- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
Снимает видео, записывает на сд карту, отрывками по 5 минут, реагирует на движение (даже если за окном колышется тень от дерева) даже подключался через мобильную сеть и смотрел что дома без меня делаю мои коты. Но через 7 дней просто перестала работать! Не влючается, не перезагружается не определяется для приложения! Подключена была через USB к домашнему компьтеру через него и питалась, не какие мощные сетевые адаптеры для питания не использовались! Кароче зря потраченные деньги за одну неделю пользования!
- Достоинства:
- Снимает и записывает видио, есть датчик движения
- Недостатки:
- Отработала ровно 7 дней и перестала подавать признаки жизни
- Сергей И***
Странно! а почему мой коментарий опубликован со смысловыми ошибками!?
- Продавец KRAMAR BOND
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з цією проблемою.
Причина того, що камера перестала вмикатися, можливо криється в її живленні від USB-порту комп'ютера. Порти ПК видають занадто низький струм (0.5A). Для камери з Wi-Fi та датчиком руху цього замало, через що її акумулятор міг піти в глибокий розряд і "заснути".
Будь ласка, спробуйте зробити таке: підключіть камеру до звичайного блока живлення від смартфона (на 5V / 1A або 2A, але не для швидкої зарядки Quick Charge) і залиште в розетці на 2–3 години. Індикатори можуть увімкнутися не одразу, а через 20–30 хвилин, коли акумулятор трохи набере ємність. Після цього затисніть кнопку Reset на 10 секунд.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
Доброго дня товар прийшов вчасно інструкція не працює повне г, подзвонив продавцю той скинув відео воно не працює в мене запроси на акаунти паролі хоча на відео цього немає, знову дзвоню два рази ніхто не бере телефон!!! Товар оцінити не можу!!!!! Бо не можу підключити!!!
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не знаю
- Продавец KRAMAR BOND
Вітаємо. Приносимо вибачення, що не відразу змогли прийняти ваш виклик. Але через декілька хвилин менеджер перетелефонував та надав інформацію.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
Хорошо
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
- Константин О***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
Здохла за місяць
- Продавец KRAMAR BOND
Вітаємо. З вашого відгуку не зрозуміло до чого саме ви підключали камеру, де камера перебувала. Також не зрозуміло, що значить "здохла" - вона не вмикається, не працює wi-fi чи інші причини неможливості відтворити відео. Хочемо зазначити, в описі карточці товару є примітка, що не рекомендуємо заряджати камеру від мобільних зарядних пристроїв із силою струму більше 2А і функцією швидкого заряджання Fast Charging або Quick Charging. Також дана камера не предназначена для вуличної зйомки, адже в неї відсутній захист від вологи та бруду.
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
Хороша Дякую
- Цимбалюк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
Замовлення одним днем. Сьогодні замовили, сьогодні ж отримали. Дякую. Все добре. Підключили, все працює. Продавець оперативно допомогли в підключені
- Назарий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
Придбав камеру і спочатку не зміг її підключити, хоча робив все по інструкції, але, як виявилось підключав на інший діапазон свого Wi-Fi-роутера. Продавець зв'язався зі мною і все пояснив, а також надіслав відео, як правильно налаштувати камеру - за це окрема подяка! Камера має компактний розмір, її маже зовсім непомітно. Відео записується у високій роздільній здатності. Можна легко закріпити на будь-яку поверхню. Камера має чудовий магнітний тримач! Камеру РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Відео записується у високій якості; компактна камера; чудовий тримач на магнітах; легко закріпити на будь-яку поверхню!
- Продавец KRAMAR BOND
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND
Камера прийшла така, як на картинці. Швидко налаштували та підключили. Відео непогане, знімає добре. Простий та зрозумілий додаток для користування. Дякую за швидку доставку. Рекомендую, кому потрібна маленька, компактна камера за невеликі гроші!
- Продавец KRAMAR BOND
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.