- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant
Все отлично.
- Євген О***Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant
Пахне дуже смачно. Упаковка продавця просто жахлива. Не в коробці, а в якому скотчі, 20 шарів. При відкритті цього сотка один балончик пошкодився, і тепер все відділення НП пахне копченою ваніллю
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Упаковка
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зроблено в Англії
- Достоинства:
- Міцний аромат використовую в туалеті міцний запах ванилі
- Недостатки:
- Прислали не той аромат задорого як для освіжувача повітря в туалеті! не уважний продавець замовлявся інший аромат!перевіряйте на касі,що купуєтє щоб не купити непотріб!
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую як освіжувач повітря в туалеті
- Достоинства:
- Гарний аромат для туалетів
- Недостатки:
- Дорого для використання як освіжувач повітря в туалеті!
Представник брендуДобрий день. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, Ви завжди можете звертатися на гарячу лінію виробника за телефоном 0 800 50-50-00.
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз замовляв у вас був супер перезамовив ще прислали інший с запахом ванілі у мене в машині вонючка з таким запахом!будьте уважні що відправляєте!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не той запах що замовляв
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пахне ванілью перед цім куповав іншу коли забирав врозецсі не звернув уваги
- Недостатки:
- Як у авто
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный дезодорант рекомендую. Не оставляет следов на одежде.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий запах, довго держиться і подобається моєму оточенню, отримував неодноразові компліменти
Раджу спробувати
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав швидко,Все Ок,запах прикольний!
- Достоинства:
- Швидка доставка,акція
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично аэрозольный дезодорант
- Сермягин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший дизодоран
- Достоинства:
- Запах
Представник брендуДобрий день, раді, що Вам сподобалось!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
замовляв на подарунок, прийшли обидва балони з дефектами, на одному глубока подряпина на весь балон мабуть від будівельного ножа, на іншому вм'ятина.
- Недостатки:
- пошкоджений балон
- Лариса И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальный дезодорант для мужчин
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все влаштовує. Хороший дезодорант. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже швидко доставили
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, люблю цей запах
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезодорант классный! Запах обалденный, покупала мужу, но наверное и я буду им пользоваться)
- Достоинства:
- Аромат
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На жаль, аромат дуже специфічно солодкий. Хоч я і люблю солодкі аромати, через це і купила по відгукам даний дезодорант, але мені не зайшов.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Аромат не для кожного, чоловік теж відмовився ним користуватись через аромат
- Владислава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный дезодорант. Аромат просто супер . Люблю ваниль по этому мне очень зашел . Мне кажется что это более женский аромат , а там на вкус и цвет .. )
- Достоинства:
- Отличный аромат
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний запах
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперовий
- Достоинства:
- Запах,не залишає слідів на одязі
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До этого моим любимым ароматом была Лагуна, но её сняли с производства, в спреях так точно. На замену нашел вот этот.
- Достоинства:
- Пряный, сладкий , терпкий аромат, долго держится
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зазвичай мені подобаються більш "легкі" аромати, але цей непоганий. Аромат на любителя
- Павел Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Более женский, чем мужской...хотя очень хвалят...
- Достоинства:
- Олд спайс)
- Недостатки:
- Запах на любителя