Отзывы покупателей о Химическая грелка, туристическая грелка для тела, рук, ног Warm Touch Pad, 20 пар K-11-325
- Микита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Harmony-Market. Назначение: Для ног
По морозам - мастхэв. По отключению тепла - согреет. У меня хорошо греет часа 3-4. Но ГРЕЕТ. Первую пробу прилепил сразу на тело и чуть не получил ожог. Наклеить под свитер, положить в карман куртки - самое то. Жаль, что времени работы меньше заявленного, но всё равно буду искать ещё.
- Достоинства:
- Греет. Если на ноги прилепить, то более чем жарко.
- Недостатки:
- "До 8ми часов" - это явно преувеличение.
- Продавец Harmony-Market
Дякуємо за відгук. Оскільки виділення тепла відбувається внаслідок звичайної хімічної реакції з окиснення заліза, на її перебіг має вплив багато супутніх факторів, одними з головних є – доступ кисню, вологість, а також рухливість. Якщо доступ кисню мінімальний – реакція пригальмовується або ж може і зовсім зупинитися, і відновитися лише коли доступ кисню знову стане достатнім. Якщо ж доступ кисню надмірний – то температура грілки стає вищою, але тривалість реакції меншою. Надмірна вологість в місці розташування хімічної грілки також скорочує час реакції з виділення тепла.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Harmony-Market. Назначение: Для ног
Заявлені 8 годин не працюють, 5-6 від сили.
- Продавец Harmony-Market
Випробування тривалості реакції з вивільнення тепла проводяться виробником в стабільних та контрольованих умовах, при використанні хімічних грілок в «польових умовах» час роботи та температура нагріву грілки можуть відрізнятися, зважаючи на вплив різних факторів, зокрема таких як доступ кисню, вологість, а також рухливість.
- Илья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Harmony-Market. Назначение: Для ног
Кожна друга виявилася надірвана, порошок тримається лише за рахунок захисної плівки для клейкого шару, якщо плівку зняти то з усіх країв сипиться. Ті що цілі гріють години 4
- Недостатки:
- Брак
- Продавец Harmony-Market
Дякуємо за зворотний зв'язок. Напишіть в приватні повідомлення продавцю для врегулювання питання
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Harmony-Market. Назначение: Для ног
Греет. Долго. Даже много.
Когда ходишь начинает жарить.- Продавец Harmony-Market
Дякуємо за відгук
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Harmony-Market. Назначение: Для ног
- Достоинства:
- Чудове обслуговування, швидка доставка, якісний товар, буду замовляти ще.
- Продавец Harmony-Market
Дякуємо, що обираєте нас та чекаємо на Вас знову
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Продавець поклав інші грілки. Сьогодні вирішила використати, а вони нагрілися і почали надуватися, прийшлось зняти. Тепер боюся брати інші.
- Достоинства:
- Гріють.
- Недостатки:
- Поклали інші неякісні грілки
Такий ефект може спостерігатися якщо великий перепад температури чи просто занадто великий доступ повітря. Оскільки виділення тепла відбувається внаслідок звичайної хімічної реакції з окиснення заліза, на її перебіг має вплив багато супутніх факторів, одними з головних є – доступ кисню, вологість, а також рухливість. Якщо ж доступ кисню надмірний – то температура грілки стає вищою, але тривалість реакції меншою.
Найоптимальніший варіант зачекати поки почнеться реакція і тоді вкласти грілку у взуття. Тоді за рахунок тиску тіла вона і не роздується і у взутті не такий великий доступ повітря, отже не буде сильно розігріватися і відповідно буде довше працювати.
- Прищепа А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Греют слабо,хватает на 2-3 часа максимум
- Достоинства:
- Недостатки:
- С заявленных 8 часов,греют макс.3(
З кожної партії ми беремо контрольні зразки та перевіряємо, усі партії відповідають заявленим характеристикам - до 8 годин нагрівання при контрольованих умовах. - Прищепа А***
Как полтзовался?достал с упаковки,стрисил и немножко розмял грелку она полежала 3-5 минут,начинает она где-то уде через минуту греть я жду время которое указал,одеваю под первый носок сверху второй и в обувь греет 2-3 часа и все,пробовал так же на другие части тела цеплять,греют ну 3 часа максимум,что еще описать?
Оскільки виділення тепла відбувається внаслідок звичайної хімічної реакції з окиснення заліза, на її перебіг має вплив багато супутніх факторів, одними з головних є – доступ кисню, вологість, а також рухливість. Якщо доступ кисню мінімальний – реакція пригальмовується або ж може і зовсім зупинитися, і відновитися лише коли доступ кисню знову стане достатнім. Якщо ж доступ кисню надмірний – то температура грілки стає вищою, але тривалість реакції меншою. Надмірна вологість в місці розташування хімічної грілки також скорочує час реакції з виділення тепла. Також, для максимального продовження реакції компоненти хімічної грілки повинні періодично переминатися стопою, що само собою відбувається при активному русі, якщо ж людина знаходиться в малорухливому стані – це також може скорочувати час реакції з виділення тепла.
