- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Samsara
Все чудово. Термін придатності до 2028 року
- Продавец Samsara
Дякуємо за відгук! Ваша оцінка для нас дуже важлива. Намагаємося так само працювати і далі) Дуже приємно мати справу з такими клієнтами! Будемо раді, коли Ви звернетеся до нас ще))) З повагою, Інтернет магазин - Samsara.
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Samsara
Швидка доставка, оригінальний продукт, хороша комунікація з продавцем, дякую
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Samsara
Прекрасний сервіс, доставка 1 день новою поштою(відправили в той самий вечір коли замовила), дякую!
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Samsara
Швидко, привітливо, професійно.
- Достоинства:
- Швидке відновлення, товар в наявності.
- Недостатки:
- Віка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Samsara
Все на вищому рівні! Бистра доставка , чудове ставлення до покупців
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Samsara
Швидка відправка. Товар в наявності.
- Юлия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Samsara
Быстрое и качественное обслуживание, рекомендую продавца