смішно спостерігати як вони ці таблетки всією зграєю заганяють в куток(навіть якщо кинути в різні кути!) і намагаються відкусити. Якщо щось і лишається, то таблетки чудово тримають форму і вода зовсім не брудниться, тому я дуже задоволена цим кормом.

Та і взагалі сомики виглядають здоровіше та активніше.