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Чудові грілки. Найкращі які я використовувала.
Дякуємо за Ваш відгук
- Констянтин І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Нормальні грілки.Поможуть хлопцям на передку.
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
Отлично.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Валерій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Доброго дня. Замовляв дані грілки. Перша коробка була якісна, гріли дуже добре, немає ніяких нарікань. Друге замовлення прийшло дуже неякісне. Негріють взагалі, ледь ледь теплі. Розчарований, буду замовляти у іншого продавця.
- Анжела К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Гарно грїє.Не 8 годин,але десь на 5-6 годин вистачає.Раджу.
- Достоинства:
- Діцсно працює.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо за відгук. Грілки активізовуються при контакті із киснем. Якщо грілку використовують у взуття і не гріє, то потрібно розутися/розшнуруватися/дати доступ кисню на 3-5 хв, тоді грілка знову активується та нагрівання відновиться.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Все як в описі. Дякую за швидше реагування.
Дякуємо за Ваш коментар!
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
Поки що найкаща грілка з тих, які я купувала. Дуже тішить, що українська. Сподіваюсь, якість збережеться і надалі.
- Достоинства:
- Швидко починає гріти, довго гріє
Дякуємо за Ваш відгук
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
Старі. Гріють максимум двігодини.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за коментар та хочемо звернути Вашу увагу, що грілки мають строк придатності - 4 роки. Уточніть, будь ласка, як саме використовували грілки? Грілки активізовуються при контакті із киснем. Якщо грілку використовують у взуття і не гріє, то потрібно розутися/розшнуруватися/дати доступ кисню на 3-5 хв, тоді грілка знову активується та нагрівання відновиться.
З кожної партії ми беремо контрольні зразки та перевіряємо, усі партії відповідають заявленим характеристикам - до 8 годин нагрівання при контрольованих умовах. - Сергей Т***
Я знаю як їх правильно використовувати. Прийшли вон такі як на фото.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
Дуже хороша річ,тепло держить 7-8 годин.дуже дякую за швидку доставку та гарне пакування
Дякуємо за зворотний зв'язок
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
Якісний товар. Доставили швидко.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Мой солдат говорит :"НОРМ"
Дякуємо за відгук!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
У мене тепло трималось трохи більше 8 годин.
Ми були в горах. Я приклеїла грілки до шкарпеток, бо вустілки не витягаються у взутті. Ходити було трохи не зручно, може, тому що розташувала якось не там...але ми вже повертались...то на підйомнику мене вони гарно виручили і потім ми вже ходили спокійно, по рівнинах, то жити можна було- Достоинства:
- Гарно гріють, прилипають добре до тканини
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Вдячні, що ділитесь досвідом використання!
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Що я хочу сказати, брали пачку горілок. Прставщик брехун і положив замість 20 пар - 10. Грілки для військового, немає у вас не совісті ні честі....я сподіваються що те що вкрали у нас вам не принесе добра(((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Обманюють
Доброго дня. Зв'яжіться з нами, будь ласка! Ймовірно під час комлектації сталася помилка, за що ми вибачаємось! Все виправимо!
- Марина З***
Як з Вами зв'язатися?
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Брали грілки для військових, поки ще не тестували
Вдячні, що обираєте нас!
- Богдана
Підкажіть будь ласка як вони в користуванні, бо також хочу взяти військовим велику партію, буду вдячна за відповідь
- Діна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
Дійсно гріють. Легко в застосуванні
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотний зв'язок!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
купував по прийнятній ціні, зігрівають впродовж 7-8 годин, є піковий проміжок тепловіддачі
- Достоинства:
- добре гріють
- Недостатки:
- не виявлено
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
Ці грілки вже перевірені. Вночі рятують. Цього разу взяв собі та побратиму.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук та прийміть, будь ласка, також нашу вдячність і побажання якнайшвидше повернутися з перемогою
Дружина взяла на пробу. Каже, що перечитала всі коментарі і обрала саме ці. Гріють добре. Будемо брати більше штук.
- Достоинства:
- Теплі
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обираєте нас! Будьте здорові та в теплі!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS. Назначение: Для ног
Замовляю вдруге, тапер ще для кума)
Грілки дійсно класні за таку ціну, виконують свою функцію.
Приліпають до одягу та гріють ту частину тіла яку потрібно в моєму випадку це ноги.
В упаковці 20 пар грілок. Нагріваються швидко.- Достоинства:
- Гріють, є наліпка для одягу, положили пробнік.
- Продавец INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Хай гріють Вас та кума!!