Отзывы покупателей о Зарядная станция EcoFlow DELTA 2 1024Wh 284000mAh 1800W EU

Оценка пользователей 4.74/5
  • Отзывы про товар продавца KarematTen
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KarematTen

Продавцю дякую, були непорозуміння з замовленням та доставкою на початку, але все вирішили на мою користь, ще раз дякую, що оплатили мені доставку до двері кур'єром, це солідний бонус.

Достоинства:
    Тут переваги вже описані, все працює, все добре, брала спеціально для холодильника, витримує до 10 годин відключення світла, якщо не такі довгі відключення, то можна використовувати ще для інших потреб (не занадто енерговитратних)
    Недостатки:
    Потрібно розібратися у додатку та зареєструватися )
  • Андрій В***

Все просто чюдово
    Відправили у той же день
    Все чітко

Достоинства:
    Бистро відправили
  • Андрій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica

Товаром скористався за потребою. Усіми заявленими якостями задовільний. Все , що очікував від даного виробу-все присутнє. Проживаю в Нікополі у зоні бойових дій. Світло вимикають дуже часто, тому дуже корисна річ у господарстві. Продавець виконав усі свої обов'язки без нарікань. Дякую за роботу.

Достоинства:
    Дуже корисна в господарстві річ
    Недостатки:
    Не виявив. Хотілось би щоб так і було
  • Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales

Продавець швидко відправив товар, швидко приїхав, задоволений ціною та якістю.

Достоинства:
    Ще не тестував
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica

Посилання прийшло навіть на добу раніше. Перевірили все працює. Нарікань не має.

Достоинства:
    Тиха робота, довго тримає заряд.
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KucLTD

Отличный аппарат, в блекаут очень спасает. Пользуюсь полтора года. Проблем нет.

Достоинства:
    Тихая работа
  • Вячеслав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop

Отсутствует кабель для подсоединения к солнечным панелям.

• Павло Д***

Надійна станція

• Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub

Станция отработала полгода во время когда свет был по 3-4 часа в сутки. Справилась отлично! Телевизор, роутер, гаджеты, холодильник иногда фен. Заряжается очень быстро. Покупка оправдала себя на 200 процентов! Рекомендую.

Достоинства:
    Быстрая зарядка при достаточно долгой работе.
  • Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PowerYetti

Eco Flow, цим все сказано.

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica

Очень довольна. Света нет в сети а в квартире есть Холодильник, компьютер все работает. Спасибо большое за качественный товар, быструю доставку и хорошее обслуживание.
    Процветания магазину.

Достоинства:
    Долго держится зарядка.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Smartica

Дякуємо вам, нам дуже приємно

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica

Быстрая доставка. Получила на следующий день после заказа. Вежливый продавец.
    Станция выполняет свои функции на отлично. Я довольна. Это то что нужно во время отключения света.
    Заказала и вторую. Сейчас на них очень хорошие скидки. Спасибо большое за хорошее обслуживание, быструю доставку и качественный товар.

Достоинства:
    Быстрая зарядка, тихая работа.
    Недостатки:
    Пока не увидела.
  • Валерія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roksa PPO

Придбали станцію в кінці січня 2026, користувались не часто, але коли були відключення вона повністю покривала наші потреби. Без підзарядки могли використовувати 3-4 доби, підключали лише ноутбуки і роутер, телеофни інколи.
    Сьогодні вперше виникла проблема в експлуатації, після 2х місців користування. Станція на рівні 22%, поставили на зарядку, а вона не заряджається. З чим це може бути пов*язано і куди звернутися порадите?

Достоинства:
    багато портів для зарядки
    Недостатки:
    важка і шумна
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет

Відгук для тих хто вагається, як і я. Скажу відверто, не просто було заплатити всю таку суму наперед і чекати 3 тижні доставку. Але Менеджер Віктор справжній професіонал. Завжди на зв"язку, відповідав на всі запитання. Так була невелика затримка з доставкою, але це логістика і таке буває. Станцію доставили. Віктор сам все розповів, показав як правильно користуватися. Допоміг в налаштуванні додатку. Дав рекомендації по користуванню доступно та чітко. Станцію вже вибробували, працював холодильник, спеціально і брали для нього. Все добре. Рекомендую продавця та товар. Віктор, щиро вдячні Вам за обслуговування. Процвітання вашому магазину та задоволених покупців.

Достоинства:
    Гарне обслуговування, якісний товар
    Недостатки:
    не виявили
  • Валентина Т***

Купили Eco Flow Delta 2/1800/1024 вт год
    ПIдклбчив электрик до щитка через АВР
    Зарядка була на нIй 30
    За 1 годину зарядилась до 100
    СветаIтор в цI часи не вIдключали тому ойIнити роботу станцI не прийшлось
    Але есть велике запитання- чому станция через кожнI 10 хвилин включала режим вентиляцIi I вдень I вночи ломить шумно шо заважае вiдпочивати
    Шо роб ти?

Достоинства:
    Поки що не модна сказати
    Недостатки:
    Шумна
    Висока цIна купили за 40
    • Продавец  G-Hub

Дякуємо за ваш відгук!

Така робота вентиляторів є нормальною для станції — система охолодження може періодично вмикатись навіть без значного навантаження.

Щоб уникнути шуму, рекомендуємо повністю вимикати станцію, коли ви не користуєтесь нею — у вимкненому стані вентилятори працювати не будуть.

