Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Костюм утепленный женский ISSA PLUS 14876 3XL Бордовый (issa2007682644889)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Отзывы про товар продавца «ISP»
  • Шпак І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 2XL. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Костюм з легкого флісу, колір приємний, схожий на сухий какао порошок, дійсно оверсайз, в XXL можна одягнути тьотю 60 розміра і буде охайненько, але він на моєму 54 висить як на моделі на фото, тобто без сюрпризів.

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Антоніна П***
    Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

Костюм надто великий для розміру XL.Штани десь на 52 розмір,а кофта ще більша.

Достоинства:
    Флісовий,приємний на дотик
    Недостатки:
    Розмір XL не відповідає розмірній сітці
    • Соответствие размерной сетке

Большемерит

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Бордовый

Классный

Достоинства:
    Теплый
    Недостатки:

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Серый

Брала по таблице размеров, чтоб свободно было. Кароче штаны пришли шаровары, внизу вообще не сужается... Как клоун... Верх не пропорционально больше а просто шире... Задницу не закрывает. Воняет пластиком. Тёплый флис.

Достоинства:
    Тёплый, цвет

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Серый

Хорошее качество флиса, не тонкий, теплый, швы добротные, ровные, за эти деньги нужно брать два и бежать :-))) на рост 174см, параметры 90/62/95 брала размер С, сидит свободно

Достоинства:
    Качество ткани и пошива, цвет

• Марина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бордовый

Чудовий костюм! Шукала саме флісовий і цей мені надзвичайно сподобався. Дуууже теплий, рівні шви, оверсайз, м'який і зручний. Приємний колір. На параметри 90-74-96 розмір S сів вільно, розмір М був завеликим. На зріст 170 см - теж чудово, для тих, хто вище, можуть бути короткуваті штани.
    Єдиний незначний мінус - можна було б підібрати нитки темнішого кольору, були б зовсім не помітні шви на капюшоні. Але це дрібниці.

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Марина Ч***
    Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Серый

Брала такий бордовий S - сів просто супер, а цей сірий в такому ж розмірі - балахон балахоном. Штани ще нічого, а от в худі мене дві запросто влізе( Відмова.

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.

• Тетяна С***
    Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Коричневый

Непогана якість на цю ціну. Колір приємний. Але кофта оооверсайз. Під куртку не влізе.