- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Purple. Диагональ сумки/рюкзака: 15.3
Нууу за такі гроші годиться … але на фото матовий-по факту глянець, тай ще прийшов з подряпинами , які припадають на саме «яблучко» і поруч
- Достоинства:
- Не дорогий
- Недостатки:
- Подряпаний
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Purple. Диагональ сумки/рюкзака: 13.6
Замовлення відправили швидко, гарно запакували, товар цілий та неушкоджений
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Чудовий чохол, ідеально підійшов! Швидка доставка, від моменту замовлення до моменту отримання на пошті менше 3ох днів! Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Куторга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.3
Дешево і сердито))) норм
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.3
Супер!
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
Все підійшло! Все супер!