Якщо виникнуть додаткові питання — звертайтесь

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech

Все працює другий рік

• Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light

Ни чека, ни гарантийного талона нет до сих пор!!!

Достоинства:
    Быстрая зарядка.
    Недостатки:
    Громко работает, быстро разряжается.
  • Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет

Дуже задоволена станцією. Працює добре, час від часу трошки шумить але це не критично. Очікувала її цілий місяць (про це попереджав продавець), але воно того варте було. Тепер можу спокійно працювати з дому і не нервувати з приводу відключень. Дякую продавцю Щиро раджу!

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light

все супер

Достоинства:
    все супер
    Недостатки:
    все супер
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub

Користуватися нею я встиг лише тиждень, потім на пів року поїхав. За час користування можу сказати, що я задоволений цією моделлю. 300 ватів на 3-4 години вистачає. 60 ватів на 17 годин. Швидкість переключення на ТВ на консоль PS5 десь 20м/с теж вистачає, щоб спрацював ДБЖ. Я її залишив повністю зарядженою (поетів вже дізнався що треба було хоча б на 60-80% залишити), подивимось як вона працюватиме по приїзду.

• Надежда Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt

Швидкість оброблення замовлення, якість станції, інструктаж продавця - все чудово. Комп'ютер та ноутбук разом тягне 7-8 годин (без важких ігр). Заряджається 50-60 хвилин. Дуже мобільний завдяки невеликій вазі та формі. Дуже виручає в умовах нестабільних графіків світла.

Достоинства:
    Комплектація, мобільність, функціонал
  • Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет

Роботою зарядного станції задоволена. Щиро вдячна Віктору за професійний супровід та кваліфіковані поради.

• Виктория З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет

Станцію брали для зарядки гаджетів. Виявилося, вона ще й холодильник 'тягне'

Достоинства:
    Досить легка. Потужна. Проста у використанні
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777

Все супер. Необхідна річ, особливо переконалися в цю зиму. просто виручала станція за час всіх відключень.

Достоинства:
    Швидка зарядка, дуже зручна в користуванні.
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyComfortShop

Швидко заряджається, з 7 до 100% - 60 хв. Показує на скільки годин, при певному навантаженні , залишилося заряду. Великі цифри особливо зручно для літніх людей. Чудовий дизайн, легка. Сервіс чудовий, відразу подзвонили і супровід протягом доставки повний.

Достоинства:
    Дизайн. Швидкість заряджання. Великі цифри. Зручність користування. Достатня ємність батареї.
  • Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica

Получить станцию, один раз зарядил и пользовался до снижения заряда 34% дали свет, решил поставить заряжаться, зарядка продлилась 5 минут после чего просто прекратилась. На этом все, я получил кирпич за 51 тыс грн. В возврате отказали, сказали отправлять в сервисный центр, диагностика до 21 дня. Отправка за свои средства, то есть в лучшем случае я получу станцию вскрыть с ремонта и еще дороже.

Недостатки:
    Кирпич
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica

В четвер ввечері оформила замовлення, станцію вже в п'ятницю отримала. Рекомендую продавця, все якісно та головне швидко, що для мене було дуже важливо. Досвід користування маю вже більше року Дельта 2, тому впевнено замовила другу. Це реальний помічник в наш час.

Достоинства:
    Все відмінно
  • Кононенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica

Вчера заказал- сегодня получил. Это вообще супер. Станция полностью соответствует характеристикам . Поставил в качестве бесперебойника на котел и холодильник . Свет погас - они работают . Гора с плеч . Рекомендую продавца и товар !

Достоинства:
    Все работает согласно характеристикам
    Недостатки:
    Долго думал пока подорожало )
    • Олександр

Скажіть будь ласка як ви підключили холодильник та котел? Я сам планую в якості безперебійника використовувати станцію та живити холодильник з котлом. Ви з подовжувачами підключили, чи безпосередньо в Eco Flow? Бо у мене холодильник та котел на значній відстані один від одного. То до котла планую взяти подовжувач, але не знаю саме який брати. Дивився, то здається потрібно брати силовий з заземленням, а не простий.

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica

Все супер, відправили в той самий день.

Достоинства:
    Тишина, швидко заряджається, простий у використанні.
    Недостатки:
    Шкодую що не купив раніше!!!
  • Альона С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Leobochka+

Замовили товар у неділю, у понеділок вже отримали, були приємно здивовані такою швидкою доставкою.

• Вадим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech

Дякую

Достоинства:
    Все працює
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales

Продавець супер, швидко відправила. Я 8 січня замовила, 9 січня вже доставили. Станція дуже сподобалася. Працює тихо, заряджається швидко, тримає все що треба тримати.
    Раджу всім.

Достоинства:
    Працює дуже тихо, заряджається швидко.
  • Белашов Д***

Работает отлично!

• Роман Г***

Дякую, все добре

Достоинства:
    Товар відповідає опису. Вартість нижче ринкової
    Недостатки:
    Тривалість очікування
    • Иван М***

Підкажіть будь ласка яка у вас була оплата повна вся сума одразу? Дякую за відповідь

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop

Замовлення дійшло швидко станція супер.

• Влад Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет

Все добре, працює без нарікань, кращий товар для підтримання світла при відключеннях. Продавець чудовий, завжди відповідав бистро і чітко.

Достоинства:
    Швидка зарядка, додаток, керування з телефону. Ціна.
    Недостатки:
    З недоліків тільки одне: дуже довго чекав на товар